06 / 05 / 2024

Bozcaada kıyıları

Bozcaada kıyıları

Serdar Soydan, "Bölgenin ekolojik yapısı nasıl korunacaktır? Yeni imar planı ile adanın güney kıyıları ve tarım alanları yapılaşmaya açılacak mıdır? Açılacak ise çok özel toprak ve bitki örtüsüne sahip topraklar nasıl korunacaktır?" dedi.

Kıyıları otellere açan yönetmelik resmen iptal edildi! Kıyı kenarları artık halkın...

Vatandaşların kullanımına açık olması gereken kıyıların kenar çizgilerini ayrıcalıklı olarak turistik tesisler için değiştirilmesine yol açan yönetmelik iptal edildi. 

Konut satışları aylık yüzde 12,2 arttı: Yüksek fiyatlara rağmen satışlar neden artıyor?

Konut satışları Mart'ta yıllık yüzde 0,1 düşerken aylık yüzde 12,2 yükseldi. Peki yüksek fiyatlara rağmen satışlar neden artıyor?

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 49,25 zam! İşte zam sonrası kalem kalem yeni kök maaşlar!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılacak zam oranının bu yılın Ocak ayı itibarıyla yüzde 49,25'e çıkartıldığını açıkladı. Peki yüzde 49,25'lik artış sonrası yeni kök maaşlar ne kadar oldu?

Yıkıcılar Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yıkıcılar Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Ekinci tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Büyük deprem Marmara'nın Trakya kıyılarına yakın olacak! Ürküten son dakika açıklaması geldi! 

Beklenen büyük İstanbul depremi, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen yıkımın ardından yeniden gündem oldu. Prof. Dr. Ahmet Ercan, İstanbul depremi ile ilgili ürküten bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Aile Destek Programı bitiyor ama şimdi de vatandaşlık maaşı veriliyor! 2023 yılı vatandaşlık maaşlarını sakın kaçırmayın

Aile Destek Programı bitiyor ama şimdi de vatandaşlık maaşı veriliyor... 2023 yılı vatandaşlık maaşlarını sakın kaçırmayın... İşte vatandaşlık maaşı detayları...

Asgari ücrete yüzde 17.55, yüzde 29.31 ve yüzde 40’lık artışlar tek tek hesaplandı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın başkanlığını yapacağı Asgari Ücret Komisyonu'nun ilk toplantısı için sorgulamalar başladı. Yeni asgari ücretin belirlenmesine az bir zaman kaldı. Bu kapsamda, olası yüzde 17.55, yüzde 29.31 ve yüzde 40’lık artışlar tek tek hesaplandı.

İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

Büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından, beklenen büyük Marmara depremi yeniden gündem oldu. İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

Olası büyük Marmara depreminde tsunami olacak mı? İstanbul kıyıları nasıl etkilenir? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

Olası büyük Marmara depreminde tsunami olacak mı? İstanbul kıyıları nasıl etkilenir? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş Tesla gibi patlayabilir! Kıyıda köşede gümüşü olanlar hemen baksın!

Son dakika gümüş fiyatları yukarı yönlü hareketine devam ederken analistlerden  gümüş yatırımcılarına uyarı geldi. Gümüş Tesla gibi patlayabilir! Kıyıda köşede gümüş olanlar hemen baksın!

TOKİ'den Ege ve Akdeniz kıyılarında 33 kampanya!

TOKİ, Ege ve Akdeniz kıyılarında toplam 33 yeni proje hayata geçirecek. Peki bu projelerden o yerleşim yerlerinde oturmayanlar ya da gurbetçiler konut alabilecek mi? İşte detaylar...

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Bozcaada kıyıları Haberi

Bozcaada kıyıları

Çanakkale'nin köyü bulunmayan ilçesi Bozcaada'da, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca hazırlanan ve askıya çıkarılan 1/100 bin ölçekli çevre düzeni planıyla bakir kalmış koyların imara açılarak yapılaşması kaygısını Çevre Komisyonu Üyesi CHP'Iİ Milletvekili Serdar Soydan TBMM'ye taşıdı. Soydan, "Bölgenin ekolojik yapısı nasıl korunacaktır? Yeni imar planı ile adanın güney kıyıları ve tarım alanları yapılaşmaya açılacak mıdır? Açılacak ise çok özel toprak ve bitki örtüsüne sahip topraklar nasıl korunacaktır?" ifadesini kullandı. 


Habertürk...