30 / 04 / 2024

boyner ykm ile birleşti mi

boyner ykm ile birleşti mi

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Boyner, YKM ve YKM Pazarlama ile birleşme işlemine ilişkin SPK onayını yayınladı.

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. kuruldu!

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yılmaz tarafından kuruldu.

Ekonominin sıkıntılı olduğu şu dönemlerde QNB'den harika fırsat! Boyner'den yapacağınız alışverişlerde büyük indirim

QNB'den ekonomik çalkantı yaşadığımız şu dönemelerde reddedilemeyecek avantaj. Boyner, Boyner.com.tr ve YKM'de vade farksız 6'ya varan taksit imkanı sunuyor. Peki kampanyanın detayları nedir? İşte detaylar...

Boyner ve YKM’de CardFinans şenliği! 200 TL ParaPuan hediye

30 Eylül 2022 tarihine kadar CardFinans kredi kartınızla Boyner, YKM mağazalarında ya da  boyner.com.tr'de QNB Finansbank POS'larından tek seferde yapacağınız 1.250 TL ve üzeri ilk alışverişinize anlaşmalı QNB Finansbank üye işyerlerinde geçerli 200 TL ParaPuan hediye edilecek. 

Boyner’den Hopililere özel 500 lira ve üzeri alışverişe 150 lira indirim! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin halka açık gıda ve elektronik dışı en büyük perakende grubu olan Boyner yeni bir kampanya ile rakiplerine gözdağı veriyor. Boyner,  Hopi uygulaması kullanan müşterilerine her 500 liralık alışverişe 150 lira indirim sağlıyor. İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Boyner 2021'de 5 yeni mağaza açacak!

Bugün itibarıyla 36 ilde 104 mağaza ile hizmetlerini sürdüren Boyner, 2021 yılında 5 yeni mağaza açmayı amaçlıyor.

Ykm Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ykm Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kavak tarafından kuruldu.

Boyner ve YKM mağazaları koronavirüs nedeniyle kapandı!

Boyner Büyük Mağazacılık, COVID-19 salgınını yavaşlatma ve toplumda bilinç oluşturmanın sorumluluğu çerçevesinde mağazalarını kapatma kararı aldı.

Boyner ve YKM Türkiye'deki tüm mağazalarını kapattı! 

Boyner ve YKM, koronavirüs sebebiyle Türkiye'deki tüm mağazalarını 19 Mart 2020'den itibaren geçici olarak kapattıklarını duyurdu...

Boyner İstanbul Havalimanı'nda mağaza açtı!

İstanbul Havalimanı'nın iç hatlar bölümünde yeni mağazasını açan Boyner, kozmetikten aksesuara, çantadan tekstile ve seyahat ürün gruplarına kadar zengin ürün gamı ile hem yerli ve hem de transit geçiş yapan yabancı yolculara hizmet verecek.

Boyner 7 yeni mağaza açacak!

Boyner, yeni konsepti Wepublic ile 1 ayda 10 bin kişilik günlük ziyaretçi sayısına ulaştı. İçindeki kaydırakla dikkat çeken Wepublic’te yatırım devam edecek. İstanbul’da 4, İzmir, Ankara ve Antalya’da birer mağaza açılacak. Yurt dışına açılım Avrupa’dan başlayacak.

Ümit Boyner ile Cem Boyner, Bodrum Çökertme'den arsa mı aldı?

Ümit ve Cem Boyner’den uyanık hamle... Ünlü iş kadını, geçtiğimiz aylarda Bodrum Çökertme’deki hazine arazilerini maddi durumu olmayan köylülerden topladı. Çiftin, arsa ve vergi dahil sadece 500 bin liraya koy sahibi olduğu iddia edildi.

Boyner Grup WEPUBLIC'in ilk mağazası açıldı!

Boyner Grup'un yeni markası WEPUBLIC'in ilk mağazası Akmerkez'de hizmet vermeye başladı. 520 markayı bir araya getiren WEPUBLIC'te 100'ün üzerinde marka Türkiye ile ilk kez tanışacak.

Ülker ve Boyner, Starcity AVM’nin devri için resmen başvuruda bulundu!

Ülker ve Boyner’in sahibi oldukları Starcity AVM’nin devri için resmen başvuruda bulunuldu. Rekabet Kurumu’nun da onay vermesi ile birlikte, hisse devir işlemleri tamamlanacak.

boyner ykm ile birleşti mi Haberi

boyner ykm ile birleşti mi

Boyner tarafından yapılan açıklama şöyle;


SPK'nın 13.06.2014 tarih ve 2014/17 No'lu Haftalık Bülteninde yayınlanmış olan kararı ile; 03.03.2014 tarihli Özel Durum Açıklamamız ile duyurmuş olduğumuz ve Yönetim Kurulumuz'un 03.03.2014 tarihli kararına konu; Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş.'nin, Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasası Kanunu ve Kurumlar Vergisi Kanunu'nun ilgili hükümleri ile Kurulumuzun II-23.2 sayılı "Birleşme ve Bölünme Tebliği" hükümleri çerçevesinde, doğrudan ve/veya dolaylı olarak sermayesinin %100'üne sahip olduğu Yeni Karamürsel Giyim ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. ve Yeni Karamürsel Giyim ve İhtiyaç Maddeleri Pazarlama A.Ş.'yi devralması suretiyle gerçekleşecek kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemine ilişkin hazırlanan duyuru metnine onay verilmesine yönelik talebimiz olumlu...