09 / 05 / 2024

Borusan EnBW Enerji

Borusan EnBW Enerji

Borusan EnBW Enerji, Tekirdağ'da 50 MW'lık Balabanlı Rüzgar Enerji Santrali'nin temelini törenle attı

Borusan EnBW Enerji ile Petrol Ofisi şarj istasyonu için anlaştı!

Yenilenebilir kaynaklardan enerji üreten Borusan EnBW Enerji ve Petrol Ofisi elektrikli şarj istasyon ağı kurmak üzere stratejik işbirliği anlaşması imzaladı. Buna göre Petrol Ofisi’nin 2000 istasyonunda elektrikli şarj ünitesi kurulacak.

Borusan'dan 1,4 milyarlık yatırım!

Enerji, lojistik, çelik gibi alanlarda faaliyet gösteren Borusan Grubu bu yıl 1,4 milyar liralık yatırım yapmayı planlıyor.

Bursa'ya 70 milyon dolarlık enerji yatırım!

Karacabey'in Harmanlık köyüne 70 milyon dolarlık 16 rüzgâr türbini yerleştiren Borusan EnBW Enerji, yapımı tamamlanan tesisini törenle hizmete soktu.

Borusan EnBW, 3 RES'i daha üretime geçirdi!

Borusan EnBW Enerji, yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı portföyünü büyütme vizyonu çerçevesinde yeni yatırımlarını devreye almaya devam ediyor.

Borusan 2015 yatırımlarını açıkladı!

Borusan Holding CEO'su Agah Uğur, bu yıl konsolide olarak yüzde 10 civarı artışla 5 milyar dolar ciroya ulaşmayı, enerji başta olmak üzere 390 milyon dolara yakın da yatırım hedeflediklerini söyledi.

Borusan 390 milyon dolarlık yatırım hedefliyor!

Borusan Holding CEO'su Agah Uğur, bu yıl konsolide olarak yüzde 10 civarı artışla 5 milyar dolar ciroya ulaşmayı, enerji başta olmak üzere 390 milyon dolara yakın da yatırım hedeflediklerini söyledi.

Borusan'dan 330 milyon dolarlık enerji yatırımı!

Bu yenilenebilir enerji yatırımı Mersin, İzmir, Bursa ve Çanakkale'de 4 RES'in temellerinin atılması, Tekirdağ Balabanlı RES'in hizmete girmesi ve Balıkesir Bandırma RES'te kapasitenin artırılmasını kapsıyor...

Balabanlı Rüzgar Enerji Santrali açıldı!

Borusan EnBW Enerji Şirketi tarafından Tekirdağ' ın Muratlı ilçesinde kurulan Balabanlı Rüzgar Enerji Santrali’ nin açılışı gerçekleştirildi.Törene, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız katıldı...

Borusan Holding'in rüzgar enerji santrali için acele kamulaştırma kararı alındı!

Borusan Holding'in Kemalpaşa, Bayındır ve Torbalı ilçesi sınırlarında 70 hektarlık ormanlık alanda kuracağı rüzgar santrali için önce imar planı değişti, şimdi de Bakanlar Kurulu santral için acele kamulaştırma kararı aldı.

Borusan EnBW, Vestas ile rüzgar santrali yatırımı için el sıkıştı!

Alman enerji devi Vestas Türkiye’ye güven duyduklarını ve yatırım için çok iyi bir bölge olduğunu açıkladı ve Borusan ile 346 milyon dolarlık Avrupa’nın en büyük rüzgar enerjisi yatırımına imza attı.

Borusan ve Vestas rüzgara 346 milyon dolar yatıracak!

Alman enerji devi Vestas Türkiye’ye güven duyduklarını ve yatırım için çok iyi bir bölge olduğunu açıkladı ve Borusan ile 346 milyon dolarlık Avrupa’nın en büyük rüzgar enerjisi yatırımına imza attı...

Mehmet Acarla: Yabancı yatırımcı enerji yatırımından korkmuyor!

Borusan EnBW Genel Müdürü Mehmet Acarla yaptığı açıklamada, Türkiye ’de yabancıların yatırım yapmaktan korkmayacağını belirterek, bunu ortakları Alman EnBW ’nin yaklaşımından da gördüklerini dile getirdi...

Tekirdağ'da Balabanlı Rüzgar Enerji Santrali'nin temeli atıldı!

Borusan EnBW Enerji, Tekirdağ'da 50 MW'lık Balabanlı Rüzgar Enerji Santrali'nin temelini törenle attı

Borusan EnBW Enerji Haberi

Borusan EnBW Enerji

Borusan EnBW Enerji, Tekirdağ'da 50 MW'lık Balabanlı Rüzgar Enerji Santrali'nin temelini törenle attı. İstanbul'da yapılan törene Enerji Bakanı Taner Yıldız, Baden-Württemberg Çevre ve Enerji Bakanı Franz Untersteller ve EnBW CEO'su Frank Mastiaux da...