08 / 05 / 2024

Bolu Dağı ulaşım

Bolu Dağı ulaşım

TEM'in Bolu Dağı geçişindeki 1'inci viyadük mevkisinde tırların kayarak otoyolu kapatması nedeniyle trafik akışı zaman zaman durma noktasına geliyor. Karayolları ve trafik ekipleri, yolda kalan araçların kaldırılması için yoğun çaba harcıyor.

Bolu Dağı ulaşıma kapandı!

TEM Otoyolu’ nun Bolu Dağı geçidinin Ankara istikameti ile D-100 karayolunun Bolu dağı geçidinin Ankara istikameti, araçların kayması sonucu ulaşıma kapandı...

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Yenilenen Bolu Dağı Tüneli yarın trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu yıl içerisinde heyelan nedeni ile bir süre trafiğe kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmaların tamamlandığını kaydederek, tünelin yarın hizmete açılacağını açıkladı.

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

İstanbul'da yarın toplu ulaşım ücretsiz mi olacak? 

İstanbul'da okulların 11 Eylül Pazartesi günü açılması için hazırlıklar tamamlandı. İstanbul trafiği, şehir içi kameralar aracılığıyla anlık olarak takip edilecek. İETT, her gün 1.636 ek sefer düzenleyecek. Toplu ulaşım ücretsiz olacak. İşte detaylar...

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

Ankara'da ulaşım ücreti ne kadar? Ankara’da ulaşım ne kadar oldu? AnkaraKart tam basım ne kadar?

Ankara’da ulaşıma zam geldi mi? Ankara’da toplu taşıma ne kadar oldu? Vatandaşlar bu soruların yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

29 Ekim otobüsler bedava mı? 29 Ekim İstanbul’da ulaşım ücretsiz mi?

29 Ekim’de metro, metrobüs, otobüs, tramvay ücretsiz mi, 29 Ekim’de ulaşım bedava mı? soruları 29 Ekim’e sayılı saatler kala merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Anadolu Otoyolu trafiğe mi kapandı? Bolu Dağı kesiminde bakım ve onarım çalışması başladı mı?

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde üstyapı bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Peki, ulaşım nasıl gerçekleştirilecek? İşte detaylar...

İstanbul'da ulaşım ücretlerine zam geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, İstanbul'daki ulaşım ücretlerine zam kararı alındı.

Nazım Hikmet’in Bolu'da kaldığı han yıkılmaktan kurtuldu! Restore ediliyor!

Ünlü şair Nazım Hikmet’in, Bolu’da öğretmenlik yaparken kaldığı han yargı kararıyla yıkılmaktan kurtuldu. Şimdi otel ve müze yapılacak.

İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi açıldı!

İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi Beylikdüzü'nde 727 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Ünsal tarafından açıldı.

İstanbul'da zamlı ulaşım bugün itibari ile başladı!

İstanbul'da toplu ulaşım ücretlerine yüzde 35 zam yapıldı. Bugün uygulamaya konulan yeni toplu ulaşım tarifesine göre, 2,60 lira olan tam elektronik bilet 3,50 lira, 1,25 lira olan öğrenci bileti 1,75 lira, 205 lira olan tam mavi kart 275 lira, 40 lira olan öğrenci mavi kartı 50 liradan satılıyor.

Bolu'da ruhsatsız kilise ev mühürlendi!

Bolu'da çoğunlukla Hristiyan vatandaşların ibadetlerini ettiği kilise ev izinsiz olduğu nedeniyle Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından mühürlendi.

Bolu Dağı ulaşım Haberi

Bolu Dağı ulaşım


TEM otoyolunun Bolu Dağı geçişindeki 1'inci viyadük mevkisinde tırların kayarak otoyolu kapatması nedeniyle trafik akışı zaman zaman durma noktasına geliyor. Karayolları ve trafik ekipleri, yolda kalan araçların kaldırılması için yoğun çaba harcıyor.


Ulaşımın durma noktasına gelmesi nedeniyle otoyolun Ankara yönünde kilometrelerce uzunlukta araç kuyruğu oluştu, İstanbul yönünde ise trafik akışı normal seyrediyor.


D-100 karayolu Bakacak mevkisinde de zaman zaman yüksek kesimlerden yuvarlanan kar kütleleri ulaşımı aksatıyor. Ekiplerin çalışmasıyla ulaşım, tek şeritten kontrollü sağlanıyor. 


Öte yandan, D-655 karayolunun Kabalak geçişinde devrilen tır sebebiyle Akçakoca yönüne araç geçişi durdu.


Ekipler, devrilen tırın kaldırılması için çalışmalarını...