13 / 05 / 2024

Botanica İstanbul mail adresi

Botanica İstanbul mail adresi

Botanica İstanbul ulaşım bilgilerine proje Marmara Park AVM'nin karşısında yer alıyor.İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje Mutlu İnşaat ve Ak Proje tarafından hayata geçiriliyor.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Gayrimenkul sektöründe e-mail pazarlama nasıl yapılmalı?

E-mail marketing olarak da bilinen bu kavram, hemen hemen her sektörde satış politikaları açısından büyük bir önem taşır. E-mail marketing yani e-mail pazarlama, kısaca e-mail yolu ile daha fazla insana ulaşmak anlamına gelmektedir.

Botanica İstanbul'da metrekare fiyatı 2 bin 700 TL!

Mutlu inşaat ve Ak Proje ortak girişimi ile Beylikdüzü'nde yükselen Botanica İstanbul'da metrekare fiyatları 2 bin 700 liradan başlıyor.

Botanica İstanbul 20 ayda yüzde 50 prim vadediyor!

Lansman öncesi gördüğü ilgiyle yüzde 30’u satılan Botanica, 2.700 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Aralık 2016’da teslimi planlanan projede metrekare fiyatlarının 4.000 lirayı aşması bekleniyor.

Botanica İstanbul 21 Nisan'da Abu Dabi'de görücüye çıkacak!

Beylikdüzü'ne 477 dairelik botanik konsepti getiriyor Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimiyle Beylikdüzü'nde inşa edilen Botanica İstanbul projesi bölgeye yeni bir konsept getiriyor.

Botanica İstanbul'un yüzde 30'u satıldı!

İstanbul Esenyurt'ta Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirilen Botanica İstanbul, metrekaresi 2 bin 700 liraya satışa çıktı.

Botanica İstanbul projesinde fiyatlar 2.700 TL’den başlıyor!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje’nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul,28.000 metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica İstanbul'un yüzde 80'i yeşil alana ayrıldı!

İstanbul Esenyurt’ta Mutlu İnşaat ve Ak Proje’nin ortak girişimi ile hayata geçirilen Botanica İstanbul, metrekaresi 2 bin 700 liraya satışa çıktı.

Botanica İstanbul'da satışlar başladı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul, 28 bin metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica İstanbul mail adresi Haberi

Botanica İstanbul mail adresi

Botanica İstanbul projesi toplam 522 adet daireden meydana geliyor. Projedeki dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Botanica İstanbul projesi 28 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje 7 blok şeklinde yükseliyor.


Botanica İstanbul projesi Mutlu İnşaat ve Ak Proje tarafından hayata geçiriliyor. Projedeki 1+1 daireler 266 bin TL, 2+1 daireler 325 bin TL, 3+1 daireler 465 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Botanica İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje Marmara Park AVM'nin karşısında yükseliyor. Daire teslimlerinin Aralık 2016'da gerçekleşeceği proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde bulunuyor.


Botanica İstanbul iletişim

Tel: 0533 365 70 00

Web adresi: burasitambanagore.com

Tülay...