05 / 05 / 2024

Enerji ve tedarik sorunları bir sanayi devine daha üretime ara verme kararı aldırdı

Enerji ve tedarik sorunları bir sanayi devine daha üretime ara verme kararı aldırdı

Otomotiv sektöründe Avrupa'da yaşanan dalgalanma Türkiye'de de kendini göstermeye başladı. Otomotiv yan sanayinde faaliyet gösteren Bosch Bursa Güç Aktarma Çözümleri Fabrikası üretimde kesintiye gitti.



Alman sanayi devi Bosch, Bursa fabrikasında üretime 3 gün ara vereceğini açıkladı. Binlerce çalışanıyla Bursa'da faaliyet gösteren Bosch fabrikası 27-30 Ekim tarihleri arası üretime ara verecek. Çalışanların bir kısmı yıllık izinleri kullanırken bir kısmı ise söz konusu dönemde zorunlu eğitimlere katılacak. Şirket tarafından çalışanlara gönderilen açıklamada siparişlerde meydana gelen dalgalanmanın dengeye oturtulması için üretim kesintisinin planladığı ifade edildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön