07 / 05 / 2024

Borsan Grup fabrika

Borsan Grup fabrika

Farklı sektörlerde 15 ayrı şirketi ile faaliyetlerini sürdüren Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, arsa satın alım sürecinin nisan ayında gerçekleştiğini ve haziranda fabrikanın inşaatına başladıklarını söyledi.

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de 'fabrika çıkışlı ikinci el araç' satışını başlatıyor!

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de "fabrika çıkışlı ikinci el araç" satışına imza atıyor. Buradan çıkan ikinci el otomobiller 2 yıl garantiye sahip olacak. 

Sunny Silivri'de 50 bin dolarlık fabrika kuracak!

Atmaca Grup, Silivri'de satın aldığı 50 bin metrekarelik arazisi üzerinde yeni fabrika kuracak..

Samsun inşaat sektörü marka olma yolunda!

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nın şehir için önemli olduğunu belirterek, "Fuar sayesinde Samsun inşaat sektörü, belirleyici bir marka olma yolunda ciddi mesafe alıyor" diye konuştu.

Aslandağ Grup Sakarya'da ahşap fabrikası kuruyor!

Aslandağ Grup yeni ahşap fabrikası kuruyor. Aslandağ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aydın Aslandağ, yeni fabrika yatırımına 15 Temmuz'dan sonra karar verdiklerini söyledi.

Balıkesir OSB’ye 6 yeni fabrika kuruluyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u ziyaret eden PD Grup Yönetim Kurulu Başkanı Daimler kompozit üretimi yapacakları fabrikayla birlikte malzeme üretecek 5 fabrika daha kurulacağını açıkladı. İşte o haber..

Ekonomik seferberlik konut sektörüne yarayacak!

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, "Ülkemizde içinde bulunduğumuz hassas dönem itibariyle, işadamları olarak ilan etmiş olduğumuz ekonomik seferberlik kapsamındaki konut satışı, tanıtım ve kampanyaları, konut sektörüne olumlu anlamda katkı sağlayacaktır" dedi.

Borsan Grup, Samsun'da yeni fabrika inşaatına başladı!

Farklı sektörlerde 15 ayrı şirketi ile faaliyetlerini sürdüren Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, arsa satın alım sürecinin nisan ayında gerçekleştiğini ve haziranda fabrikanın inşaatına başladıklarını söyledi.

Borsan Kablo yeni fabrika inşaatına başladı!

Borsan Kablo 2015 yılında da yatırımlarını sürdürüyor. Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, 35 bin metrekare alan üzerine yeni fabrika inşaatına başladıklarını söyledi.

Veryeri Grup 1.000 kişiye istihdam sağlayacak fabrika kuracak!

Türk inşaat sektörü için antibakteriyel parke üreten Veryeri Grup Genel Müdürü Mehmet Mete Veryeri, “En büyük hayalimiz Türkiye’de fabrika kurarak 1.000 kişiye iş imkanı sağlamak” dedi

Kale Grup, Çanakkale'de 100 milyon TL yatırımla yeni fabrika kuracak!

Kale Grup, Çan’daki ilk fabrikasının yerine de 100 milyon TL’ye yeni fabrika kuracak. 58 yıl önce üretime geçen ilk fabrikanın yerine yapılacak granit fabrikasının temeli ise Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın katılımıyla atıldı.

Ekşioğlu Grup İmsa İnşaat, Antalya ve Çanakkale'de otel yapacak!

Konut projelerinin yanı sıra fabrika ve altyapı alanında da projelere imza atan Ekşioğlu Grup İmsa İnşaat, bu yıl 100 milyon dolarlık bir yatırım olan ve Şile'nin ilk AVM'sini de içerisinde barındıran Kilia Konaklan projesine başlamıştı...

ABP Grup, Akhisar'da fabrika kuracak!

ABP Grup, Akhisar'da ikinci bir tesis yatırımına hazırlanıyor. Akhisar'da 45 bin metrekare alana sahip bir tesislerinin bulunduğunu bildiren ABP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kantar, yeni bir fabrika yatırımı yapacaklarını söyledi.

Borsan Grup, 30. yılını KKTC'de kutladı!

Türkiye'nin en büyük ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan, birçok farklı sektörde faaliyet gösteren ve merkezi Samsun 'da bulunan Borsan Grup, 30. kuruluş yıl dönümünü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde (KKTC) kutladı...

Borsan Grup fabrika Haberi

Borsan Grup fabrika

Farklı sektörlerde 15 ayrı şirketi ile faaliyetlerini sürdüren Borsan Grup, ülke ekonomisinin içinde bulunduğu krizi firsata çeviriyor. Grup,bu yıl Samsun'da9 0 milyon liralık yatırımla kablo ve led aydınlatma üretim fabrikası kurdu. Borsan, yine bu yıl İtalya'da uzay, silah ve robot sanayi için üretim yapan bir fabrikayı satın aldı. Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, yıl sonunda faaliyete geçirecekleri fabrikada 400 kişiye istihdam sağlayacaklarını belirtti. 


Borsan Grup, ülke ekonomisinin içinde bulunduğu krizi fırsata çevirerek yürüttüğü atılımlarına devam ediyor. 65 ülkeye ihracat gerçekleştiren grup, son zamanlarda yatırımlarını artırmaya başladı. Krizlerin kendi fırsatlarını doğurduğunu belirten Borsan Grup Başkanı Adnan Ölmez, "Krizler her zaman olacak. Ancak hayat devam ettiği sürece tüketim ve üretimde olacak. Borsan olarak, son dönemde yeni ürünler üretebilmek ve kapasiteyi...