03 / 05 / 2024

borsa istanbul aş

borsa istanbul aş

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), İstanbul Altın Borsası, Vadeli İşlemler ve Opsiyon Borsası, ‘Borsa İstanbul AŞ’ çatısı altında birleşti. Bu nedenle Borsa İstanbul, Ataşehir’deki Finans Merkezi’ne taşınacak...

Borsa İstanbul düşüş trendine girdi! Küçük yatırımcılar neye dikkat etmeli? Borsa uzmanı tek tek açıkladı!

Borsa İstanbul güne düşüşle başladı. Bugün BIST 100 endeksi, açılışta yüzde 0,18 düşüşle 8.702 puandan işlem gördü. Peki borsa düşerken, küçük yatırımcılar neye dikkat etmeli? 

Borsa İstanbul’a en çok yatırım yapan ülke Katar oldu

Borsa İstanbul’a geçen yıl portföy değeri en çok artan yabancı yatırımcının geldiği ülke Katar oldu. Katar’ın ardından ikinci sırada ABD yer aldı. Birleşik Krallık ise 4 puan geriledi.

Borsa İstanbul’da işlem gören 9 hisse için 9 aracı kurum hedef fiyat açıkladı!

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi rekor tazelerken, birçok yatırımcı daha kaybının yerine koymuş değil. Yatırımcılar hisselerin yükseleceği seviyeyi merakla beklerken Borsa Filozofu, 9 farklı aracı kurumun 9 farklı hisse için verdiği hedef fiyatları açıkladı.

Borsa İstanbul’da yeni halka arz açıklandı. SPK, Limak Çimento’nun halka arzına onay verdi

Borsa İstanbul’da halka arz olacak şirketlere yenisi eklendi. Sermaye Piyasası Kurulu, Limak Çimento’nun halka arzına onay verdi. Halka arz onayını X sosyal medya hesabından paylaşan Solakoğlu’nun takipçilerinden bir kısmı haberi sevinçle karşılarken bazıları borsada dengenin bozulacağını söyledi.

Borsa İstanbul’da 4. çeyrek bilanço tarihleri açıklandı. İşte Bist 100’de 2024 bilanço tarihleri…

Borsa İstanbul’da tarihi yükseliş devam ederken, şirketler de bilançolarını açıklamaya başladı. Yatırımcılar şirketlerin finansal raporlarını beklerken Temettü Hocam X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bilançolar sonrasında gelecek temettü kararlarının da heyecanla beklendiğini açıkladı.

Ocak 2024 Borsa İstanbul analizi! Yerli ve yabancı yatırımcı ne yaptı? Kim para kazandı?

Ocak ayında dalgalı bir seyir izleyen Borsa İstanbul’da BİST 100 endeksi bugün tüm zamanların rekorunu kırdı. Borsada yükseliş devam ederken Ekonomist İris Cibre X sosyal medya hesabından yerli ve yabancı yatırımcılar açısından Ocak ayı borsa analizini paylaştı.

Borsa İstanbul’da piyasa değeri en yüksek 10 şirket!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 2,12 kazançla 7.628,73 puandan tamamladı. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Borsa İstanbul’da piyasa değeri en yüksek 10 şirketi açıkladı.

Borsa İstanbul'da son 5 yılda getirisi yüzde 1000'in üzerinde olan şirketler!

Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Borsa İstanbul'da son 5 yılda getirisi yüzde 1000'in üzerinde olan şirketleri açıkladı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Borsa İstanbul'da hesap açan altın ve dolar yatırımcısı neden zarar etti? İşte cevabı!

Son zamanlarda Borsa İstanbul'da milyonlarca hesap açıldı. Bunlar arasında çok sayıda altın ve dolar yatırımcıları bulunuyor ve büyük bölümü de kaybetti. Peki ya neden? Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay sosyal medya hesabı X'ten açıkladı.

Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı 87 bin 327 kişi azaldı! Küçük yatırımcı satıyor, yabancı alıyor!

Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısının 87 bin 327 kişi azalarak 8 milyon 486 bin 149'a indiğini açıkladı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Fatih Altaylı duyduğu Borsa İstanbul dedikodusunu açıkladı: '1,5-2 aydır...'

Borsa İstanbul'daki düşüşler özellikle küçük yatırımcıyı da derinden etkiledi. Ekonomist Özgür Demirtaş'ın Borsa İstanbul'daki dünkü düşüş sonrası yaptığı yorum gündem olurken gazeteci Fatih Altaylı "Yerli ve yabancı dostlarımız var" diyerek piyasalarda 1,5-2 aydır konuşulan dedikoduyu açıkladı

Vera Konsept GYO Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı

Vera Konsept GYO’nun halka arz süreci gerçekleşti. Buna göre İntegral Yatırım Kurumsal Finansman liderliğinde yürütülmekte olan halka arz sürecinin tamamlanmasından sonra dün Borsa İstanbul’da açılış töreni gerçekleşmiş oldu.

Borsa İstanbul günü yükselişle tamamladı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 3,10 değer kazanarak günü 7.990,42 puandan kapattı. BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 240,03 puan artarken toplam işlem hacmi 127,1 milyar lira oldu.

borsa istanbul aş Haberi

borsa istanbul aş

Önceki gece yasalaşan  sermaye piyasalarını yeniden düzenleyen tasarıyla birlikte İMKB, İstanbul Altın Borsası, Vadeli İşlemler ve Opsiyon Borsası, ‘Borsa İstanbul Anonim Şirketi’ adı altında toplandı. Borsa İstanbul, Ataşehir’deki Finans Merkezi binasına taşınacak. İMKB’nin İstinye’deki 160 dönümlük arazisi ise Milli Eğitim Bakanlığı’na...