29 / 04 / 2024

Botanica İstanbul avcılar

Botanica İstanbul avcılar

Mutlu inşaat ve Ak Proje ortak girişimi ile Beylikdüzü'nde yükselen Botanica İstanbul'da metrekare fiyatları 2 bin 700 liradan başlıyor.

Botanica İstanbul'un yüzde 30'u satıldı!

İstanbul Esenyurt'ta Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirilen Botanica İstanbul, metrekaresi 2 bin 700 liraya satışa çıktı.

Botanica İstanbul'da satışlar başladı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul, 28 bin metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica İstanbul'un lansman öncesi yüzde 30'u satıldı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje’nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul, 28.000 metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica İstanbul 2.700 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul 28.000 metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy'ün geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy Genel Altyapı, Sanat Yapıları Ve Yol İnşaatı İşi'nin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu.

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi için düğmeye bastı! Firuzköy'e yeni proje geliyor!

İhlas Gayrimenkul, İstanbul Avcılar Firuzköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Şirketten konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap başlıyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap için yer teslimi gerçekleştirildi. İşte Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap için 4.7 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2'nci oturumu dün saat 14:30'da gerçekleştirildi. Avcılar Firuzköy 2. Etap için en yüksek teklifi hangi firma verdi? 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap ihalesi 16 Haziran'da! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 16 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. Peki Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap nerede? İşte merak edilen ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için 5.1 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO tarafından, Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesinin 2'nci oturumu 30 Mayıs 2022'de saat 14:30'da yapıldı. Peki İstanbul Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinde hangi firma kaç lira teklif verdi?

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesine 15 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım İhalesinin ilk oturum sonucunu açıkladı. Bu kapsamda ihalenin ön yeterlilik bölümüne katılan istekliler duyuruldu. Peki ihalenin ilk oturumuna hangi firmalar katıldı?

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesi 26 Mayıs'ta!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 26 Mayıs'ta saat 11:00'de yapılacak.

Ata GYO Avcılar'daki gayrimenkulünü 13.4 milyon TL'ye sattı!

Ata GYO, portföyünde yer alan İstanbul Avcılar'daki 28 bin 50 metrekarelik bağımsız bölümü KDV dahil 13 milyon 452 bin TL'ye sattı.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi sakinlerinden imar planı tepkisi!

İstanbul Avcılar'da bulunan Yeşilkent Mahallesi'de yaşayan vatandaşlar İBB'nin imar planını mahallenin mevcut konumu dikkate almadan hazırladığı gerekçesiyle itiraz etti.

Ata GYO Avcılar'daki gayrimenkulünü 16.5 milyon TL'ye sattı!

Ata GYO, İstanbul Avcılar'da bulunan "Asma Katlı Depolu Dükkanının satış raporunu yayınlandı. Avcılar'daki gayrimenkul 16 milyon TL'ye satıldı.

Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi!

İstanbul Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi. Yaşanan olayda işçilerden biri göçük altından çıkarılırken, diğer işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Avcılar Tahtakale Mahallesi'nin imar sorunu çözüldü!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla İstanbul Avcılar'daki Tahtakale Mahallesi'nin imar probleminin çözüme kavuştuğunu duyurdu.

Botanica İstanbul avcılar Haberi

Botanica İstanbul avcılar

Mutlu inşaat ve Ak Proje ortak girişimi ile Beylikdüzü'nde yükselen Botanica İstanbul'da metrekare fiyatları 2 bin 700 liradan başlıyor.  7 blokta toplam 477 konutun bulunduğu sitede evlerin yüzde 30'unu sattıklarını belirten Ak Proje Yönetim Kurulu Başkanı Adem Soytekin hasılat beklentilerinin 250 milyon lira olduğunu söyledi.  Yabancı ilgisi yoğun Satışa çıktıkları günden bu yana yabancı ilgisinin de yoğun olduğunu aktaran Soytekin, "Abu Dabi City Scape fuarında bu ilgi net olarak gözlendi. Şimdi ev alan ileride kazanacak. Daireler bittiğinde metrekare fiyatının 4 bin lirayı aşmasını bekliyoruz" dedi.  


48 ay sıfır faiz 

Yola cepheli 2 blok 1+1 ev-ofis konseptiyle tasarlandı ve giriş ve çıkışları ayrı tutuldu. 2+1,3+1 ve 4+1 daireler diğer 5 blokta konumlandırıldı. Konut alıcısı için 48 aya varan faizsiz farklı ödeme...