14 / 05 / 2024

borsada say reklamcılık yapı paylarının değeri nedir

borsada say reklamcılık yapı paylarının değeri nedir

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt, satışa hazır halde bekletilen ve halka arz edilen 5 milyon TL nominal değerli payların %25'ine tekabül eden 1.250.000 TL nominal değerli paylarını borsada satmayı planlıyor...

Türkiye’de ilk kez satılık vasıta ilan sayısı 1 milyona yaklaştı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen otomobil fiyatlarında düşüş devam ederken, Türkiye’de ilk kez satılık vasıta ilan sayısı 1 milyona yaklaştı. 

Sahte ev ilanları bir bir siliniyor! 3 sitede silinen satılık konut ilanı sayısı 15 bin oldu! 

İlan sitelerine gelen düzenleme sonrası sahte ilanlar peş peşe siliniyor. Açıklanan rakamlara göre, 3 sitede silinen satılık konut ilanı sayısı 15 bin oldu. İşte ayrıntılar...

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Demir tarafından kuruldu.

Admv İnşaat Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Admv İnşaat Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Avni Doğan tarafından kuruldu.

Dapsan İnşaat Metal Reklamcılık Tekstil Kimya Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dapsan İnşaat Metal Reklamcılık Tekstil Kimya Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çöp tarafından kuruldu.

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Demirkaya tarafından kuruldu.

Edirne'de yerli hibrit ayçiçeği ekimi başladı! Yağlık ayçiçek hangi borsada bugün kaç TL oldu? Çiftçiler dikkat! 

Edirne'de "Yerli Hibrit Ayçiçeği Tohumu Ekilişlerini Artırma Projesi" çerçevesinde yüzde 90 hibeli dağıtılan tohumların ekimi yapılıyor. Peki Yağlık ayçiçek hangi borsada bugün kaç TL oldu? Çiftçiler dikkat! İşte 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. kuruldu!

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Atmaca tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? Geri sayım başladı! Branşlar açıklandı mı? Şimdi detaylara bakın!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmesi amacıyla 85 bin personel alımı gerçekleştirileceği açıklanmıştı. Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? Geri sayım başladı! Branşlar açıklandı mı? Şimdi detaylara bakın!

Sağlık Bakanı Koca açıkladı! 2022 yılında sayıları yüz binleri buldu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2022 yılıyla ilgili çok merak edilen o rakamı açıkladı.  Yıl boyunca kaç kişi hastanelerde muayene oldu? Randevu sayısı kaç oldu?

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Anka Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Anka Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Enes Portakal tarafından kuruldu.

borsada say reklamcılık yapı paylarının değeri nedir Haberi

borsada say reklamcılık yapı paylarının değeri nedir


Say Reklamcılık Yapı tarafından yapılan açıklama şöyle:


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


Konu: Satışa hazır halde bekletilen Payların Satışı Hak.


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


Sermaye Piyasası Kurulu'nun 12.02.2013 tarih ve 5/145 sayılı ilke kararı ( VII No: 128.1 sayılı Pay Tebliğinin 9 ve 10. Maddesi)  gereği Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A. Ş.  20.03.2013 tarih ve 2013-5  sayılı , yönetim kurulu toplantısında aldığı karar ile  halka arz edilen  5.000.000  TL nominal değerli payların  %25'ine tekabül eden  1.250.000 TL nominal değerli  payları, sermaye artırımı ile borsada satılabilir hale getirilmiştir.


Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A. Ş.'nin  18.06.2013 tarihinde  KAP'ta yayımlanan izahnamesinin  1.9 ve 8.1 numaralı maddelerinde  yer alan yönetim kurulu kararı  ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun  22.06.2013 tarihinde yürürlüğe giren VII...