04 / 05 / 2024

Bosch bursa fabrika açılış

Bosch bursa fabrika açılış

Bosch, 1975 yılından bu yana faaliyet gösteren Bursa’daki Bosch Fren Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin yenilenen ve üretim kapasitesi artırılan fabrikasının resmi açılışını yaptı.

Enerji ve tedarik sorunları bir sanayi devine daha üretime ara verme kararı aldırdı

Otomotiv sektöründe Avrupa'da yaşanan dalgalanma Türkiye'de de kendini göstermeye başladı. Otomotiv yan sanayinde faaliyet gösteren Bosch Bursa Güç Aktarma Çözümleri Fabrikası üretimde kesintiye gitti.

Bursa'da tarım arazisine kaçak fabrika inşa edildi!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde birinci sınıf tarım arazisi olan alana kaçak fabrika inşa edildiği ortaya çıktı. 

Bursa'da 15 fabrika inşa ediliyor! 

Bursa'da pandemiye rağmen yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Kentin Organize Sanayi Bölgeleri'nde 15 fabrika inşa ediliyor.

Bursa Karacabey'de 22.6 milyon TL'ye icradan satılık salça fabrikası!

Karacabey İcra Dairesi, Bursa ili, Karacabey İlçesi, Akhisar Mahallesi, 140 ada 3 parsel, 141 ada 1 parsel, 113 ada 16 parsel, 113 ada 19 parsel, 113 ada 12 parselde yer alan salça fabrika binası, idari bina ve üzerindeki yapıları 22 milyon 615 bin 629 TL'ye icradan satıyor...

Yerli otomobilin üretileceği fabrika arazisinde inceleme yapıldı! 

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun 2022 yılında yerli otomobili üreteceği Bursa'daki fabrika arazisinde incelemelerde bulunuldu. 

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

İnegöl'de 23.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bursa İli, İnegöl İlçesi, Süleymaniye Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 23 milyon 407 bin 666 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bursa Orhaneli'ye yeni OSB kuruluyor!

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde 500 milyar dolarlık maden rezervi belirlenen alanda yeni organize sanayi bölgesi kurulması planlanıyor. Bölgede 45'ten fazla fabrika kurulacağını açıklandı.

Oyak Renault, Bursa OSB'de fabrika kuracak!

Oyak Renault tarafından Bursa'da inşa edilecek Türkiye'nin ilk Yüksek Basınçlı Alüminyum Enjeksiyon Fabrikası'nın temeli, 19 Ekim'de atılacak.

Bosch'tan Bursa'ya 1.2 milyar liralık fabrika yatırımı!

Bosch, Bursa'da 1,2 milyar liralık yatırıma hazırlanıyor. Firma, yeni nesil yüksek basınçlı benzinli enjektör üretim tesisi kuracak.

Elsan Elyaf'ın Bursa'daki fabrika binası ve arsası satılıyor!

Bir döneme damgasını vuran Elsan Elyaf'ın Bursa Orhangazi'deki fabrika binası ve arsası satışa çıkarıldı.

Türkiye’nin ilk ameliyat ipi fabrikası Bursa’da kurulacak!

Türkiye’nin dışa bağımlı olduğu ipek ameliyat iplerinin üretimi için Bursa’da fabrika kuruluyor. Uludağ Üniversitesi’nin projesini, TÜBİTAK destekliyor.

Bursa'ya 80 milyonluk fabrika!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Uludağ’dan gelen pınar sularının kent ekonomisine kazandırılması hedefiyle Kestel’de Uludağ yamaçlarına Su Şişeleme Fabrikası kuruyor.

Bosch bursa fabrika açılış Haberi

Bosch bursa fabrika açılış

Dünyanın önde gelen teknoloji ve hizmet sağlayıcısı Bosch, 1975 yılından bu yana faaliyet gösteren Bursa’daki Bosch Fren Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin yenilenen ve üretim kapasitesi artırılan fabrikasının resmi açılışını yaptı. Açılışa Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da katıldı.


Bursa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yeni fabrikasıyla fren sistemleri üretim kapasitesini yüzde 61 artıracak olan Bosch, ağırlıklı olarak Türkiye’deki otomotiv üreticilerinin servo frenlerini üretecek.


Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanı Steven Young, yeni fabrikanın, Türk otomotiv endüstrisinin 2023 vizyonu hedeflerine ulaşması durumunda, bu ihtiyacı da karşılayacak kapasitede olduğunun altını çizdi. Young, 2010’dan bu yana Bursa’ya 500 milyon euro’nun üzerinde doğrudan yatırım yaptıklarını da söyledi. 38 haftada tamamlanan fabrikada, tamamen yeni teknolojik bir ürün de...