29 / 06 / 2024

BOTAV Rusya Temsilciliği

BOTAV Rusya Temsilciliği

Bodrum Tanıtma Vakfı 'nın (BOTAV) yönetim kurulu toplantısında, Rusya'nın başkenti Moskova 'da, BOTAV Rusya Temsilciliği kapsamında Bodrum tanıtım ofisinin açılmasına oy birliği ile karar verildi.

2 büyük depremi de hasarsız atlatıp simge olmuştu! O bina için gelen yıkım kararına İnşaat Mühendisleri Odası isyan etti

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi çeklinde nitelendirilen depremlerde çevresindeki yıkıma karşın ayakta kalan İMO Kahramanmaraş Temsilciliği binası, rezerv alanda kaldığı için yıkılacak. Mühendisler, söz konusu binanın yıkılmaması gerektiğini belirtiyor.

Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı! 50 bin dolar peşinatla ABD'de konut fırsatı!

ABD'de kiralama hizmeti, ev sahibi temsilciliği, yatırım danışmanlığı gibi pek çok hizmet sunan Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı.

Tahıl Koridoru Anlaşması, Rusya'nın çekilmesiyle sona erdi: Buğday, mısır ve soya fasulyesi vadeli işlemleri yükseldi!

Karadeniz tahıl koridoru anlaşması, Rusya'nın çekilmesiyle birlikte sona erdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Tahıl Anlaşması'nın uzatılmayacağını Türkiye, Ukrayna ve BM'ye belirtti. İşte ayrıntılar...

Ukrayna Türk bankaları için neden yaptırım istedi? İşte Ukrayna’nın yaptırım listesi

Rusya’nın işgal girişiminin ardından Türkiye tarafsızlığını korumaya çalışırken Rusya ile işbirliğini de sürdürmeye devam etti. Ukrayna ise Rusya ile çalışan Türk bankaları ve iş insanları için yaptırım talebinde bulundu.

Benzin camiası bu satın almayı konuşuyor! Dev el değiştirme gerçekleşti

Rus petrol şirketi Lukoil, Shell'in Rusya'daki iştiraki Shell Neft'i bünyesine kattı. Bu satışın ne kadar gerçekleştiği henüz bilinmiyor.

Türk müteahhitlerin Rusya'daki işleri savaştan nasıl etkilenecek?

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaşın inşaat sektörüne olan etkilerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

SaleFish'den Türkiye pazarı için önemli ortaklık!

Kanadalı Merkezli uluslararası online gayrimenkul satış platformu SaleFish, Türkiye, Orta Doğu ve Körfez ülkeleri temsilciliği GMK Group ve Plus Group'a verme kararı aldı. 

Rusya, İsrail'in Filistin'deki arazileri kamulaştırmasını kınadı!

Rusya Dışişleri Bakanlığı, İsrail hükümetinin Filistin'de bulunan arazi ve mülkilerin kamulaştırmasını kınadığını belirten açıklamada bulundu. 

Rusya’dan ‘zehirli’ dolar çağrısı!

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, Moskova’nın Rus ekonomisinin dolara bağımlılığını asgariye düşürmek için acilen önlemler alması gerektiğini aktardı.

Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası imar planı değişikliğine 'dur' dedi!

Şehir Plancıları Odası Şanlıurfa İl Temsilciliği, Mehmetçik Mahallesinde'nde bulunan donatı alanlarının konut alanına çevrilmesi konusunda açılan davanın Danıştay kararı ile kazanıldığını duyurdu.

TÜGVA'da kira tartışması!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Tunceli’de sivil toplum kuruluşları ve halkın, dinci yapıların örgütlenmesine karşı giriştiği mücadele üzerine Tunceli Temsilciliği tabelasını indirmişti. Dersim Araştırmaları Merkezi’nin (DAM), vakıfa bu kuruluşlar için kira bedelinin alınıp alınmadığını sordu.

Mersin'deki 600 yıllık Azakhan'da moloz ve çirkin beton yığınları birikti!

Mersin’de bir zamanlar kent ticaretinin kalbi olan ve iş hanı yapılmak üzere yıkılan kent merkezindeki tarihi Azakhan’ın beton yığını oldu. 600 yıllık olduğu tahmin edilen yapının yerine 90’lı yıllarda iş hanı yapılmak istenmesi Mimarlar Odası Mersin temsilciliği sayesinde engellendi.

BOTAV Rusya Temsilciliği Haberi

BOTAV Rusya Temsilciliği

Bodrum'da faaliyet gösteren Spektr/Moskova firması ile Bodrum Tanıtma Vakfı arasında Rusya'nın başkenti Moskova'da bir Bodrum tanıtım ofisinin açılması için yapılan görüşmeler neticesinde konu, BOTAV Yönetim Kurulu Toplantısının gündemine alındı. Yönetim kurulunun geçtiğimiz günlerde yapılan toplantısında, Moskova'da açılacak ofis ve ofisin çalışmaları hakkında üyelere bilgi verildi. Bodrum Belediyesi ve BOTAV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon ile diğer üyeler tarafından olumlu karşılanan gündem maddesi, oy birliği ile kabul edildi.

Bodrum Belediyesi ve BOTAV Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum markasının dünyadaki değerinin daha da yükselmesi için çalışmaları hızla sürdürdüklerini ifade ederek, "Dünyanın dört bir yanında katıldığımız fuarlarla Bodrum'u tanıtmaya devam ediyoruz. Bodrum Belediyesi olarak ilçemizde yaptığımız çevre düzenleme ve güzelleştirme çalışmaları yanı sıra ulusal, uluslararası kültürel ve sanatsal etkinlikler de bu tanıtım faaliyetlerimizin bir...