07 / 05 / 2024

borsa gayrimenkul hisseleri

borsa gayrimenkul hisseleri

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,54 artışla 117.573,86 puandan başladı. 

GYO hisseleri borsada dökülüyor!

Borsa İstanbul’da, 29 Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GMYO) firmasından 26’sı aktif değerinin altında işlem görürken sadece 3’ü aktif değerinin üzerinde bulunuyor. Ayrıca bu şirketlerin sadece 7 tanesi enflasyonun üzerinde getiri sağlayabildi.

Borsa İstanbul'da haftanın en çok kazandıran hisseleri hangileri?

Borsa İstanbul, geçtiğimiz hafta rekor üzerine rekor kırarken, tarihinde ilk defa 10 bin puan seviyesinin üzerini test etmiş oldu. Buna göre, haftanın en çok kazandıran ve kaybettiren hisseleri hangileri oldu? 

Borsa yatırımcısının en çok yatırım yaptığı hisseler belli oldu! İşte yatırımcılar en çok bu hisseleri beğeniyor

Borsa yatırımcısının sektör bazında en çok beğendiği ve en çok yatırım yaptığı hisseler belli oldu. İşte borsa yatırımcısının en çok beğendiği hisseler...

Rönesans Gayrimenkul Yatırım artık borsada: Halka arza 2,6 kat talep geldi!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, bugün gerçekleştirilen törenden sonra Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Şirketin halka arzına 2,6 kat talep geldi. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul hisseleri kaybettiriyor mu? Yatırımcılar dikkat! 

Yerel seçim sonrası ilk işlem gününde Borsa İstanbul'da gayrimenkul hisselerinde yaşanan düşüşler dikkatleri çekmişti. Peki gayrimenkul hisseleri kaybettiriyor mu?

Son 1 yılda enflasyonu yenen BIST 30 hisseleri

Borsa İstanbul’da dalgalanma devam ederken seçimin ardından yatırımcı yükseliş bekliyor. Endeks güne düşüşle başlarken işte son 1yılda enflasyonu yenen BIST 30 hisseleri.

Borsa İstanbul'da Taş Toprak endeksi yüzde 5,84, Gayrimenkul endeksi yüzde 3,84 değer kaybetti: Kentsel dönüşüm tepkisi!

31 Mart seçimleri sonrasında, ilk işlem gününde yön arayışında olan Borsa İstanbul'da gayrimenkul hisselerinde yaşanan negatif tepkiler dikkatleri çekti. İşte borsadaki son durum... 

Borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Borsa İstanbul, ilk gününde günün ilk yarısında geriledi. Çimento ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hisseleri yatırımcısına kaybettirdi. Peki borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Deutsche Pfandbriefbank ABD'deki ticari gayrimenkul sıkıntılar için kâr tahminini revize etti!

Deutsche Pfandbriefbank (PBB), ABD ticari gayrimenkul piyasasının kötüleşmesi nedeniyle yıllık vergi öncesi kar tahminlerini önemli ölçüde düşürdüğünü duyurdu. Banka, sert bir kar uyarısı yaparak risk karşılıklarını artırdı ve bu gelişmenin ardından hisseleri %14 oranında değer kaybetti.

Kızılbük GYO hisselerinde manipülasyon için sözleşme imzalanmış: İşte borsa tarihine geçen büyük oyun!

Borsa İstanbul’da küçük yatırımcının birikimlerini “fiyat oyunlarıyla” eriten manipülatörlerin aralarında imzaladığı yazılı sözleşme imzalandı. Mehmet Ali Ilıcak ile Bilal Turgut'un Kızılbük GYO hisseleri için yaptığı spekülasyon anlaşması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (MHR GYO) Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı

Türkiye’nin sigorta firmaları iştiraki olan ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (MHR GYO) bugün (18 Ekim 2023, Çarşamba) Borsa İstanbul’da ‘MHRGY.E’ koduyla işlem görmeye başladı. İşte ayrıntılar...

Borsa yüzde 3,64 prim yaptı! İşte en fazla kazandıran ve en çok işlem gören hisseler!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 3,64 değer kazanarak günü 8 bin puandan kapattı. Spor hisseleri dışında bütün sektör hisseleri yatırımcılarını sevindirirken, borsadaki yükseliş trendinin devam edeceği öngörülüyor.

Borsa Ligi’nde temmuz ayı şampiyonu belli oldu!

Borsa İstanbul'da temmuz ayında spor endeksi yüzde 31,8 artarken, yaptığı sponsorluk anlaşmaları ve transferleriyle dikkat çeken şampiyon kulübün hisseleri yüzde 51,8 prim yaptı.

Borsa İstanbul'dan dev sürpriz: 19 Temmuz Çarşamba günü Borsa İstanbul'da en hızlı yükselen hisseler!

Dün banka hisseleri düşerken, bugün yükseliş yaşandı. Piyasalar, TCMB'nin faiz kararı öncesi beklentilere göre hareket ediyor. Dolar istikrarını korurken, altın geriledi. İşte 19 Temmuz Çarşamba günü Borsa İstanbul'da yükselen ve düşen hisseler...

borsa gayrimenkul hisseleri Haberi

borsa gayrimenkul hisseleri


Açılışta BIST 100 endeksi, 627,64 puan ve yüzde 0,54 artarak 117.573,86 puana yükseliş gösterdi. Bankacılık endeksi yüzde 0,84, holding endeksi de yüzde 0,62 değer kazandı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 0,94 ile gayrimenkul yatırım ortaklığı, tek gerileyen ise yüzde 1,26 ile ulaştırma olarak kaydedildi. 

Dün yurt içinde açıklanan şubat ayı enflasyonunun yüzde 0,73 ile beklentileri aşmasının ardından 116.591,88 puana kadar gerileyen BIST 100 endeksi, bu seviyeden gelen tepki alımlarıyla yükselişe geçerek günü önceki kapanışa göre yüzde 0,07 değer kazancıyla 116.946,22 puandan tamamladı.