28 / 04 / 2024

bozdağda konaklama

bozdağda konaklama

Ege Bölgesi'ndeki tek kayak merkezi Bozdağ'da kar erken yağınca günübirlik ziyaretçiler ağırlanmaya başlandı

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Aydos Bungalov Otel Konaklama Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydos Bungalov Otel Konaklama Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Işıkdağ tarafından kuruldu.

Turuncu Konaklama Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turuncu Konaklama Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tatıana Öztürk tarafından kuruldu.

Diyarbakır'da 16 bin 466 depremzedeye kira yardımı yapılıyor!

Diyarbakır'da, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde evleri hasar gören 2 bin 387 depremzedeye geçici konaklama imkanı sunulurken, 16 bin 466 depremzedeye ise kira yardımı yapılıyor.

Nevşehir Belediyesi konaklama ve ticaret imarlı kargir ev satacak!

Nevşehir İli Avanos Belediye Başkanlığı, Nevşehir Orta'da yer alan kargir evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul konaklama ve ticaret alanı imarlı.

Floransa'da konutların kısa zamanlı konaklama için kiralanması uygulaması durduruluyor!

İtalya'nın tarihi ve turistik kentleri arasında yer alan Floransa'da şehir merkezindeki konutların genel olarak turistlere yönelik olan kısa zamanlı konaklama için ev kiralama uygulaması çerçevesinde değerlendirilmesi, bundan sonrası için durduruluyor.

Arinser Turizm Konaklama İnşaat Gıda Nakliye Otomotiv Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Arinser Turizm Konaklama İnşaat Gıda Nakliye Otomotiv Ticaret Ve Limited Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kavut tarafından kuruldu.

Şanlıurfa'da yükselen deprem konutlarının ilk etabı kasım ayında teslim edilecek!

Şanlıurfa'da 6 Şubat depreminden sonra inşasına başlanan yapıların bir kısmı kasım ayında teslim edilecek. Adalet Bakanı Bozdağ konuya ilişkin Şanlıurfa halkını bilgilendirdi. İşte detaylar...

Bodrum'da konaklama fiyatları cep yakarken bir lahmacunun fiyatı resmen uçtu! Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, lüks işletmelerin konaklama fiyatları cep yakarken lahmacun fiyatı resmen uçtu. Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi. 

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira zammı için 3 farklı alternatif! Bakan peş peşe açıkladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Temmuz'da sona erecek kirada yüzde 25 zam sınırının uzatılacağını duyurdu. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da konu ile ilgili 3 farklı alternatif hazırlığında olduklarını belirtti. İşte ev sahipleri ve kiracıların merak ettiği detaylar...

Bekir Bozdağ’dan fahiş kira artışlarıyla ilgili kritik açıklama

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerimizden Şanlıurfa'da incelemelerde bulundu. Bozdağ fahiş fiyat artışları ile ilgili de çok net konuştu.

170 avukat suç duyurusu yaptı: Müteahhitlere yurt dışı yasağı konulsun!

10 ilimizi etkileyen ve yaşanan vefat sayısında 1999 İzmit depremi verilerini geride bırakan yıkıcı depremde yıkılan binaların müteahhitleri için suç duyurusu yapıldı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da yasal sürecin başlatıldığını açıkladı.

Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

bozdağda konaklama Haberi

bozdağda konaklama


     İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı 2 bin 159 rakımlı Bozdağ'daki İl Özel İdaresi'ne ait Bozdağ Kayak Tesisleri'nde kar kalınlığı 30 santimetreye yaklaştı. 

     Bunun üzerine tesiste günübirlik ziyaretçiler ağırlanmaya başlandı. 

     İzmir'e yaklaşık 2 saat mesafede bulunan tesisler, 650, 950 ve 3 bin 500 metrelik pistleri, telesiyeji, kızak pisti ile Egelilere karın keyfini çıkarma olanağı sunuyor. 

     Tesis, kayak ve snowboard severlerin yanı sıra iklim koşulları nedeniyle kar yağışının nadiren görüldüğü İzmir'de yaşayanlara da kar keyfi yaşatıyor. 

     

     -Erken sezon heyecanı- 

     

     Tesisin işletme müdürü Mesut Durgun, AA muhabirine, yaklaşık 10 yıldır işlettikleri tesiste, bu yıl ''erken sezon'' heyecanı yaşadıklarını ifade etti. 

     Bu yıl ilk kez erken kar yağışı meydana geldiğini ve 15...