07 / 05 / 2024

boydak imob

boydak imob

Toplam mağaza sayısını 298'e çıkaran Boydak Holding'in 2013 yılında sadece yurtdışında 52 mağaza açmayı hedefliyor...

Memduh Boydak 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı!

Eski Boydak Holding yöneticilerinden Memduh Boydak, yargılandığı FETÖ davasında hapis cezasına çarptırıldı...

Boydak Holding’in ismi değişmeyecek!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen Boydak Holding’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Güzeldülger, holding’te bir isim değişikliği yapılmayacağını söyledi.

Kayseri'de Boydak Holding TMSF'ye devredildi!

Kayseri'de Boydak Holding, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna devredildi.

Mustafa Boydak: Kimse yatırımdan vazgeçmesin!

KAYSERİ Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, sanayicilere ve üyelerine seslenerek, "Motivasyonumuzu yüksek tutup, ihracatımızı artırıp, yatırıma yönelmeliyiz. Hiçkimse yatırımdan vazgeçmesin" dedi.

Boydak Holding Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta 2 günde 5 mağaza açtı!

İstikbal, Bellona ve Mondi’yi bünyesinde bulunduran Boydak Holding, mağazacılık faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Boydak Holding, İstikbal ve Mondi markalarıyla Gaziantep ve Kahramanmaraş’a 2 günde 5 yeni mağaza daha açtı.

Memduh Boydak TÜSİAD'dan istifa etti!

TÜSİAD, yönetim kurulu üyelerinden Mehmuh Boydak'ın bu görevinden istifa ettiğini açıkladı.Memduh Boydak'ın istifası nedeniyle boşalan Yönetim Kurulu Üyeliği görevini Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Erol Bilecik üstlendi.

Boydak Holding en fazla şirketi bulunan grup dalında birincilik ödülü aldı!

Boydak Holding, ‘Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi' araştırmasında, ‘en fazla şirketi bulunan grup' kategorisinde birincilik ödülü aldı. Yusuf Boydak, ülkenin global imajına da destek sağlama gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

İMOB kapılarını 12. kez açtı!

Dünyanın en önemli 2. mobilya fuarı olan İMOB (Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı), 524 firmanın katılımıyla 26 Ocak’ta 12. Kez kapılarını açtı. MOBSAD, bu sene 40 üyesiyle katıldı.

NDESIGN yeni koleksiyonunu İMOB fuarında tanıtacak!

NDESIGN, 2016’yı yeni koleksiyonu ile karşıladı. NDESIGN, sektör lideri konumundaki döşemeli ürün gruplarında 2016 için hazırladığı yeni koleksiyonunu IMOB fuarında tüketicinin beğenisine sunacak.

Loda Mobilya İMOB’a katılacak!

Bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek olan İMOB, mobilya sektörünün önemli markalarını ağırlamaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın da katılacağı fuar, 26-31 Ocak tarihlerinde 500’ün üzerinde firmanın katılımı ile CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleştirilecek.

MOBSAD 300 bin dolarlık tahtla İMOB'a damga vuracak!

MOBSAD (Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği), 26 Ocak – 31 Ocak 2016 tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilecek İMOB’da sürprizleriyle şaşırtacak. Kazak Kartalı tahtı,sebze yetiştirilebilecek masa ve kilo tartan sandalye, fuarın yıldızı olacak.

Loda Mobilya İMOB’a hazır!

Bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek olan İMOB (Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı), mobilya sektörünün önemli markalarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Loda Mobilya İMOB'da koleksiyonlarını görücüye çıkaracak!

Bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek olan İMOB (Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı), mobilya sektörünün önemli markalarını ağırlamaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın katılımcı firmalar arasında yer alacağı fuar, 26-31 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek.

boydak imob Haberi

boydak imob

Boydak Holding Mobilya Grubu İMOB'a 3 markası ile katılıyor. Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, 2012 yılında yurtiçinde 156 mağaza, yutdışında ise 40 mağaza açtıklarını belirtti. Toplam mağaza sayısını 298'e çıkardıklarını belirten Boydak, bu yıl sadece yurtdışında 52 mağaza açmayı hedefledikleri ifade...