18 / 05 / 2024

bostanlıya inşa edilecek köprü

bostanlıya inşa edilecek köprü

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bostanlı ve Çiğli dereleri üzerine kesintisiz ve rahat ulaşım sağlanması amacıyla 6 adet karayolu köprüsü yapmak için yapım ihalesi gerçekleştirdi...

TOKİ'den müjde: Sinop'ta afetzedeler için 158 adet konut inşa edilecek!

Sinop'ta yaşanan sel felaketinden etkilenen afetzedeler için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 158 konut daha inşa edilecek.

Konya Karatay'da 312 konut inşa edilecek!

Konya'ya bağlı Karatay Belediyesi ilçe genelinde yeni konutların inşaatı için çalışmalara başlayacak. Aksa Park Konut Yapı Kooperatifi projesi dahilinde 312 konut inşa edilecek.

Afet bölgelerinde 1.114 konut inşa edilecek!

Geçtiğimiz ay afet felaketinin yaşandığı , Kastamonu, Sinop ve Bartın'da konut inşaatı için çalışmalar başladı. Üç kentte toplan 1.114 konut inşa edilecek. 

Rize'de yöresel mimariye uygun yeni konutlar inşa edilecek!

Rize'de yaşanan sel felaketi nedeniyle bölgeye ziyarette bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yıkılan konutlar yerine inşa edilecek konutlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Elazığ Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atıldı!

Elazığ'da geçtiğimiz günlerde yaşanan 6,8 büyüklüğüne sahip depremde ağır hasar aldıktan sonra yıkılan Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atma töreni düzenlendi.

Şuşa'ya inşa edilecek okul için görüşmeler yapıldı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Şuşa'ya inşa edilecek okul için, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve beraberindeki heyet ile görüşme gerçekleştirdi. 

Adana'ya sanayi sitesi inşa edilecek! 

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışının sadece 5-6 kilometre uzağında, Göztepe mevki yakınlarında, Sarıçam Belediyesi sınırları içerisinde sanayi sitesi inşa edilecek. 

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'dan Türkiye tarafından inşa edilecek konutlara övgü!

Arnavutluk'ta geçen yıl yaşanan depremin ardından Türkiye tarafından inşa edilecek konutlardan övgüyle söz eden Başbakan Edi Rama, buradaki standartların tüm binalarda korunması gerektiğini söyledi.

Lefkoşa'ya ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek!

Lefkoşa'nın Rum kesimine ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek. Hastane kompleksi 150 milyon Euro’yu aşan bir yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Giresun Dereli'de 144 konut inşa edilecek!

Giresun'da 22 Ağustos'ta etkili olan sağanak nedeniyle yaşanan selde 19 bina yıkılmış 361 yapı ise hasar görmüştü. Bölgede afetzedeler için inşa edilecek 144 konut için inşaat çalışmaları başladı. 

Ordu'ya 120 bin kitaplık kütüphane inşa edilecek!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde 120 bin kitaplık kütüphane inşa edilecek. Hayata geçirilecek olan 120 bin kitaplık kütüphanede, öğrencilere çay, kahve, simit, kek gibi ücretsiz ikramlar yapılacak.

Eminönü-Alibeyköy Tramvayı yeniden inşa edilecek!

Eminönü ile dini turizm açısından önemli bir güzergah olan Eyüpsultan ilçesini ve Alibeyköy Cep Otogarı’nı birbirine bağlayacak Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın bir kısmı çöktü. Çökme yaşanan bir kilometrelik bölüm sökülerek yeniden inşa edilecek.

Elazığ'da inşa edilecek konutlar için zemin etüt çalışmaları başladı!

Elazığ'da yaşanan depremin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca bölgede inşa edilecek konutlar için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

bostanlıya inşa edilecek köprü Haberi

bostanlıya inşa edilecek köprü


Büyükşehir Belediyesi  proje kapsamında, Çiğli Deresi’nin 8022/1 Sokak bölümünde mevcut 2 şeritli köprünün yanına 17.5 metre uzunluğunda, 17 metre genişliğinde 2 gidiş-2 geliş toplam 4 şeritli köprü yapacak. İZBAN Çiğli İstasyonu ile aktarma merkezinin bulunduğu bölgedeki trafik sıkışıklığı, yeni köprü sayesinde rahatlayacak. 


Bostanlı Deresi’nin Gün Sazak Bulvarı ile İZBAN hattı arasında kalan bölümünde 5 adet karayolu köprüsü oluşturulacak. Bostanlı Deresi’nin Yusuf Nalkesen Sokak bölümünde 30 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde gidiş-geliş toplam 2 şeritli köprü, yine Yusuf Nalkesen Sokak ile 6142 Sokak kesişimine 16.5 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde gidiş-geliş toplam 2 şeritli köprü, İZBAN hattı kara tarafı 1671 Sokak üstünde 10 metre eninde 19.5 metre uzunluğunda 2 şeritli köprü, yine İZBAN hattının deniz tarafında 1671 sokak üzerinde 12 metre...