17 / 05 / 2024

Bölünmüş yol yapılan iller

Bölünmüş yol yapılan iller

2003-2017 yılları arasında en çok ve en az bölünmüş yolun yapıldığı iller TBMM'de konu oldu. Konuya ilişkin CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan soru önergesi hazırladı..

Deprem bölgesinde, depremden 1 yıl sonra yapılan bir kolon imalatı ağızları açık bıraktı!

İnşaat Mühendisi ve SPK Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Habip Çakmak resmi sosyal medya hesabı üzerinden deprem bölgesinde, depremden 1 yıl sonra yapılan bir kolon imalatını paylaştı. İşte Habip Çakmak'ın o paylaşımı...

Koray GYO Liberte projesindeki 20.8 milyon TL'lik 3 bağımsız bölüm Koray Yapı'ya devredildi!

Koray GYO Liberte projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket 20.8 milyon TL'lik 3 bağımsız bölümüm bölümün Koray Yapı'ya devredilmesine karar verdi. İşte o devir işleminin sebebi...

Deprem bölgesindeki illerde yeniden yapılandırma yükümlülükleri düzenlendi...

Deprem illerindeki yeniden yapılandırma yükümlülüklerinde mücbir sebep halinin düzenlendiği açıklandı. Yapılan açıklamada, bölgede bulunan iller için mücbir sebep durumuna yönelik düzenleme yapıldığı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

Artık o işlemleri zamlı tarifeden yatıracaksınız! Yapılan zam seviyesi duyanların ağzını açık bıraktı

2023 yılı noter ücretlerine yapılan zam Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu sayede 2023 yılında noter ücretleride zamlı tarifelerden nasibini almış oldu. Yapılan zam ile alakalı detaylı bilgiyi haberimizden okuyabilirsiniz.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap'ın ruhsatı alındı! 296 bağımsız bölüm geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden İstanbul Başakşehir'deki "İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" çerçevesinde, 296 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatının alındığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

2021'de satışı yapılan Hazine'ye ait taşınmazlar TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 2021 yılında satışı yapılan Hazineye ait taşınmazlara ilişkin soru önergesi verdi. 

Evim mağdurlarının yüzü güldü! Alacaklar için çözüm bulundu!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun tasfiye ettiği 21 evim firmasına para ödeyen 49 bin 419 kişinin paralarının bir bölümü, tasfiyesi yapılan firmaların araç satışıyla giderilirken, bir kısmını da TMSF'nin karşılaması öngörülüyor.

Emlak Konut GYO Çekmeköy'deki 496 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul ili, Çekmeköy İlçesi, Kirazlıdere Mahallesi 563 ada 5 parselde yer alan 496 adet konuttan oluşan bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları 17 Aralık tarihinde alındı.

Adesa Gayrimenkul Konya'da 17 ticari bölümün inşaatı için ruhsat aldı!

Adese Gayrimenkul ile Aydın Yatırım Grup arasında, mülkiyeti Şirketimize ait olan Konya Karatay'da Hacıyusufmescit Mahallesi, 24026 ada 65 parseldeki 22 bin 191 metrekarelik arsada 17 adet Ticari/Sınai vasfılı bölümün yapımı için inşaat yapım ruhsatı alındı. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Kirazlıdere'deki 53 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kirazlıdere Mahallesi 566 Ada 1 Parselde yer alan 53 adet konuttan oluşan bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 26 Kasım 2021 tarihinde alındı. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Kirazlıdere'deki 420 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kirazlıdere Mahallesi 563 Ada 7 Parselde yer alan 420 adet konuttan oluşan bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 26 Kasım 2021 tarihinde alındı. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Kirazlıdere'deki 257 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kirazlıdere Mahallesi 563 Ada 2 Parselde yer alan 251 adet konut ve 6 adet ticari üniteden oluşan toplam 257 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 23 Kasım tarihinde alındı.

Bölünmüş yol yapılan iller Haberi

Bölünmüş yol yapılan iller



CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, 2003-2017 yılları arasında en çok ve en az bölünmüş yolun yapıldığı illere ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularını Başbakan Yıldırım'a yöneltti.


Bayraktutan önergesinde "İktidar döneminizden bugüne kadar yani 01.01.2003 - 01.01.2017 tarihleri arasında Ülkemizde bölünmüş yol sayısının en çok yapıldığı il hangisidir? İktidar döneminizden bugüne kadar yani 01.01.2003 - 01.01.2017 tarihleri arasında Ülkemizde bölünmüş yol sayısının en az yapıldığı il hangisidir?" diye...