06 / 07 / 2024

Bornova otoyol projeleri

Bornova otoyol projeleri

Bornova'da bir grup vatandaş yapımı devam eden izmir - İstanbul Otoyolu'nun projesinde hatalar bulunduğunu iddia ederek projenin kendilerini de mağdur edeceği gerekçesiyle basın açıklaması yaptı.

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Mega Yapı'dan Karşıyaka ve Bornova'ya konut projeleri yolda!

Mega Yapı, İzmir Karşıyaka’da 73 dairelik butik bir projeye hazırlanıyor. Projede satışlar Şubat 2018’de başlayacak. Bornova’da 160 dairelik bir proje* için de hazırlanan şirket Çeşme’de de turizm yatırımı planlıyor.

Mega otoyol projeleri ring oluşturacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Türkiye'deki 1915 Çanakkale, Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi otoyol projelerinin ‘ring’ oluşturulacağını söyledi. 

Otoyol projeleri, proje finansmanında büyüdü!

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin, proje finansmanında gelinen son noktayı anlattı. Proje finansmanında, bu yıl büyümenin motoru alt yapı ve otoyol projeleri olarak açıklandığını belirtti.

Rosavtodor ve IC İçtaş İnşaat'tan otoyol projeleri anlaşması!

Uluslararası Ekonomi Forumu kapsamında IC İçtaş İnşaat ve Rusya Federal Karayolları Genel Müdürlüğü (Rosavtodor) arasında hayata geçirilecek otoyol projelerine yönelik protokol imzalandı.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyol Projesi'nin temeli atıldı!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyol Projesi Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Ulaştırma Bakanı Arslan, "İzmir'in hiç şüphesi olmasın ki ihtiyacı olan tüm projeleri Sayın Başbakanımızın destekleri ve himayeleriyle tek tek yerine getiriyoruz." şeklinde konuştu.

Kocaeli’nin yıldızı yatırımlarla parladı!

Alt yapı ve ulaşım yatırımları Kocaeli gayrimenkul piyasasını hareketlendirdi. Osmangazi Köprüsü’nün faaliyete girmesi ve yapımı süren otoyol projeleri, emlak fiyatlarını yükseltti

İzmir Bornova'daki Küçükpark meydana dönüşecek!

'Fikrini al parka gel' etkinliği sonrası gelen projeleri değerlendiren İzmir Bornova Belediyesi, Küçükpark'ı 4 bin metrekarelik meydan haline getirecek.

Olgun Atila Bornova'daki projeleri anlattı!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila; Bornova'daki projeleri anlattı. Atila, “Hayatın her alanına dokunan projelerimizle Bornovalıların yaşam standardını yükselttik. İki yılda 70 milyon liralık yatırım yaptık” dedi.

Bornova MyWay Fest'te 36 ay sıfır faiz kampanyası!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Bornova'daki yeni projeleri MyWay Fest'te 36 ay sıfır faiz sunduklarını söyledi. Kalı, "Yatırımcı için banka faizlerini devre dışı bıraktık" dedi

Aydın-Denizli otoyolu projesi çalışmaları ne zaman başlayacak?

Binali Yıldırım, Aydın-Denizli otoyolu müjdesini verdi. Plan Bütçe Komisyonu'ndaki görüşmeler sırasında sunum yapan Bakan Yıldırım'ın 165 kilometrelik Aydın-Denizli otoyolunun 1. grup otoyol projeleri içerisinde olduğunu söylediği öğrenildi.

İzmir'de karma konut projeleri ilgi görüyor!

İzmir'in önemli inşaat şirketlerinden Yapıtsan, halen devam eden Laila Konakları, Bornova Hill Konutları, Meva Deluxe Villaları ve Bornova Penta Plus Konakları projeleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Bornova'nın çehresi konut projeleriyle değişiyor!

Nitelikli konut projeleri Bornova'ya ivme kazandırdı...Ankara Asfaltı, Yeşilova ve Mevlana mahallelerindeki lüks konut yatırımlarındaki artış, bölgenin prestijini de artırıyor.

Bornova otoyol projeleri Haberi

Bornova otoyol projeleri

Bornova Doğanlar semtinde bir kamyon garajında toplanan vatandaşlar, yola ilişkin imar planı haritaları ve benzeri projelerden olumsuz etkilenen binaların fotoğraflarını gazetecilere gösterdi. 


Grup adına açıklama yapan Avukat Kemal Turan, otoyol projesinin Doğanlar-Naldöken-Belkahve geçişinin viyadük değil tamamen dolgu olarak yapılmasının planlandığını, bu konuda yaptıkları basın açıklamaları sonrası Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yolun üçte ikilik kısmının viyadüğe çevrilmesine karar verdiğini belirtti. Turan, viyadük yapılmaması nedeniyle semtin önemli ulaşım yollarından 1550 sokağın tamamen kapanacağını, otoyol kenarında kalan evlerin 18 metre yüksekliğindeki duvara bakacağını ifade etti. 


Bölgede evleri bulunan vatandaşlar da bilirkişi heyetlerinin otoyolun geçeceği farklı yerlerdeki mülklere daha yüksek oranda değer azalışı kararı verdiğini savunarak haksızlığın giderilmesini istediklerini belirttiler. 


İzmir 9 Eylül...