10 / 05 / 2024

bomba atılan mekana alkol ruhsatı mı verildi

bomba atılan mekana alkol ruhsatı mı verildi

CHP’nin İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü’nde ses bombası atılan bir mekâna alkol ruhsatı verildiği iddia dildi.

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Şanlıurfa Birecik'te depremzedeler için yapılan bloklardan 13'ünün kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından temeli atılan 4 bin 469 konutun yapımı sürüyor.

Ekmek fiyatına şoke eden zam: Bunu kimse beklemiyordu

Buğday fiyatlarının artmasının ardından ekmek fiyatlarına da zam geleceği yönünde ortaya atılan iddialar gündeme bomba gibi düştü. Halihazırda en ucuz 5 TL'den satılan ekmek fiyatları bazı illerde 5 liranın da üzerine çıkıyor. Peki ekmeğe zam kapıda mı? İşte detaylar...

TCMB’den bankalara uyarı! O rakamın altında dolar satmayın!

Dolar kuru uzun süre sonra ilk kez dün 19 TL’nin üzerine test ederken, döviz yatırımcısını da heyecanlandırdı. Diğer yandan Merkez Bankası için dolarla ilgili ortaya atılan bir iddia da gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar…

Bakan Kurum duyurdu! TOGG için kurulmaya başlanıldı! İşte detaylar!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOGG için atılan yeni adımlardan bahsetti. İşte detaylar!

Asgari ücret için ne 7 bin ne 8 bin ne de 9 bin! Ortaya atılan zam rakamı çok ama çok büyük

Ocak ayının yaklaşmasıyla birlikte asgari ücret tartışmaları da yeniden alevlendi. Asgari ücret artışına ilişkin dikkat çeken bir rakam ortaya atıldı.

Bugüne kadar atılan en büyük dolar adımı! Dengeler tamamen değişebilir

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle dünya üzerindeki ekonomik dengelerin yeni baştan tesis edilmesi için çalışmalar sürerken ABD'den dev dolar adımı geldi. Karar, Senato’da yapılan oylama ile 86’ya karşı 11 oyla onay aldı. Şimdiye kadar atılan en büyük adım olarak tarihe geçti.

Mersin Metrosu'nun temeli atıldı!

Mersin Cumhuriyet Mahallesi’nde metro temeli atıldı. Yapılan törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılım sağladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de temeli atılan metro projesi hakkında bilgi verdi. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için imzalar atılmaya başladı!

28 Aralık tarihinde temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler için hak sahipleriyle sözleşme imzalanmaya başladı. 

Mamak Ekin Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, temeli atılan Ekin Spor Kompleksi'nin hayırlı olmasını diledi.

Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında atılan adımların tutarı 200 milyar liraya ulaştı!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında atılan adımların toplam tutarının 200 milyar liraya ulaştığını bildirdi.

Bursa Osmaniye Cami'nin temeli atıldı!

Bursa Gemlik'te temeli belediye tarafından atılan ve vatandaşlar tarafından bağış usulü ile inşa edilecek olan Osmaniye Cami temeli atıldı.

Beylikdüzü'nde 'bomba atılan mekana alkol ruhsatı verildi' iddiası!

CHP’nin İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü’nde ses bombası atılan bir mekâna alkol ruhsatı verildiği iddia dildi.

bomba atılan mekana alkol ruhsatı mı verildi Haberi

bomba atılan mekana alkol ruhsatı mı verildi

CHP’nin İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü’nde ses bombası atılan bir mekâna alkol ruhsatı verdiği iddia edildi.

Akşam Gazetesi'nden Ercan Öztürk'ün haberine göre, Eski başkanlardan Vehbi Orakçı döneminde korulukların içerisine yapılan kafe İmamoğlu döneminde yıkıldı. Yıkılan bu yer ihaleye çıkmadan hafriyat kaldırılarak inşaata başlandı. Bir işletmenin olduğu yere fazladan iki farklı işletmenin olduğu iki dükkân daha inşa edildi. Ayrı ayrı işletmelere verilen kafelerden birine ise alkol ruhsatı verildiği iddia edildi. İmamoğlu’nun daha önceden ses bombasının patladığı yere alkol ruhsatının verilmesi tepkileri çekti.

Vatandaşlar karakolun hemen yanında bulunan bir işletmeye alkol ruhsatının verilmesinin çifte standart olduğunu söylediler. Korunması gereken bu yerlere fazladan inşaat yapan işletmenin belediyeyle tek dükkân üzerinden sözleşme yaptığı belirtildi.

Belediyeyle tek dükkân üzerinden sözleşme yapan şirketin dükkânlardan birinden...