16 / 05 / 2024

borsa gyo hisseleri 2020

borsa gyo hisseleri 2020

Gayrimenkule yatırım yapmayı sevenler için borsada iyi bir seçenek var. Analistler, yeni pozisyon almak ve portföylerindeki riski dağıtmak isteyenler için GYO hisselerini öneriyor…

Borsa İstanbul'da Fikirtepe depremi! Emlak Konut GYO hisseleri sert düştü!

Emlak konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Fikirtepe'de yer alan 1.615 bağımsız bölümü 11.5 milyar liraya satın aldığını duyurdu. Söz konusu bu açıklamadan sonra şirketin hisselerinde sert düşüş yaşandı. Borsa İstanbul iki defa devre kesti.

Borsa İstanbul'da haftanın en çok kazandıran hisseleri hangileri?

Borsa İstanbul, geçtiğimiz hafta rekor üzerine rekor kırarken, tarihinde ilk defa 10 bin puan seviyesinin üzerini test etmiş oldu. Buna göre, haftanın en çok kazandıran ve kaybettiren hisseleri hangileri oldu? 

Borsa yatırımcısının en çok yatırım yaptığı hisseler belli oldu! İşte yatırımcılar en çok bu hisseleri beğeniyor

Borsa yatırımcısının sektör bazında en çok beğendiği ve en çok yatırım yaptığı hisseler belli oldu. İşte borsa yatırımcısının en çok beğendiği hisseler...

Gayrimenkul hisseleri kaybettiriyor mu? Yatırımcılar dikkat! 

Yerel seçim sonrası ilk işlem gününde Borsa İstanbul'da gayrimenkul hisselerinde yaşanan düşüşler dikkatleri çekmişti. Peki gayrimenkul hisseleri kaybettiriyor mu?

Son 1 yılda enflasyonu yenen BIST 30 hisseleri

Borsa İstanbul’da dalgalanma devam ederken seçimin ardından yatırımcı yükseliş bekliyor. Endeks güne düşüşle başlarken işte son 1yılda enflasyonu yenen BIST 30 hisseleri.

Borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Borsa İstanbul, ilk gününde günün ilk yarısında geriledi. Çimento ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hisseleri yatırımcısına kaybettirdi. Peki borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Emlak Konut GYO hisseleri düştü! Yabancılar satıyor: Emlak Konut hisse son durum 1 Nisan 2024!

Emlak Konut GYO hisselerinde bu sabah yüzde 9'a yakın gerileme yaşandı. Emlak Konut hisse son durum 1 Nisan 2024! 

GYO'lar yükselişte! 2023'te 9 yeni GYO’nun halka arzı ile GYO sayısı 48'e yükseldi!

Borsa İstanbul’da uzun yıllar durağan seyreden gayrimenkul yatırım ortaklığı (GYO) sayısında hızlı bir artış yaşandı ve 2023 yılında 9 yeni GYO’nun daha halka arz olmasıyla toplam GYO sayısı 48’e ulaştı. 

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Avrupakent GYO borsada tavan bozdu! İlk işlem gününde yüzde 8 düştü!

Avrupakent GYO 13-14-15 Aralık'ta gerçekleştirilen talep toplama sürecini tamamladı. Şirket, Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da "AVPGY" koduyla işlem görmeye başladı. Ancak Avrupakent GYO’nun fiyatı ilk işlem gününde yüzde 8 düştü.

Borsa yatırımcılarına kritik uyarı geldi: Özellikle GYO'lara dikkat edin!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci,   resmi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1'den, borsa yatırımcılarının özellikle GYO'lara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Borsada halka arzlarda tavan serisi bozuldu! Sur Tatil Evleri GYO yatırımcıları şokta!

Sur Tatil Evleri GYO halka arzında SPK onaylı izahname de yayımlandı. Borsa İstanbul’da 14 Aralık’ta gong, Sur Tatil Evleri GYO için çaldı. Ancak uzun zamandır görülmeyen bir açılış yaparak halka arz yatırımcısını korkuttu. Borsada halka arzlarda tavan serisi bozuldu...

Vera Konsept GYO Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı

Vera Konsept GYO’nun halka arz süreci gerçekleşti. Buna göre İntegral Yatırım Kurumsal Finansman liderliğinde yürütülmekte olan halka arz sürecinin tamamlanmasından sonra dün Borsa İstanbul’da açılış töreni gerçekleşmiş oldu.

borsa gyo hisseleri 2020 Haberi

borsa gyo hisseleri 2020

Hisse senetleri borsada işlem gören 33 Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) var. GYO’ların portföyleri emlak uzmanları tarafından yönetildiği için bireysel yatırımcının kendi başına yaptığı gayrimenkul yatırımından daha etkin sonuçlar alınabildiği için bu hisseler ön plana çıkıyor. Yatırımcılar bir taraftan yüksek getirili gayrimenkullerin gelirlerinden yararlanma fırsatına sahip olurken, diğer taraftan da bu ortaklıkların paylarının borsada oluşabilecek fiyat artışlarından faydalanabiliyor. Kazançlarının kurumlar vergisinden istisna olması ve stopaj oranının Bakanlar Kurulu Kararı ile yüzde sıfır olarak belirlenmesi de GYO hisselerini cazip kılıyor.

Para Dergisi’nden İdil Taraklı’nın haberine göre, yatırımcılara portföyündeki riski dağıtma fırsatı sunan GYO’ların son bir yıllık getirisine bakıldığında yüzde 489’lara, karlılıklarının yüzde 879’lara kadar yükseldiği görülüyor. Borsacılar yeni pozisyon almak isteyenlere orta ve uzun vade için GYO hisselerini öneriyor. Bu kapsamda da...