01 / 05 / 2024

Bornova avm projeleri

Bornova avm projeleri

Nitelikli konut projeleri Bornova'ya ivme kazandırdı...Ankara Asfaltı, Yeşilova ve Mevlana mahallelerindeki lüks konut yatırımlarındaki artış, bölgenin prestijini de artırıyor.

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

AVM arzı 2020 sonunda toplam 14 milyon metrekare olacak!

Pamir&Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2018 4. Çeyrek Raporu'na göre; 2020 sonunda toplam AVM arzının 14 milyon metrekare olması bekleniyor. Gelecek arzın yüzde 80’ini İstanbul, Ankara ve Bursa’daki AVM projeleri oluşturacak.

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Forum Bornova AVM mahkemelik oldu!

İzmir'de yurt yapılmak üzere Ege Üniversitesi’nce kamulaştırılan araziye inşa edilen Forum Bornova AVM mahkemelik oldu.

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

365 AVM'yi Tepe Emlak Yatırım yönetecek!

Tepe Emlak Yatırım 2018 yılında da AVM yönetimi ve kiralaması konusunda yeni projeleri bünyesine dahil edecek.

Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda!

AVM yatırımları ile adından söz ettiren Gençoğlu Grubu konut projeleri içinde çalışmalara başladı.Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda.

Mega Yapı'dan Karşıyaka ve Bornova'ya konut projeleri yolda!

Mega Yapı, İzmir Karşıyaka’da 73 dairelik butik bir projeye hazırlanıyor. Projede satışlar Şubat 2018’de başlayacak. Bornova’da 160 dairelik bir proje* için de hazırlanan şirket Çeşme’de de turizm yatırımı planlıyor.

Ankara'da kentsel dönüşüm atağa kalktı!

Ankara'da kentsel dönüşüm atağa kalktı. Bölgede ofis, konut, AVM projeleri art arda yükseliyor.Harmoni Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Ankara Bölge Müdürü. R.Volkan Kandemir’e göre Ankara’da gittikçe değerlenen 3 dikkat çekici bölge var. İşte detaylar...

Port Bornova AVM'de kiralamalar devam ediyor!

16 işyeri ve farklı mekanların yer aldığı Port Bornova AVM'de kiralamalar devam ediyor. Projede ezber bozacak ve yeme-içme mekanları bulunuyor..

Toplu konut projeleri ve AVM’lerde sınır değerler düşürüldü!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı, Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) yönetmeliğini değiştirdi. Düzenlenen yönetmelikte konut projelerinde ve AVM'lerdeki ÇED sınırı düşürüldü.

Arsa fiyatları her yıl yüzde 20 artıyor!

Gelişen bölgelerde hızlanan konut ve AVM projeleri, arsa fiyatlarında yükselişe neden oldu. Arsa almanın en iyi yatırım olduğu belirtiliyor.

Port Bornova AVM Eylül'de açılacak!

Türkiye’nin yükselen yıldızı İzmir’in gelişen ve genç nüfusa sahip dinamik ilçesi Bornova’da kente değer katacak yeni proje “Port Bornova” Eylül ayında açılacak.

Bornova avm projeleri Haberi

Bornova avm projeleri

Nitelikli konut projeleri Bornova'ya ivme kazandırdı...Ankara Asfaltı, Yeşilova ve Mevlana mahallelerindeki lüks konut yatırımlarındaki artış, bölgenin prestijini de artırıyor.


Folkart Life Bornova, Kazımdirik Mahallesi’nde  inşa edilen prestijli konut projesi olarak bölgeye değer katıyor.İzmir Metrosu ve İzban ile bağlantılı olan Folkart Life Bornova, İzmir-Çeşme Otobanı'na ve Forum Bornova’ya yakın mesafede. 25 bin metrekarelik arazisinin 18 bin metrekaresinin yeşil alan olduğu proje üzerinde, sekiz blok halinde inşa edilen konutlar bulunuyor.


Proje, açık ve kapalı havuz, çocuk havuzu, fitness salonu, koşu ve yürüyüş parkuru, SPA, kafe, restoran, çarşı ve kapalı otopark gibi farklı kullanım alanlarını bünyesinde barındırıyor. Birim metrekare satış fiyatlarının ortalama 4 bin ila 5 bin 500 TL Point Bornova AVM Rezidans, Folkart Life Bornova, MyVia 414 ve Avcılar Prestij gibi projeler Bornova’nın...