26 / 07 / 2024

Bosch ankastre davlumbaz

Bosch ankastre davlumbaz

Cam ön yüzeyli ve eğimli tasarımı, dünyaca ünlü RedDot Tasarım Ödülü’ne layık görülen Bosch DWK09M760 duvar tipi davlumbaz, siyah rengin asaletiyle birlikte mutfaklara eşsiz bir zarafet katıyor...

Yüksek emicilik gücüne sahip Bosch DWK065G20T eğimli davlumbaz satışa çıktı!

Yemek yaparken sizi yemeğin dumanından ve kokusundan kurtaran davlumbaz, Bosch farkıyla satışa sunuldu. Bu kapsamda, Bosch DWK065G20T eğimli davlumbazın teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başladı.

Uzaktan kontrol edilebilen Bosch SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesinin fiyatı belli oldu!

Bosch, ekstra sessiz mod ve uzaktan kontrol özelliklerinin bulunduğu SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Ürün için cazip bir fiyat belirleyen Bosch, ürüne ilişkin tüm detayları ve teknik özellikleri paylaştı.

Bosch SMI4IMS60T Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi kaç TL'ye satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Bosch Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi, gelişmiş teknolojisi, enerji sınıfı, sessiz çalışan motoru ve çeşitli programları ile tek seferde 13 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlıyor. 

Bosch HBF514BW0T Beyaz Ankastre Fırın 7 bin 910 TL! En ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 

Bosch ankastre fırın, 66 litrelik geniş iç hacmi ve 3D HotAir teknolojisi aynı anda 3 tepside farklı yemeklerin pişmesini sağlar. Peki cihaz en ucuza nereden alınır?

Bosch HBF534EB0T Ankastre Fırın ne kadar, özellikleri neler? 30 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch Ankastre Fırın, camlı kapak tasarımı, 3D Hotair özelliği ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Bosch HBF514BS0T Inox Ankastre Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BS0T Inox Ankastre Fırın sahip olduğu 66 lt geniş hacim ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile çeşitli yemekler pişirir. Peki Bosch ankastre fırının teknik özellikleri neler? 

Yuva kuracak çiftler dikkat! Bosch 5 programlı yarı ankastre bulaşık makinesi indirimde! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch SMI25DS01T Serie 2 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi 60 cm 10 yıl motor garantisiyle, daha az su ve enerji harcayarak daha fazla performans ortaya koyar. Peki Bosch bulaşık makinesi indirimle ne kadara satılıyor? 

Bosch Serie 6 Derin Donduruculu Ankastre Buzdolabı 35 bin TL! Özellikleri neler? 17 Mart 2023 fiyat listesi

Buzdolabı konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olan Bosch’un piyasaya sürdüğü Serie 6 Derin Donduruculu Ankastre Buzdolabı cazip özellikleri, şık tasarımı ve tarzıyla büyük ilgi topluyor.

Bosch BEL524MS0 Ankastre Mikrodalga Fırın en ucuza nerede satılıyor? İşte Bosch 14 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler ve ya evini yenileyecekler Bosch BEL524MS0 Ankastre Mikrodalga Fırın'ın en ucuza nerede satıldığını sizler için araştırdık. İşte detaylar..

Bosch Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi'nde 10 Yıl Paslanmazlık Garantisi! İşte Bosch 9 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch SMI25DB01T Serie 2 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi, 10 yıl paslanmazlık garantisi ile bulaşık makinesi arayanların tercihi oluyor. Peki bulaşık makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler?

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın, camlı kapak tasarımı, pişirme işlemi bittiğinde verdiği sesli uyarı sistemi  ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki bu ürün ne kadara satılıyor?

Bosch Serie 6 Alttan Donduruculu Ankastre Buzdolabı 29 bin TL! Özellikleri neler? 6 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olan Bosch’un piyasaya sürdüğü Serie 6 Alttan Donduruculu Ankastre Buzdolabı cazip özellikleri, şık tasarımı ve tarzıyla büyük ilgi topluyor.

Bosch'tan Seçili Ankastre Set alana 3.650 TL değerindeki Mutfak Makinesi hediye! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Evleneceklere ve ya evini yenileyeceklere Bosch'tan hediyeli ürün kampanyası. Bosch'tan Seçili ankastre set alana 3.650 TL değerindeki MUM Serie 2 Mutfak Makinesi hediye olarak verilecektir. İşte kampanya detayları

Bosch ankastre davlumbaz Haberi

Bosch ankastre davlumbaz

Estetik tasarımının yanı sıra yüksek emiş gücü, bulaşık makinesinde yıkanabilen çelik yağ filtresi, metal ve karbon filtre için doluluk göstergesi gibi özellikleri ile kullanım kolaylığı ve zaman tasarrufu sağlıyor. Üstelik, siyah renkli Bosch ankastre ocak ve fırınlar ile çok uyumlu bir şekilde kombinlenerek, set halinde mutfağa ayrı bir zerafet katıyor.


“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, eğimli cam kapaklı tasarımı ile dünyanın en prestijli tasarım ödülleri RedDot 2012’de ödüle layık görülen DWK09M760 duvar tipi davlumbaz ile mutfakların havasını değiştiriyor. Siyah ve paslanmaz çeliğin şık birleşiminden oluşan cam ön yüzeyli ve eğimli tasarımı ile mutfaklara göz alıcı bir estetik görünüm kazandırıyor. Ödüllü tasarımının yanı sıra yüksek emiş gücü ile mutfakta kötü...