04 / 05 / 2024

Bolvadin Belediyesi hafriyat uyarısı

Bolvadin Belediyesi hafriyat uyarısı

Afyonkarahisar Bolvadin Belediyesi'nin yaptığı açıklamaya göre belediyenin gösterdiği yerler dışındaki bölgelere izinsiz hafriyat dökenlere para cezası uygulanacak. Yazılı açıklamaya göre inşaat ve tadilat yapanların bilgi vermeleri gerekiyor.

Bolvadin Belediyesi kat karşılığı 32 adet iş yeri yaptıracak! 

Afyonkarahisar İli Bolvadin Belediye Başkanlığı kat karşılığı bina yaptıracak. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi büyük hafriyat soruşturmasını başlattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, hafriyat döküm bedellerinin belediye kasası yerine başka kaynaklara aktarılması ve kamunun zararı uğratılması sebebiyle soruşturma başlattı.

Güvenlik önlemi almayan firmalara hafriyat cezası!

İzmit Belediyesi Encümeninde Yahya Kaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak’ta inşaat çalışmasında bulunan hafriyat alanında çalışmalarda bulunan bir firmaya güvenlik eksikliğinden dolayı 3 bin 757 TL para cezası kesildi.

Ankara Belediyesi Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. Belediyenin Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı.

Ümraniye Belediyesi'nden hafriyat çökmesi açıkması!

Ümraniye Belediye Başkanlığı, Ümraniye Saray Mahallesi'nde bugün gerçekleşen hafriyat çökmesiyle ilgili açıklama yaptı...

Manisa Büyükşehir'den kaçak hafriyat uyarısı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri Turgutlu ilçesinde boş alanlara kaçak olarak dökülen hafriyat atıklarının temizlik çalışmalarını tamamlanırken, vatandaşları da kaçak hafriyat dökümüyle ilgili olarak uyardı.

Hafriyat kamyonları GPS ile izlenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şehirdeki hafriyat, moloz ve hazır beton taşıyan kamyonlara geçit vermeyecek.

Kastamonu'da kontrolsüz hafriyat dökümüne izin yok!

Kastamonu Belediyesi tarafından onaylanan ‘Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıkları Yönetmeliği’yle ilgili yetkililer toplandı. Toplantıda, kontrolsüz hafriyat dökümüne izin verilmeyeceği açıklandı.

Kağıthane Belediyesi'nden hafriyat açıklaması!

Kağıthane Belediyesi İhlas Haber Ajansı, bugün abonelerine “Kağıthane’de Hafriyat Terörü Devam Ediyor” başlığıyla servis ettiği haber için açıklama yaptı. İşte o açıklama;

Bursa Erdoğanköy'e hafriyat sahası projesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Burkent A.Ş. tarafından Kestel'e bağlı Erdoğanköy'de hafriyat sahası oluşturdu.

İBB'den kaçak hafriyat dökümüne ceza!

Kentsel dönüşümün hızla sürdüğü İstanbul'da 14 resmi hafriyat sahasından 7’sinin kapasitesi doldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Çevre Koruma Müdürlüğü, kaçak döküme verilen ceza oranlarını açıkladı.

Bolvadin Belediyesi hafriyat uyarısı Haberi

Bolvadin Belediyesi hafriyat uyarısı


Konu ile ilgili Bolvadin Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada inşaat veya tadilat yapanların mutlaka Bolvadin Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden izin almaları gerektiğini belirten yetkililer, daha sonra da molozları ile ilgili yapacakları döküm konusunda aynı müdürlüğe bilgi vermek zorunda olduklarını kaydettiler. Yetkililer aykırı hareket edenlere asla taviz verilmeyeceği ve yasal cezai işlemin uygulanacağını da belirttiler. 




Yenigün...