04 / 07 / 2024

bostancı ak apartmanı

bostancı ak apartmanı

Akiş Gayrimenkul Ytaırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bostancı Ak Apartmanı' ndan daire aldı

Akiş GYO kentsel dönüşüm için Bostancı'dan gayrimenkul aldı!

Akiş Gayrimenkul yatırım Ortaklığı A.Ş, kentsel dönüşüm kapsamında proje geliştirmek amacıyla Kadıköy ilçesinde bulunan Erenköy Apartmanı, Uşaklıgil Apartmanı ve Ak Apartmanı'ndan bazı bağımsız bölümleri satın aldı...

35 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nda şok gelişme! Kolon kesilmiş, malzeme yetersiz, perde duvar eksik, kaçak kat...

Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturma kapsamında, binanın kolonlarında eksiklikler, malzeme yetersizliği, perde duvarın olmadığı ve kaçak kat tespit edildi.

Çin'de 28 saatte 10 katlı apartman yapıldı!

Tamı tamına 28 saat 45 dakikada en çok kaç katlı bina yapılabilir? sorusu yöneltildiğinde binanın değil temelin bile atılamayacağı akıllara gelebilir. Ancak Çin'de bir ilke imza atıldı ve 1 günden biraz fala bir zamanda 10 katlı apartman inşa edildi. 

Akiş GYO Suadiye Ak Apartmanı Projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Suadiye Ak Apartmanı projesine ilişkin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Avcılar'da ‘paylaşımlı daire’ diye tanıtılan kaçak apart mühürlendi!

İstanbul Avcılar'da 'bayana kiralık, paylaşımlı daire' olarak tanıtılan apartman dairelerinin, apart olarak kullanıldığı ve kaçak işletildiği öğrebildi. Zabıta, söz konusu mekanları mühürledi. 

Bankalar, site ve apartman yönetimi kredisi verebilir mi?

Bankalar, "site yönetimi", "apartman yönetimi" kredisini gündemine almalı. Site ve apartman yönetimleri, bankaların sağlayacağı krediyle nakit akışını yönetebilir.

Engin Ardıç'tan kaçak villa eleştirisi!

Son zamanlarda birçok kaçak villa haberi gündeme geldi. Engin Ardıç, kaçak villa inşa ettirenlere tepki göstererek, "Apartman katında yaşayamıyorlar, daral geliyor olmalı. İlle de "müstakil" villa" dedi..

Konya'daki Zümrüt Apartmanı faciası: Unutulmayan 16 yıllık acı!

Konya'da, 2004'te Kurban Bayramı akşamı, Zümrüt Apartmanı'nın çökmesi sonucu 92 kişinin öldüğü, 30 kişinin de yaralandığı facianın üzerinden tam 16 yıl geçti...

Naci Bostancı: Kanal İstanbul için referandum yapılmayacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, Kanal İstanbul için referandum gündemlerinin olmadığını ifade etti...

Bursa Osmangazi'deki kaçak çatı katı yıkıldı!

Kaçak yapıyla mücadeleye hız kesmenden devam eden Osmangazi Belediyesi, Dikkaldırım Mahallesi’nde 4 katlı apartmanın üstüne yapılan kaçak çatı katını yıktı.

Ak Apartmanı değerleme raporu 2019!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bostancı Mahallesi 315 ada 3 parselde bulunan Ak Apartmanı projesine ilişkin olarak hazırlanan değerleme raporu yayınlandı...

Aybars Yıldırım otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti!

CHP’li Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatı sonrasında bir imar yolsuzluğu daha tespit edildi. Bu kez de CHP’li Aybars Yıldırım, otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti.

Aybars Yıldırım Çeşme'de otel inşaatı ruhsatıyla apartman mı yaptı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatının ardından bir iddia daha orataya atıldı. CHP’li Aybars Yıldırım'ın otel inşaatı ruhsatıyla apartman diktiği öne sürüldü...

Feriköy'deki 27 yıllık kaçak apartman tahliye edildi!

27 yıl önce İstanbul'un Feriköy ilçesinde inşa edilen Polat Apartmanı'nın kolonları çatlayınca bina sakinleri tahliye edildi. Apartman sakinleri kaçak inşaatın 27 yıl sonra ortaya çıkan ağır bedelini ödüyor.

bostancı ak apartmanı Haberi

bostancı ak apartmanı

Akiş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Kentsel dönüşüm kapsamında proje geliştirilmesi amacıyla İstanbul İli Kadıköy İlçesi Bostancı Mahallesi,Bağdat caddesi No:492 Ak Apartmanında yer alan 2 No'lu Bağımsız bölüm 1.750.000 USD karşılığında Şirketimiz portföyüne alınmıştır. 


Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...