17 / 05 / 2024

Bora Gürçay

Bora Gürçay

Türk-Amerikan İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bora Gürçay, Türkiye'de yatırım planları bulunan 4 büyük ABD'li firmada FETÖ'nün darbe girişimi sonrası herhangi bir değişiklik olmadığını belirtti.

Fuzul Toprak'tan Pendik projesi yarın görücüye çıkıyor! Lansmana özel 36 ay vade fırsatı!

Fuzul Yapı,  İstanbul Anadolu Yakasındaki yeni projesi Fuzul Toprak'tan Pendik’i 20-21 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceği lansmanla görücüye çıkarıyor. 

Migros'ta 4 kg çamaşır suyu 69,90 TL’ye, Çaykur 500 g siyah çay 68,90 TL’ye, domates salçası 830 g 37,90 TL’ye düştü!

Migros’ta bir hafta boyunca dev indirimler müşterileri bekleyecek. Bu doğrultuda, 4 kg çamaşır suyu 69,90 TL’ye, Çaykur 500 g siyah çay 68,90 TL’ye, acı ve tatlı biber salçası 550 g 71,90 TL’ye düştü. İşte 21 Kasım 2123 Migros fiyat listesi...

Türkiye’nin ilk ve tek Zero House konsepti görücüye çıkıyor!

Üçay Mühendislik, 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda, Türkiye’de ilk ve tek olan ‘Zero House’ konseptini görücüye çıkaracak.

Prof. Dr. Naci Görür Hataylıları uyardı! Artçı deprem, telaşa gerek yok!

6 Şubat deprem felaketinin ardından 9 ay geçmesine rağmen bölgede depremler olmaya devam ediyor. Son olarak, AFAD ve Kandilli Rasathanesi Hatay’da 4.9 şiddetinde deprem olduğunu duyurmasının ardından Prof. Dr. Naci Görür Hataylıları uyardı.

Altının şifresi çözülüyor! 10 dev kurum açıkladı! Ekim ayında bu rakamlar tek tek görülecek! 

Altın piyasasında dalgalanmaların görüldüğü şu günlerde tahminler de peş peşe gelmeye devam ediyor. Ons altın üzerindeki baskı devam ederken gözler Merkez Bankalarından gelecek faiz kararlarına çevrildi. Altın fiyatları yükselecek mi?

Demir fiyatlarına görülmemiş zam! 1 ton demirin fiyatı resmen uçtu! 4 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarında bu zamana kadar görülmemiş zam geldi. Demir fiyatları Temmuz ayı ile birlikte adeta uçuşa geçti. 1 ton demir ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 4 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Hayran bırakan tasarımı ve performansıyla Yeni BMW 3 Serisi görücüye çıktı!

Akılda kalıcı görünümü, etkileyici performansı ve adeta büyüleyen teknik özellikleriyle Yeni BMW 3 Serisi yeni fiyatıyla görücüye çıktı. BMW, her ay olduğu gibi bu ay da modellerinin yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Gül Ayşe Çolak nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Arena Finans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gül Ayşe Çolak, iş hayatına ne zaman adım attı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Gül Ayşe Çolak ile ilgili merak edilenler...

Altın raydan çıktı! Bu rakamlar ilk kez görüldü! Elinde altını olanlar şimdiden hazırlanın! Gözler cuma gününe çevrildi

Altın fiyatları bugün raydan çıktı. Altının ons fiyatı 2025 dolara kadar yükseldi. Bu rakam 2022 mart ayından sonra ilk kez görüldü. Altın fiyatları yükselemye devam edecek mi? Gözler cuma gününe çevrildi.

Tarım Kredi'den Ayçiçek yağına indirim bombardımanı! Bu fiyatları görünce şok olacaksınız!

Tarım Kredi Kooperatiflerinden 14 Marta kadar ayçiçek yağına yapılan indirim büyük rağbet gördü. Ayçiçek yağı hemen hemen her şeyde kullanıldığı için temel gıda olarak en çok tüketilen ürün olduğundan yapılan zam yada indirim hemen vatandaşın ilgisini çekiyor.

Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023...

Altın fiyatları yeni yılın ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023 altın fiyatları...

BİM’de görülmemiş indirim rüzgarı başladı! BİM’de Eylül indirimleri başladı! İşte detaylar!

BİM görülmemiş indirimleri ile eylül ayına girmeye hazırlanıyor. İşte BİM eylül ayı indirimli ürünleri!

Huawei Mate 50 serisinin görüntüleri şirket içinden sızdırıldı!

Eylül ayında tanıtılması planlanan  Huawei Mate 50 serisinin görüntüleri şirket yetkilisi tarafından sızdırıldı. İşte detaylar...

Bora Gürçay Haberi

Bora Gürçay

Türk-Amerikan İş Adamları Derneği (TABA-AmCham) Yönetim Kurulu Başkanı Bora Gürçay, Türkiye'de ikinci yarı için yatırım planları bulunan 4 büyük ABD'li firmada Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrası herhangi bir değişiklik olmadığını belirterek, "Hatta bu yatırımları daha da ileriye nasıl götürebileceklerini düşünüyorlar." dedi.


AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Gürçay, FETÖ darbe girişiminin yaşandığı dönemde halkın demokrasinin arkasında durmasının önemine işaret ederek, hem içerideki hem de dışarıdaki yatırımcılara Türkiye'nin daha da güçlenmiş bir demokrasiyle devam ettiğini anlattıklarını söyledi.


Gürçay, "Bu olaylar ilk yaşandığı zaman yurt dışındaki firmalarda bir panik havası vardı. Ancak halkın buna tepki göstermesi, sokağa çıkmasından sonra bünyemizdeki birçok yabancı (ABD'li) firmada 'eğer halk demokrasi için sokağa dökülebiliyorsa sadece satış değil, biz bu ülkede kalıcı olarak yatırım yapabiliriz' algısı oluştu." şeklinde...