03 / 05 / 2024

Bosna Hersek Mahallesi kira

Bosna Hersek Mahallesi kira

Selçuk Üniversitesi'nin hemen yanı başındaki Konya Bosna Hersek Mahallesi'nde kiralık ev fiyatları tavan yaptı. Birkaç yıl öncesine kadar ortalama 300- 350 liradan kiralanan evler, bugünlerde bin liraya kadar yükseldi.

İnşaat sektöründe ihracat hamlesi! Bosna Hersek’e yalıtım köpüğü ithal edilecek!

İnşaat sektöründe hizmet veren bir Bosna Hersek firması, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da bir ilan paylaştı. Söz konusu ilanda, Türkiye’den yalıtım köpüğü ithal edileceğini ifade etti.

Ev almak isteyenler sahte tapuya dikkat! Üç yabancıya hayali daire satıldı!

İstanbul’da konut almak isteyen Bosna Hersek ve Fransa vatandaşı pek çok kişinin dolandırıldığı öğrenildi. Dolandırıcılar, hayali daire sattıkları kişilere, düzenledikleri sahte tapuları verdi. Yapılan şikâyetin ardından savcılık harekete geçti. Gözaltına alınan üç emlakçıdan biri tutuklandı.

O ilde 1.500 metrekarelik arsa satılıyor! Arsa alacaklara KDV muafiyeti fırsatı! 

Altınova Belediye Başkanlığı, Yalova ili, Altınova ilçesi, Hersek Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Belediyeden Yalova'da arsa fırsatı! İhalesi 1 Kasım'da!

Yalova İli Altınova Belediye Başkanlığı, Yalova ili, Altınova ilçesi, Hersek Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Yalova'da KDV'den muaf arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Yalova İli Altınova Belediye Başkanlığı, Yalova ili, Altınova ilçesi, Hersek Mahallesi'nde yer alan arsayı KDV'den muaf şekilde satıyor. İşte fiyatı...

Son dakika! Bosna Hersek'te 5,7 şiddetinde deprem

Son dakika haberine göre Bosna'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Depremin ardından binalarda hasarlar meydana geldi. Depremin şiddetinin 5,7 olduğu açıklandı. Son dakika gelişmesinin ayrıntıları haberimizde...

Eşi istediği için dönen ev inşa etti!

Bosna Hersek’te yaşayan  Vojin Kusic isimli vatandaş,  eşi için dönen ev inşa etti. 

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Bosna Hersek'te dükkanlar Kovid-19 sebebiyle kepenk indiriyor!

Osmanlı döneminden kalma tarihi köprüsü ve çarşısı ile Bosna Hersek'in en önemli turizm şehirlerinden Mostar'daki birçok dükkan, Kovid-19 salgınıyla mücadelede alınan önlemler sebebiyle kepenk indiriyor.

Saraybosna'da inşa edilecek kongre merkezi için yatırımcılara çağrı!

Balkan ülkesi Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da hayata geçirilmesi planlanan kongre merkezi için yatırımcılara çağrı yapıldı.

Saraybosna'da tramvay alımı ve rayların onarımı için 50 milyon avroluk ihale!

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'nın en temel şehir içi ulaşım aracı olan tramvayların yenilenmesi ve rayların onarılması için 50 milyon avroluk iki ayrı ihaleye çıkılacağı açıklandı...

Konya 15 Temmuz Yurt Yerleşkesi açıldı!

Konya'nınSelçuklu ilçesi Bosna-Hersek Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan 15 Temmuz Yurt Yerleşkesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Bosna Hersek'te Balkan Gençlik Okulu açıldı!

Bosna Hersek Saraybosna'da, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığının (YTB) desteğiyle gerçekleştirilen "Balkan Gençlik Okulu" projesi açıldı. 

Bosna Hersek Mahallesi kira Haberi

Bosna Hersek Mahallesi kira


Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altmay, "Bu sorunlar arz ve talepten kaynaklanıyor. Arz edilen mal az ama talep çok fazla. ıo tane talip ve iki tane kiralık var. İster istemez ev sahibi hem seçici davranıyor, hem de kiraların yukarı doğru tırmanmasına sebep oluyorlar. En büyük etkenlerden bir tanesi de buraya bu yıl 20 bin yeni öğrenci geldi. Yurtlarda kalmak istemeyenler 3-4 arkadaş birleşerek ev kiralamak istiyorlar ve mevcut kira oranlarında talep fazla olduğu için de yukarıya doğru bir tırmanışa geçirdi." dedi. 


"HER YERDE ÖĞRENCİYE İNDİRİM YAPILIR AMA BURADA..." 

Öğrenci Mustafa Yılmaz "Oturduğum evin kirası 750 lira. Benim bildiğim her yerde öğrencilere indirim yapılır ama burada tam tersi bir durum söz konusu. Dolmuşlarda bile öğrenci tarifesi yok. Ailelere bile veremedikleri evleri öğrencilere...