28 / 04 / 2024

Boydak Grubu markaları 2015

Boydak Grubu markaları 2015

Boydak Grubu, İstikbal, Bellona ve Mondi markalarıyla fuarda yerini alıyor. Yeni model ve ürünlerini sergileyen grup, yurtiçi ve yurtdışında 2015 yılında mağaza yatırımlarını da sürdürecek.

Araba alacaklar müjde! Kia’dan aralık ayına özel 200 bin lira indirim!

Anadolu Grubu markalarından Kia, aralık ayına özel olarak başlattığı kampanyalarda, Niro ve Sportage modelleri için 250 bin liraya sıfır faiz fırsatı sağlıyor.

Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak!

Daha önce sektörün dev markaları; Ant Yapı ve Sabancı Grubu ortaklığını Riva'ya taşıyan Süreyya Ayaz, birikim ve deneyimlerini SA Riva İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. çatısı altında topluyor. Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak...

Salomon ikinci mağazasını açıyor! 

Outdoor ve doğa sporları markası Salomon, İstanbul’da ikinci Salomon mağazasını da açmayı hedefliyor. Olgar Şirketler Grubu Markalar Direktörü Atilla Kuduoğlu, Salomon'a olan ilgiden memnun olduğunu belirtti...

AYG Şirketler Grubu 100 milyon Euro'luk yeni otel yatırımı için düğmeye bastı!

Titanic Hotels ve Hasır Gastronomi markalarını bünyesinde barındıran AYG Şirketler Grubu, 2020’de 100 milyon euro bütçeyle yeni otel yatırımlarına hazırlanıyor...

Dedeman Grubu'ndan yeni nesil turiste yeni otel markası!

DEDEMAN ve Park Dedeman markaları ile hizmet veren Dedeman Grubu, yeni nesil turiste yeni otel markası yarattı.

Doğuş Grubu Türkiye'deki ilk mağazasını açtı!

Perakende sektöründe önemli yatırımlara imza atan Doğuş Grubu, 1997 yılında Emporio Armani ve Gucci markalarının franchise haklarını almış ve bu markaların Türkiye'deki ilk mağazalarını Nişantaşı'nda tarihi Maçka Palas binasında açmıştı.

Başyazıcı Grubu'nun PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Kurulduğu günden bu yana kalitesinden ödün vermeyen ve markaların beklentisi olan özel hizmet anlayışını benimseyen danışman kadrosu ile çalışan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, son olarak Başyazıcı Grubu'nu müşteri portföyüne kattı.

Boydak Holding Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta 2 günde 5 mağaza açtı!

İstikbal, Bellona ve Mondi’yi bünyesinde bulunduran Boydak Holding, mağazacılık faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Boydak Holding, İstikbal ve Mondi markalarıyla Gaziantep ve Kahramanmaraş’a 2 günde 5 yeni mağaza daha açtı.

Twist Kuveyt Avenue Mall'da mağaza açtı!

Türk tekstil sektörünün amiral gemileri arasında yer alan Ayaydın & Miroglio Grubu markalarından Twist, Kuveyt’te mağaza açtı. 7 farklı ülkede 12 mağazası bulunan grup, Kuveyt’teki ilk mağazasını ise 2014 yılında Ipekyol markasıyla açmıştı.

Boydak Holding'in acı günü! Şerafettin Aslan vefat etti!

Doğu Anadolu Bölge Anabayisi, Garanti Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aslan vefat etti. Boydak Holdig taziye ilanı yayınlattı.

Bellona, Avusturya'da ilk mağazasını açtı!

Boydak Holding mobilya grubu markalarından Bellona, Avusturya'nın başkenti Viyana'da ilk mağazasını açtı. Bellona böylece Avusturya'da ilk, Avrupa'da ise 47'inci mağazasını faaliyete geçirmiş oldu.

Boydak Holding 4 yeni mağaza açtı!

İstikbal Bellona ve Mondi mobilya markalarını bünyesinde barındıran Boydak Holding, Akdeniz Bölgesi’nde 2 günde 4 yeni mağaza açarak, 2015 yılında açtığı mağaza sayısını 107’ye çıkarttı.

Mondi 2 günde 4 yeni mağaza açtı!

Boydak Mobilya Grubu markalarından Mondi, İskenderun ve Osmaniye'de birer, Mersin'de ise 2 yeni mağazayı faaliyete geçirdi.

Boydak Grubu markaları 2015 Haberi

Boydak Grubu markaları 2015

Boydak Grubu'nun mobilya markaları İstikbal, Bellona ve Mondi fuarda yerlerini alıyor. Fuarda en yeni koleksiyonlarını sergileyecek olan markalar diğer yandan yurtiçi ve yurtdışında mağazalaşma atağına kalkmış durumda. 


İstikbal Mobilya Pazarlama Müdürü Mustafa Büyükkatırcı, geçen yıl mağazalaşma atağına hız verdikleri bir yıl olduğunu dile getirerek, ''866 mağaza sayısına ulaştık. Pek çok ülkeye giriş yaptık. Bunlardan biri İsviçre oldu. Bu yılda hem yurtiçi hem de yurtdışında 32 yeni mağaza açmayı hedefliyoruz''...