01 / 05 / 2024

Boyner kocaeli mağazası

Boyner kocaeli mağazası

Boyner'in Kocaeli'ndeki ilk mağazası, 41 Burda AVM'de hizmet vermeye başladı. Mağaza, Boyner'in Kocaeli'ndeki ilk adresi ve 125 Boyner mağazasından biri oldu.

Boyner İzmir'deki 9. mağazasını Point Bornova’da açtı!

Boyner, İzmir'deki dokuzuncu mağazasının açılışını yaşam, eğlence ve moda merkezi Point Bornova’da gerçekleştirdi. 

Ayşe Boyner ilk mağazasını açtı!

Türkiye’nin perakende devleri arasında bulunan Boyner’in üçüncü nesil temsilcilerinden biri olan Ayşe Boyner, ailesinin izinden giderek kendi markasını oluşturdu ve ilk mağazasını hizmete açtı.

Ayşe Boyner Faraway’in ilk mağazasını açtı!

Boyner’in üçüncü nesil temsilcilerinden Ayşe Boyner, ailesinin izinden giderek kendi markası olan Faraway’in ilk mağazasını açtı...

Boyner 2020'nin ilk mağazasını İstiklal Caddesi'nde açtı!

Türkiye'de bu yıl 12 yeni mağaza açacağını duyuran Boyner, 2020 yılının ilk mağazasını İstanbul'un gözde semtlerinden İstiklal Caddesi'nde açtı...

Boyner, İstiklal Caddesi'nde 5 katlı yeni mağazasını açtı!

Boyner, İstiklal Caddesi'nde yer alan 5 katlı yeni mağazasını hizmete açtı. Boyner bu yıl toplamda 12 yeni mağaza açacak.

Boyner, Kuzu Effect AVM'de mağaza açtı!

Boyner, Ankara'nın yaşam merkezi olan Kuzu Effect AVM'de 10. Boyner Sports mağazasını açtı.

Boyner, Agora AVM'de mağaza açtı!

Boyner yeni mağazasını Antalya Agora Alışveriş Merkezi'nde açtı. Boyner'in yeni mağaza konsepti büyük beğeni topladı. 

Sigorta Cini yeni mağazasını Gebze’de açtı!

Sigorta Cini son mağazasını Gebze’de açtı. Şirket yeni mağazasıyla birlikte Kocaeli’deki ikinci mağazasını da faaliyete geçirmiş oldu.

Boyner Grup WEPUBLIC'in ilk mağazası açıldı!

Boyner Grup'un yeni markası WEPUBLIC'in ilk mağazası Akmerkez'de hizmet vermeye başladı. 520 markayı bir araya getiren WEPUBLIC'te 100'ün üzerinde marka Türkiye ile ilk kez tanışacak.

Boyner, WEPUBLIC'in ilk mağazasını 1 Eylül'de açacak!

Boyner Grubu'nun üzerinde çalıştığı yeni mağaza konsepti Wepublic'in ilk mağazasını Etiler Akmerkez'de açacak. 1 Eylül'de soft bir açılış yapılması planlanan mağazanın büyük açılışı ise 19 Eylül'de yapılacak.

Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'ne Kiğılı mağazası açıldı!

Kocaeli Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'nde erkek giyiminde önemli bir yere sahip olan Kiğılı erkek giyim mağazası açıldı. Açılış kurdelesini kesen Abdullah Kiğılı yaptığı açıklamada, ''Bugün burada yurtiçindeki 226. mağazamızı açtık. Bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Boyner Wepublic mağazasını Akmerkez'de açacak!

Boyner Grup'un 2 yıldır hazırlıkları süren yeni çok katlı mağazalarının marka adı Wepublic olarak belirlendi. "Wepublic" Eylül'de Akmerkez'de kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Boyner Kocaeli 41 Burda AVM'de mağaza açtı!

Boyner'in Kocaeli'ndeki ilk mağazası, 41 Burda AVM'de hizmet vermeye başladı. Mağaza, Boyner'in Kocaeli'ndeki ilk adresi ve 125 Boyner mağazasından biri oldu.

Boyner kocaeli mağazası Haberi

Boyner kocaeli mağazası

Boyner'in Kocaeli'ndeki ilk mağazası, 41 Burda AVM'de hizmet vermeye başladı. Şirket açıklamasına göre, Boyner'in en yeni adresi Kocaeli oldu. Şehirdeki ilk Boyner mağazası, 41 Burda AVM'de açıldı. Mağaza, Boyner'in Kocaeli'ndeki ilk adresi ve 125 Boyner mağazasından biri oldu.


Boyner, zengin ürün çeşitliliği, tasarım ekiplerinin hayata geçirdiği özel markaları, ilk kez ve sadece Boyner'de yer alan uluslararası markaları ve çeşitli fırsatlarıyla, artık Kocaeli'nde de hizmet...