19 / 05 / 2024

Bolu Kardelen Sinemasının binası ne olacak

Bolu Kardelen Sinemasının binası ne olacak

Bir türlü alınacak kararla ne olacağı açıklanmayan Kardelen Sinemasının hali gerçekten içler acısı. Yıllardır virane bir şekilde Kent Meydanında ucube gibi duran binanın durumunun ne olacağı merak konusu haline geldi.

TOKİ'den Bolu'ya 110 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Bolu projesi yarın ihaleye çıkıyor.

Bolu depremi olası İstanbul depremini tetikler mi? AFAD’dan Marmara’daki fay hatları ile ilgili beklenen açıklama!

Bolu’da bugün meydana gelen deprem olası İstanbul depremini etkiler mi? İşte bu konuda merak edilen detaylar!

Oscar ödüllü yönetmen Ridley Scott Samsung Galaxy S23 Ultra ile kısa film çekti! 3 Şubat 2023 fiyat listesi...

Alien Covenant, Gladiator ve The Martian filmleriyle Oscar kazanan dünyaca ünlü yönetmen Ridley Scott ile Kore sinemasının korku ve gerilim alanında tanınmış yönetmeni Na Hong-jin, yeni filmin gelişmiş kamera özelliklerini bir araya getiriyor.

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3455 ada 2 parsel için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3455/2 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Durmaz Oto. Petrol Ürün. İnş. San. ve Tic. A.Ş. - Kardelen Oto. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. -Pramid Yapı Yol Enerji İnş. A.Ş. İş Ort. ile  ile 22 Şubat tarihinde imzalandı.

25h Hotel Ortaköy'e mi geliyor?

Fitaş Sineması'nın sahibi olan Akdemir Ailesi, 25h Hotel'i Ortaköy'e getirmek için düğmeye bastı.

Şener Şen'in doğduğu iddia edilen ev tehlike saçıyor!

Türk sinemasının usta isimlerinden Şener Şen'in Adana'da dünyaya geldiği iddia edilen ev yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya. Metruk binadan düşen ahşap parçaları çevre halkını tedirgin ediyor. 

Atlas Sineması, İstanbul Sinema Müzesi ile birlikte açılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada restorasyon çalışmalar tamamlanan tarihi Atlas Sinemasının kapılarını açacağını belirtti.

Atlas Sineması'nın restorasyonu tamamlandı!

İki sene önce restorasyona alınan Beyoğlu'nun simgelerinden Atlas Sineması, şaşaaya büründü. 2021’in ilk aylarında açılacağı belirtilen Atlas Sineması'nda restorasyonun sonuna gelindi.

Rexx Sineması yılan hikayesine döndü: Yıkılacak mı yıkılmayacak mı?

Rexx Sineması'nın akıbeti belirsizliğini koruyor. Salonun çevresinin levhalarla korunmaya alınması üzerine yıkımın başlayacağı iddia edildi. Kadıköy Belediye Başkanı Şerdıl Dara Odabaşı ise "Yıkım yok" dedi. Vakıf da, yıkımın şu an yapılmayacağını, güvenlik önlemi aldıklarını açıkladı. 

Kardelen 2020 İnşaat Nakliye Hafriyat Orman Ürünleri Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardelen 2020 İnşaat Nakliye Hafriyat Orman Ürünleri Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kardelen Pirsu Deniz tarafından kuruldu.

TOKİ Bolu kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ'nin Bolu projesinde yer alan 300 adet konutun hak sahipleri bugün belli olacak. Proje için kura heyecanı başladı.

Ediz Hun'dan 'sinema emektarlarına 2+1 daire verilsin' önerisi!

Türk sinemasının yüzlerce filme imza atan yakışıklı jönlerinden Ediz Hun, sinema sektöründe hizmet vermiş kişiler için '2+1 daire verilsin', o kişiler de burdan kazanç elde etsin önerisinde bulundu...

İlkadım'daki ruhsatsız EVKUR binası mühürlendi!

Samsun'un İlkadım İlçesi Mecidiye Çarşısı girişinde yıkımına başlanan Konak sinemasının yer aldığı alanda inşaatı süren, ruhsatsız EVKUR binası mühürlendi.

Bolu Kardelen Sinemasının binası ne olacak Haberi

Bolu Kardelen Sinemasının binası ne olacak

Mülkiyeti Bolu İl Özel İdareye ait olan ve 15 Mayıs 1998 yılında hizmete açılan, 30.04.2013 tarihinde de kira sözleşmesinin bitmesi nedeniyle tahliye edilen ve o günden beri de atıl durumda bırakılan Kardelen Sineması için hiçbir çalışmanın ve değerlendirmenin yapılmaması kafalarda soru işareti bıraktı.


Kent meydanında kendi haline bırakılan ve adeta ucube gibi duran binanın dış cephesi uyanık vatandaşların ilan tahtası haline getirilmesi gerçekten Bolu’ya yakışmayacak durumda. İl Genel Meclisinin bu bina hakkında ne yapacağı belirsizliğini korurken Bolu Belediyesi’nin de bu binayı alıp değerlendirip değerlendirmeyeceği de bir muamma yarattı.


Kardelen Sinemasının tekrar sinema olarak mı faaliyetine devam edeceği, yoksa yıkılıp yerine başka bir binanın yapılıp yapılmayacağı ise hala belirsizliğini korurken Bolulu vatandaşlar bir an önce atıl durumda bulunan sinema binası hakkında gerçek...