05 / 05 / 2024

Borçka camii tünel projesi

Borçka camii tünel projesi

Artvin'in Borçka ilçesine bağlı Camili tünel projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Artvin Borçka Afet Konutları sahiplerine teslim edildi!

Artvin'in Borçka ilçesinde inşa edilen 44 afet konutunun anahtarları, gerçekleştirilen törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Trabzon'da tünel inşaatında akıma kapılan işçi yaşamını yitirdi!

Trabzon Maçka'da tünel inşaatında çalışırken elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti...

Artvin Borçka'da Camili tünel projesinin akıbeti mecliste!

Artvin'in Borçka ilçesine bağlı Camili tünel projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kağıthane Yahya Kemal Tünel Projesi imar planı askıda!

Kağıthane İlçesi, Yahya Kemal Tünel Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24 Ocak 2019 tasdik tarihli nazım ve uygulama imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Şişli Belediyesi'nden tünel projesine itiraz!

CHP'li Şişli Belediyesi Maçka Parkı'nın bir bölümüne yapılması planlanan tünel projesiyle ilgili imar planlarına itiraz etti.

Maçka Parkı'na tünel planı protesto edilecek!

Doğa ve yaşam savunucuları İBB ve İstanbul Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulları’na itiraz dilekçelerini verdi. Maçka Parkı'na tünel planını istemeyen vatandaşlar 4 Şubat'ta bir araya gelecek.

Artvin-Borçka Zipline Tesisi açıldı!

Artvin’de Çoruh Nehri üzerindeki Borçka Barajı gölü üzerine kurulan ve Karadeniz’in tek parçalı en uzun "zipline" tesisi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Artvin Borçka Devlet Hastanesi yeniden inşa edilecek!

Artvin Borçka Devlet Hastanesinin, hasta koşullarına ayak uydurmak için Arvin ve ilçelerinde bir bir yeni hastaneler inşa edilirken, İhalesi yapıldığı halde bir türlü başlanamayan Borçka yeni hastane inşaatında müjdeli haberler.

AKÜ'de Tünel Açma Yöntemleri ve Galeri Açma Makinaları Konferansı yapıldı!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü tarafından “Tünel Açma Yöntemleri ve Galeri Açma Makinaları” konulu bir konferans düzenlendi.

İstanbul'a 3 yeni tünel inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2016 projelerini açıkladı. Bunlardan en dikkat çekenleri İstanbul'a inşa edilecek 3 yeni tünel.

İstanbul'a 3 yeni tünel daha yapılacak!

İBB tarafından yeni yılda yapılması planlanan projelerin bütçesi de hazır. 3 yeni tünel ile Eminönü-Alibeyköy tramvayı en dikkat çekenler arasında.

İstanbul'a 3 yeni tünel ve Eminönü- Alibeyköy tramvay hattı geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yeni yılda yapılacak projelerin bütçesini hazırladı. 3 yeni tünel ve Eminönü- Alibeyköy arasına tramvay en dikkat çekenler arasında.

İstanbul'a 3 yeni tünel geliyor!

İstanbul’da birkaç yıldır bekleyen tünel projeleri tekrar başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2016’nın başında trafiğini rahatlatmak için 3 yeni tünel projesine start verecek.

Borçka camii tünel projesi Haberi

Borçka camii tünel projesi

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Borçka ilçesine bağlı Camili tünel projesinin akıbetine ilişkin soru önergesini yayınladı. Bayraktutan, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Bayraktutan, ''Artvin'in Borçka ilçesine bağlı Camili (Macahel) bölgesine ulaşım her yıl olduğu gibi bu yıl da etkili olan kar yağışı nedeniyle çile haline dönüşmüş, Ocak ayında yörede yoğun kar yağışı sonrası çığ tehlikesi nedeniyle 6 köyde ulaşım sağlanmazken, Camii Bölgesi'nde yaşayan ve bir süredir erzaksız kalan vatandaşlara iş makineleri sayesinde erzak ulaştırılmıştır'' diye konuştu. 

CHP Balıkesir Milletvekili Uğur Bayraktutan'ın soruları:
1- Borçka Camii (Macahel) tünelinin proje çalışmaları hangi tarihte tamamlanmıştır?
2- Günümüze kadar geçen sürede ilgili tünelin yapımına ilişkin herhangi bir adım neden atılmamıştır? Seçim vaadiyle verilen sözler havada mı kalmıştır?