05 / 05 / 2024

bosch malzeme akış merkezi

bosch malzeme akış merkezi

Dünyanın önde gelen teknoloji ve hizmet sağlayıcısı Bosch, Bursa’da yer alan 3 fabrikasının artan üretim ve lojistik ihtiyaçlarını karşılamak için toplamda 7 bin metrekare alan üzerine Malzeme Akış Merkezi (MAM) kurdu...

35 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nda şok gelişme! Kolon kesilmiş, malzeme yetersiz, perde duvar eksik, kaçak kat...

Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturma kapsamında, binanın kolonlarında eksiklikler, malzeme yetersizliği, perde duvarın olmadığı ve kaçak kat tespit edildi.

Demak Malzeme Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Demak Malzeme Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Demirelli ve Mustafa Demirelli ortaklığında kuruldu.

Bosch BGC21X300 Serie 4 toz torbasız süpürgede fiyatlar resmen çakıldı!

Toz torbasız süpürge almak isteyenler için Bosch, resmen piyasaya armağan niteliğinde yeni bir ürün çıkardı. Bosch, son teknolojik özelliklerle donattığı BGC21X300 Serie 4 toz torbasız süpürgeyi uygun fiyata satışa çıkarırdı.

Tarım Kredi'de kırtasiye malzeme fiyatları çakıldı, onlarca üründe çılgın indirim var! 6-17 Eylül indirim kataloğu

Tarım Kredi Market 6-17 Eylül aktüel kataloğunu yayımlandı. Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri fiyatları çakıldı, ayçiçek yağında çılgın indirim var.

Bosch WAX28E50TR Home Professional Çamaşır Makinesi 10 kg kaç TL, özellikleri neler? 25 Mart 2023 fiyat listesi 

Bosch HomeProfessional Çamaşır Makinesi, 10 kg yıkama kapasitesi ve akıllı teknolojisi sayesinde temizlik işlemini gerçekleştiriyor. Peki Anti Stain Plus Sistemi ne işe yarıyor?

Bosch Serie 8 Propower Elektrikli Süpürge ne kadar, özellikleri ne? 25 Mart 2023 fiyat listesi...

Bosch Propower Serie 8, yüksek hızlı turbo başlığı ile halılarda tozun zerresini bırakmaz. Akıllı hava akımı teknolojisi, güçlü motoru ve self-clean özelliği ile temizlenen filtresiyle performansı yıllarca sürer. Peki, Bosch Propower en uygun nereden alınır?

Bosch Bulaşık Makinesi Inox Kaç TL! Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşıklarım daha hijyenik olsun diyenler için Bosch , Akıllı su yönetim sistemi ,uzaktan takip özelliği ve ekstra hijyen fonksiyonuna sahip teknolojik yenilikleri ile karşımıza çıkıyor. İşte 5 programlı 13 kişilik bulaşık makinesinin özellikleri ve fiyat listesi.

Yeni nesil Bosch bulaşık makinesi 7 Ekim 2022 güncel fiyat listesiyle...

Akıllı beyaz eşyalarda iddialı olan Bosch, bulaşık makinelerini "Dünyanın 1 numaralı bulaşık makineleri" diye duyuruyor. Home Connect makinelerin özellikleri ve fiyatları... 

Bosch’tan güvenliğinizi arttıracak ürün: Portatif güvenlik kamerası

Bosch, çok amaçlı yeni portatif güvenlik kamerasını tanıttı. Birçok özelliği bünyesinde barındıran akıllı kamerasıyla güvenliğinizi sağlarken, hayatınızı da kolaylaştıracaksınız.

Yapıform Yapı Malzeme Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapıform Yapı Malzeme Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Sevim tarafından kuruldu.

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Bosch portföyüne GAS 18 V-LI akülü el süpürgesini ekledi!

Bosch Elektrikli El Aletleri Professional el süpürgesi portföyüne ağır toz ve kirler için yüksek çekme gücüne sahip GAS 18 V-LI akülü el süpürgesini ekledi.

Süra Yapı Malzeme Elemanları İnşaat Hafriyat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süra Yapı Malzeme Elemanları İnşaat Hafriyat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Sülün tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Başakşehir, Altınşehir Mahallesi, Osmanlı Caddesi'nde kuruldu.

bosch malzeme akış merkezi Haberi

bosch malzeme akış merkezi


Dünyanın önde gelen teknoloji ve hizmet sağlayıcısı Bosch, Bursa’da yer alan 3 fabrikasının artan üretim ve lojistik ihtiyaçlarını karşılamak için toplamda 7 bin metrekare alan üzerine Malzeme Akış Merkezi (MAM) kurdu. Şirket, yeni merkeziyle fabrikalarındaki lojistik çalışanlarını bir araya getirerek sinerji oluşturmayı ve bu sinerjiyi kullanarak yaklaşık yüzde 20 oranında verimlilik sağlamayı amaçlıyor. 


Fabrikalarındaki lojistik amaçlı depoları tek bir merkeze toplayan Bosch, böylelikle üretim tesislerinde de 10 bin metrekare fazladan üretim alanı açmış oldu. Lojistik merkezinin faaliyete geçmesiyle üretim tesislerinden gelen talepler kesintisiz olarak yürütülen 'Milkrun' seferleri ile karşılanıyor. Bosch Bursa Ticari Genel Müdürü Dieter Wohlfarth, konuyla ilgili olarak şu bilgileri verdi: 


"Lojistik merkezinin kurulması ve taşınma işleminin tamamlanmasıyla yüzde 20 olarak hedeflediğimiz verimliliğin yüzde 10’luk kısmını şimdiden gerçekleştirmiş durumdayız. Diğer...