18 / 05 / 2024

borova yapı fon kullanımı

borova yapı fon kullanımı

Borova Yapı Endüstrisi A.Ş, sermaye artırımından elde edilen fonun kullanımını hakkında açıklamada bulundu...

Uzmanı açıkladı: Aylık 1000 TL ile BES'te fon dağılımı nasıl yapılır?

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne katılım gün geçtikçe artıyor. BES’e yatırım yapanlar, birikimlerini en çok nasıl değerlendireceklerini araştırıyor. Portföy Yöneticisi Tahsin Şeşenoğlu, BES’e ayda bin TL yatıranların fon dağılımını nasıl yapması gerektiğini açıkladı.

BES'in 20. yılında fon büyüklüğü açıklandı! BES'te rekor seviye 700 milyar lirayı geçti...

Türkiye Sigorta Birliğinden yapılan açıklama kapsamında, BES'te sektör olarak gerçekleştirilen toplam fon büyüklüğü hedefi 2024 yılının ilk yarısı için 1 trilyon lira, 2024 yılının sonunda da 1,3 trilyon lira olması hedefleniyor.

Türkiye’ye yatırım yapmayı düşünen küresel fon yöneticilerinin oranı yüzde 74!

“Türkiye ve Çevresinde Yatırım Yapan Özel Sermaye Yatırım Fonları” konferansında yapılan ankette fon temsilcilerinin yüzde 74’ü Türkiye’ye yatırımı düşünürken, yüzde 40’ı ise yatırım portföylerinde önceliğe sahip olduğunu belirtti.

Uluslararası fon yöneticilerinden seçim yorumu: Erdoğan kazanırsa ekonomik dengesizlik sürer!

Uluslararası fon yöneticileri, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uzmanlar, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimleri Erdoğan’ın kazanması halinde ekonomideki dengesizliğin süreceği ve Türkiye'yi yatırım yapılmaz hale getiren politikaların devam edeceğinden kaygılı.

Işıklar Yapı'nın fon kullanım raporu yayınlandı!

Işıklar Yapı'nın hazırlanan bedelli sermaye artırımından elde edilecek fonun kullanım yerlerine ilişkin rapor ve rapora ilişkin Yönetim Kurulu Kararı yayınlandı. 

Fon Yapı Mimarlık Ve Proje Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fon Yapı Mimarlık Ve Proje Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Yüksek tarafından kuruldu.

Özderici GYO fon kullanım raporunu yayınladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Özderici GYO fon kullanım raporunu yayınladı.

Ziya Yılmaz: Devlet ve özel sektör işbirliğiyle bir fon oluşturulmalı!

DAP Holding Başkanı Yılmaz, Türkiye'nin tanıtılması konusunda yeni öneride bulundu. Yılmaz , devlet ve özel sektör işbirliğiyle bir fon oluşturulup 40 ülkede Türkiye tanıtımı yapılmasını önerdi, Yılmaz, "Bu sayede 15 milyar dolarlık gayrimenkul satılır" dedi. .

Avrasya GYO pay geri alımında azami fon tutarını belirledi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 21 Temmuz'da yapılan payların geri alımına ilişkin kararına ek olarak, Sermaye Piyasası Kurulunun 25 Temmuz'da yaptığı duyurusu çerçevesinde azami fon tutarının 3 milyon TL olarak belirlediğini açıkladı.

Ziya Yılmaz'dan yabancıya konut satışını artıracak fon önerisi!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz'dan yabancıya konut satışını artırmaya yönelik fon önerisi geldi. Yılmaz, bu öneriyle yabancıya konut satışının yıllık 20 milyar dolara çıkabileceğini söyledi.

24 Gayrimenkul yeni bir fon kuruyor!

Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) yaklaşık 2 yıl önce gayrimenkul yatırım fonları kurulmasına ilişkin hukuki alt yapıyı hazırlamasının ardından gayrimenkulde ‘fon’ dönemi başlıyor.

Servotel 35 milyar dolarlık ABD’li fon için araştırma yapıyor!

Otel ve gayrimenkul alanında danışmanlık hizmeti veren Servotel, geçen yıl 2.5 milyar dolarlık projenin içinde yer aldı. Servotel Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İsvan: "35 milyar dolarlık ABD’li bir fon için yatırımları araştırıyoruz” dedi.

Ulusoy Elektrik fiyat istikrarı için fon artışı yapıyor!

Ulusoy Elektrik İmalat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ulusoy Elektrik fiyat istikrarı için fon artışı yapıyor.

borova yapı fon kullanımı Haberi

borova yapı fon kullanımı


Borova Yapı Endüstrisi A.Ş tarafından yapılan açıklama;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


T.C.Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulunun 22/06/2012 tarih ve B.02.6.SPK.0.13.00-105.01.01.01-1675-6733 sayılı sermaye artırımı talebimiz ile ilgili yazısı gereği sermaye artırımından elde edilen fonun kullanımına ait yapılan özel açıklamadır.



Gereği bilgilerinize arz olunur.


Fon kullanımı açıklaması için