29 / 04 / 2024

bolu olimpik havuz

bolu olimpik havuz

Bolu Karaçayır'da inşaatı devam eden olimpik yüzme havuzu inşaatında çalışan işçiler paralarını alamadıkları gerekçesiyle eylem yaptı.

Eyüpsultan'da yarı olimpik havuz inşa ediliyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in Eyüpsultanlılara verdiği vaatler arasında olan iki yüzme havuzundan ilki olan Akşemsettin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapım çalışmaları hızla devam ediyor, ikinci havuz yapımına da başlandı.

Karamürsel’de olimpik havuz inşa ediliyor!

Karamürsel’de inşa edilen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda inşaat çalışmalarının sonuna gelindi. 

Bolu'da paralarını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı!

Bolu Karaçayır'da inşaatı devam eden olimpik yüzme havuzu inşaatında çalışan işçiler paralarını alamadıkları gerekçesiyle eylem yaptı.

Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Körfez’den sonra ikinci Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nu Çayırova Akse Mahallesi’nde inşa ediyor. Temel çalışmaları tamamlanan yapının havuz kısmı oluşturulmaya başlandı.

Zonguldak BEÜ’de yarı olimpik yüzme havuzu yapılıyor!

Zonguldak BEÜ’de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 2016 Eylül ayında açılıyor. Havuz 8.5 milyon TL maliyetle ve son teknoloji kullanılarak yapıldı.

Çankaya'ya üç yeni yüzme havuzu geliyor!

ÇANKAYA Belediyesi, içinde özel rehabilitasyon havuzlarının da bulunduğu üç yarı olimpik havuz ve spor kompleksi projesini tamamladı.

Bodrum Mavi Hotel yenilendi!

Kapsamlı bir tadilattan geçen Bodrum Bardakçı Koyu'ndaki Mavi Hotel, yenilenen yüzüyle sezona 'merhaba' dedi. Olimpik havuz ve denize sıfır güneşlenme alanlarıyla birlikte, iskelede Dodo Vip Beach Club hizmete girdi.

Adıyaman Besni'ye sosyal kampüs geliyor!

Yenikent’te yıllardır atıl vaziyette duran Tekel Depoları için Besni Kaymakamlığı harekete geçti. Atıl vaziyette ki depoların yerine içerisinde anfi tiyatro, kapalı olimpik havuz, gençlik merkezi gibi çok sayıda bölümün olacağı Sosyal alan oluşturulacak.

Gebze’ye tam donanımlı olimpik havuz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yüzme sporuna tam donanımlı modern bir tesis kazandırdı. Tesiste olimpik, yarı olimpik ve çırpınma havuzları yer alıyor. Tesis başarılı sporcuların yetişmesine katkı sağlarken uluslararası müsabakalara da zemin hazırlayacak.

Gebze'de 2 havuzlu dev olimpik tesis inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze'de yapımına başlanan olimpik yüzme havuzunun çalışmaları devam ediyor. Havuz toplam kapalı 11 bin 850 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor...

Aqua Marine sezonu açtı!

Eğlenceleri ve aktiviteleri ile güney sahillerini aratmayan Büyükçekmece Aqua Marine,16 Mayıs 2014 Cuma günü sezonu açtı. Aqua Marine`de, yarı olimpik havuz, dalga havuzu, kaydırak havuzlarının yanı sıra çocuk havuzu da yer alıyor.

Karşıyaka'ya olimpik havuz yapılacak!

Olimpik havuz ve meslek lisesi yolda Lucien Arkas," yapacaklarını, temellerini de bu Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas, İzmir Körfezi'nde yapılacak yatırımlar ile kentin eski günlerindeki parlaklığına ulaşabileceğini söyledi.

Yenimahalle Macun'a yarı olimpik havuz yapılıyor!

Vatandaşların yaşadığı yerden keyif almaları için sosyal kültürel projeleri hayata geçiren, ilçeye yeni sosyal tesisler kazandıran Yenimahalle Belediyesi, Macun Mahallesi’ne de yarı olimpik bir yüzme havuzu ve sosyal tesis inşa ediyor...

bolu olimpik havuz Haberi

bolu olimpik havuz

BOLU’da, Karaçayır Mahallesi’nde yapımı devam eden olimpik yüzme havuzu inşaatında çalışan işçiler eylem yaptı.


İşçiler, bayram öncesi bir aylık ücretlerinin ödenmediği iddiasıyla iş bırakma eylemi yaptı. İddiaya göre işçiler 1 aydır paralarını alamadı. 


İşçiler, Kurban Bayramı öncesi paralarını alamayınca isyan etti. İnşaatın önündeki alanda toplanan 50 işçi, ateş yakarak paralarının ödenmemesini protesto etti. Ailelerine hediye alamadıklarını ifade eden işçiler bayram öncesinde paralarının ödenmesini talep etti.


Tuncay Gazel isimli bir işçi, “Biz günlük 100-110 lira yevmiye ile çalışıyoruz. Çok ağır işler yapıyoruz. Biz fazla para istemiyoruz, hakkımızı istiyoruz. Hakkımızı versinler başka bir şey istemiyoruz”...