17 / 05 / 2024

borsada kurumsallaşma

borsada kurumsallaşma

Halka arzın küreselleşmeye de imkân tanıdığını belirten Emlak GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Borsada olmak kurumsallaşmada önemli adım" dedi.

Ayçiçek fiyatları bugün hangi borsada kaç lira? Ayçiçek fiyatı yükseldi mi? İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Kars'ta yüksek rakıma ekilen yağlık ayçiçeğinde hasat dönemi başladı. Peki ayçiçek fiyatları bugün hangi borsada ne kadar? Ayçiçek fiyatları kaç TL oldu? İşte ayçiçek 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Konut kiralamadaki kurumsallaşma vergi kaybını engelleyecek!

Son senelerde kayıt dışı hususlarla gündeme gelen ve sayıları 10 binleri ilgilendiren kısa ve orta vadeli emlak kiralama sektöründe başlayan kurumsallaşmanın turist sayısını yükseltemesi ve vergi kaybını önlemesi öngörülüyor.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik veriyor!

1997'de bir aile şirketi olarak faaliyetlerine başlayan Mekan Emlak Ofisi kazandığı bilgi ve deneyim birikiminin sonucunda bugün kurumsallaşma aşamasında hızla ilerliyor. Mekan Emlak, Türkiye geneli Franchising (emlak bayilik) sistemi ile girişimcilere yatırım fırsatları sunuyor. 

Üreten şehirler desteklenecek!

İmalat ve ihracatın odağı olan illerin kurumsallaşma, pazarlama ile ulaşım altyapısının desteklenmesi amacıyla ‘Üreten Şehirler Programı’ hayata geçirilecek...

Kıbrıs İskele Boğazı'ndaki kaçak yapılar yıkılmalı!

Kıbrıs İskele Kurumsallaşma Platformu dönem başkanı Mustafa Bayramoğlu, “İskele Boğazı’ndaki sahil işgalinden kaynaklanan, mahkeme yıkım kararı olan yerin mühürlenmesi” ile ilgili dün basında çıkan haberle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Demax Gayrimenkul, Eskidji ile ilerliyor!

Ankara OSTİM’de 2 yıldır faaliyet gösteren , DEMAX Emlak Borsası , 10 yıldan uzun süredir gayrimenkul piyasasında hizmet veren tecrübeli kadrosuyla kurumsallaşma yolunda ESKIDJI markası ile ilerlemeye karar verdi.

Emlak Yasası sektöre disiplin getirecek!

ERA Gayrimenkul Türkiye, büyümesine verdiği ücretsiz seminerlerle devam ediyor. Bugüne kadar verdiği eğitimlere yenilerini ekleyen ERA Türkiye’nin 'Gayrimenkul Sektörü ve Kurumsallaşma' konulu seminerleri Ankara, Antalya ve İstanbul’da gerçekleşti.

Alpiş Group'tan kurumsallaşma hamlesi!

Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kılıçlar Global Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama firması ile güç birliğine gitti. Satış ve pazarlama konusunda profesyonellerle iş birliği anlaşması imzaladı.

Emlak Konut GYO'dan kurumsallaşma hamlesi!

Halka arzın küreselleşmeye de imkân tanıdığını belirten Emlak GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Borsada olmak kurumsallaşmada önemli adım" dedi.

İnşaat sektöründe şirket hastaneleri kurulmalı!

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayici İş Adamları Derneği'nin (İMSİAD) katkıları, Eminevim'in de iş birliğiyle "Ortaklıkta Yeni Vizyon Arayışları, Kurumsallaşma ve Yönetim" konulu panel düzenlendi.

Türk müteahhitler kurumsallaşma yolunda!

TÜRKİYE'nin küresel ölçeğe ulaşmış en büyük iş kolu olan taahhüt sektörü, sektörün ve sektör oyuncularının kurumsallaşmasına yönelik yeni bir organizasyon kurdu.

İnşaat sektörü 30 yılda büyük gelişme kaydetti!

12 yılda Türkiye ekonomisinden daha çok büyüyen inşaat sektörünün önemli değişimler geçirdiğinin altını çizen Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, kurumsallaşma da önemli mesafeler kat edildiğini belirtti.

Ali Ağaoğlu İcra Kurulu Oluşturuyor!

Ocak ayında Aktifbank Genel Müdürlüğü'nden ayrılan Önder Halisdemir Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanlığına getirildi. Ali Ağaoğlu yeni yapılanma için "Kurumsallaşma yolunda bir adım daha atarak İcra Kurulu oluşturuyoruz" dedi.

borsada kurumsallaşma Haberi

borsada kurumsallaşma

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Murat Kurum, sermaye piyasalarının, ülke ekonomisi, bireysel yatırımcıların tasarruflarını değerlendirmesi ve aynı zamanda fon ihtiyacı olanların ise en uygun şartlarda kaynak bulabilmesine imkan sağlayabilmesi açısından gelişmiş ekonomilerin can damarlarından birini oluşturduğunu söyledi. Emlak GYO'nun ilk halka arzını 2010 yılında gerçekleştirip borsada işlem görmeye başladığını hatırlatan Kurum, 2013'te de ikincil halka arzı yaptıklarını ifade etti. 


KURUMSALLAŞMA HAMLESİ 

Halka arz açılımının şirkete kazanımları hakkında çarpıcı tesbitlerde bulunan Kurum, "Öncelikle, şirketimizin büyümesi ve stratejik arsa alımlarım gerçekleştirebilmesi için alternatif yöntemlere göre daha düşük maliyetli ve uzun vadeli bir finansman sağlamış olduk. Yurtiçi ve yurtdışında şirketimizin tanınmasına imkan verdik. Şirketimizin ulusal ve uluslararası ekonomi bültenlerinde ve haber akışlarında görünürlüğü belirgin şekilde de artmış oldu. Bir anlamda şirketimizin...