06 / 05 / 2024

Borcuna sadık kiracı

Borcuna sadık kiracı

Coldwell Banker brokerlerı Findeks işbirliği sayesinde “Findeks Kredi Notu”nu kullanarak kişilerin daha önceki borçlarını düzenli ödeyip ödemediği bilgisine saniyeler içerisinde ulaşabiliyorlar.

Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, kiracılar için ucuz konut çağrısında bulundu!

2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri devam ediyor. Görüşmelerde söz alan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, deprem bölgesindeki kiracı vatandaşlara ucuz konut yapılıp teslim edilmesi gerektiğini belirtti.

Sadık Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadık Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Üren tarafından kuruldu.

Ev sahiplerini şok eden haber: Artık bu paralar kiracı ile beraber ödenecek!

Ev sahibi ve kiracılar arasında çözümlenmesi gereken sorunlarda arabuluculuğa başvurulması halinde ortaya çıkan masraflar, artık kiracılar ve ev sahipleri ile birlikte ödenecek.

Borcuna en sadık il belli oldu! Bu ilde yaşayanlar borcunu yakından takip ediyor...

Ülke genelinde takipteki alacakların toplam nakdi krediye oranına kıyasla borcuna en sadık il resmen belli oldu.

Sadık Küçükkınacı nerede okudu? Nerede genel sekreter olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Sadık Küçükkınacı kimdir? Nereden mezun oldu? Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası’ndan hangi görevi yürüttü? Hangi holdingde yönetici olarak çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Sadık Küçükkınacı ile ilgili merak edilenler...

Sadık Ataman İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadık Ataman İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Ataman tarafından kuruldu.

Konutta artık ‘kiracısız ev’ aranıyor! Yatırımcılar kiracısı hazır evlerden vazgeçti! 

Satılık konut ilanlarında tercihler yine değişti. Konutta artık ‘kiracısız ev’ aranıyor. Peki kiracısız ev avantajlı mı?

Kiracılar bunu mutlaka bilmeli! 1 yıllık kira sözleşmesi bitince ne olur?

Kiracılar kendi haklarının neler olduğunu en az ev sahipleri kadar bilmelidir. Bu yüzden sık sık kiracılardan kira sözleşmesine dair sorular sorulmaktadır.

Mal sahibi 10 yıllık kiracıyı nasıl çıkarır?

Kiracılar ve ev sahiplerinin birtakım soruları yer almaktadır. Onlardan biri de “Mal sahibi 10 yıllık kiracıyı nasıl çıkarır?” sorusudur. İşte merak edilenler!

10 yıllık kiracı tahliyesi nasıl yapılır?

Kiracıların kafalarına takılan bazı sorular bulunmaktadır. Onlardan biri de 10 yıllık kiracı tahliyesi nasıl yapılır? İşte detaylar!

Kiralık konut piyasasında şok! Artık kiracılar da evi kiraya veriyor...

Yükselen konut fiyatları ve kiralar sebebiyle bazı kiracılar gayrimenkul üzerinden alternatif gelir elde etmenin yöntemlerini arıyor. Bu kapsamda konutu kısa süreli olarak kiralama platformlarında değerlendirmek bir yol oldu. Bu durumu yatırıma çevirenler bile bulunuyor...

5 yıllık kiracı tahliye edilebilir mi?

Konut kira fiyatlarının artması ile birlikte bir çok ev sahibi ve kiracı karşı karşıya geldi. Enflasyonun üstündeki kira zamları sonrasında davalarda patlama yaşandı. Peki, 5 yıllık kiracı tahliye edilebilir mi? İşte tüm merak edilenler...

Kiracı tahliye davası nedir? 10 yıllık kiracının tahliyesi nasıl olur?

Ev sahipleri kimi zaman kiracılarının evi tahliye etmesini istiyorlar. Bu gibi durumlarda kiracı tahliye davası açılabiliyor. Peki, kiracı tahliye şartları nelerdir? 10 yıllık kiracının tahliyesi nasıl olur? İşte tüm merak edilenler...

Borcuna sadık kiracı Haberi

Borcuna sadık kiracı

Dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker Türkiye, Türkiye’nin ilk ve tek kredi bürosu Kredi Kayıt Bürosu, emlak sektörü ile iftar yemeğinde bir araya geldi. 

Coldwell Banker brokerlerı Findeks işbirliği sayesinde “Findeks Kredi Notu”nu kullanarak kişilerin daha önceki borçlarını düzenli ödeyip ödemediği bilgisine saniyeler içerisinde ulaşabiliyorlar.


Kredi Kayıt Bürosu (KKB) ev sahipliğinde Fuatpaşa Yalısı’nda düzenlenen iftar yemeğine İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı Nizameddin Aşa, Tüketici Sorunları Derneği(TÜSODER) Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu ile TÜSODER Başkanı Av. Rıdvan Yıldız, Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr.Gökhan Taş’ın yanı sıra Coldwell Banker Türkiye emlak ofisleri temsilcileri katılım gösterdi.


BORCUNA SADIK KİRACI AVANTAJLI

Kredi Kayıt Bürosu Stratejik Planlama ve Kurumsal İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Koray Kaya, iftar öncesinde yaptığı açılış konuşmasında gelinen son noktada emlak...