05 / 05 / 2024

Bosforce Emlak Ulvi Özcan Roman Abromoviç açıklaması

Bosforce Emlak Ulvi Özcan Roman Abromoviç açıklaması

Bosforce Emlak Geliştirme ve Pazarlama Şirketinin yönetici ortağı Ulvi Özcan, Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamada 'İstanbul'da yalı fiyatına' dediği Karaca Adası için 150 kişiye sunuş yaptıklarını ancak Roman Abramoviç'in kendileriyle temasa geçmediğini

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü emlak piyasasındaki kirliliğe savaş açtı! 

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi  emlak sektöründeki, bilgi kirliği ve hatalı ilanlara karşı kampanya başlattı. İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Başkanı Ulvi Özcan emlakçılar ve bilinçli tüketicilerden destek istedi. 

Özel Emlakçılık Kanunu ihtiyacı devam ediyor!

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Özcan “Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik” ile ilgili yaptığı açıklamada, Özel Emlakçılık Kanunu ihtiyacının devam ettiğini söyledi.

Emlakçılık yasası çıktı mı?

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Özcan "Taşınmaz Ticareti Hakkında Değişikliğin Bazı Maddelerin Değiştirilmesi" konusunu kaleme aldı. İşte Özcan'ın o yazısı...

Ulvi Özcan: Emlakçılık belli standartlarda yapılan yasal bir meslektir!

İstanbul Emlak Brokerları Kulübü (İSTEB) Twitter'daki #EmlakçıParasıHaramdır paylaşımıyla ilgili açıklama yaptı. 

Turizm acenteleri emlakçılığa soyundu!

İSTEB Başkanı Ulvi Özcan, TÜİK Nisan 2019 konut satışları rakamlarını değerlendirdi. Özcan, Arap müşteri getiren turizm acentelerin emlakçılığa soyunduğunu söyledi.

Ulvi Özcan kimdir?

Bosforce Real Estate'nin Yönetici Ortağı Ulvi Özcan kimdir? Ulvi Özcan, bugüne kadar sektörde hangi işlere imza attı?

Bodrum'da 35 milyon dolara satılık ada!

Bodrum Gökova açıklarındaki Karaca adası 35 milyon dolara alıcısını bekliyor. Adanın satışını üstlenen Bosforce Emlak şirketi , Türkiye'nin en zengin 100 insanına adanın bilgileri olan dosyayı gönderdi.

Karaca Adası dosyası Türkiye’nin en zengin 100 insanına gönderildi!

Adanın satışını Bosforce Emlak şirketi üstlenmiş. Şirket adanın bilgilerinin olduğu bir dosyayı Türkiye’nin en zengin 100 insanına gönderdi.Olay adanın satışıyla ilgili olarak konuşan Bosforce Emlak Geliştirme Yönetici Ortağı Uğur Özcan konuştu.

Bosforce Emlak: Roman Abramoviç, Karaca Adası için bize başvurmadı!

Bosforce Emlak Geliştirme ve Pazarlama Şirketinin yönetici ortağı Ulvi Özcan, Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamada 'İstanbul'da yalı fiyatına' dediği Karaca Adası için 150 kişiye sunuş yaptıklarını ancak Roman Abramoviç'in kendileriyle temasa geçmediğini

Ulvi Özcan emlak sektöründe güven eksikliğini yazdı!

Bosforce’un Yönetici Ortağı Ulvi Özcan’ın “Emlak Sektöründe Güven Eksikliği “konu başlıklı köşe yazısı...

Ulvi Kocailik: Gayrimenkul danışmanına inanmalı

Ulvi Kocailik, 7 bin kilometre uzaktaki ABD'den, Türkiye'de emlak ofisindeymiş gibi iş bitirdi

Ulvi Özcan: Her kriz gayrimenkul için bir fırsattır

Turyap Çengelköy Temsilciliği Emlak Danışmanı Ulvi Özcan gayrimenkul sektörünü değerlendirdi

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Bosforce Emlak Ulvi Özcan Roman Abromoviç açıklaması Haberi

Bosforce Emlak Ulvi Özcan Roman Abromoviç açıklaması

Ünlü Rus milyarder Roman Abramoviç'in Muğla'da bulunan Karaca Adası ile ilgilendiği haberleri üzerine Emlakkulisi.com aracılıyla bir açıklama yapan Bosforce Bosforce Emlak Geliştirme ve Pazarlama Şirketi yönetici ortağı Ulvi Özcan, Roman Abramoviç'in kendilerine bir talepte bulunmadığını açıkladı.


Merkezi İstanbul’da merkezi bulunan Bosforce Emlak Geliştirme ve Pazarlama'nın Karaca Adası için Türkiye'nin vergi rekortmenleri listesindeki ilk 100 kişi ile birlikte bölgeyle ilgilenen 50 civarında yabancı yatırımcıya sunum dosyası gönderdiğini belirten Özcan, "Söz konusu ada tek yetkili olarak pazarlamaya uğraştığımız bir gayrimenkul. Karaca Adası pazarlanmak üzere tarafımızca kabul edildiğinde ;  turizmcilerin, ülkemizin zenginlerinin ve Türkiye ile ilgileneceğini düşündüğümüz yabancıların dikkatini çekebileceğini düşündük. Bu itibarla hazırladığımız yaklaşık 150 tanıtım dosyasını muhataplarımıza götürdük, gönderdik" dedi.


Ulvi Özcan: "150 kişiye sunum dosyası gönderdik"



Abramoviç adayla ilgileniyor mu?


Roman Abramoviç'in...