28 / 07 / 2024

bozköy deresi sosyal alan mı olacak

bozköy deresi sosyal alan mı olacak

Bozköy Deresi yaklaşık 26 bin metrekarelik peyzaj alanı, sentetik buz pistinden, yürüyüş alanlarına, koşu alanlarından, bisiklet parkurlarına ve kafeteryalara kadar yakın zamanda, geniş yelpazede bir sosyal alana dönüşecek

Berlin’de 12 bin kişi fahiş kiralara karşı yürüdü: Sosyal konutlar artırılsın, emlak şirketleri kamulaştırılsın! 

Berlin'de fahiş kiralara karşı Kiracılar Birliği çağrısıyla yapılan yürüyüşe 12 bin kişi katılım gösterdi. Söz konusu yürüyüşte "Sosyal konutlar artırılsın, emlak şirketleri kamulaştırılsın" talepleri gündeme geldi.  İşte detaylar...

Gümüş yüzde 28 artışla altını solladı! Gümüş yatırımcıları köşeyi döndü! 11 yılın en yüksek seviyesinde!

Gümüşün ons fiyatı 2013 yılından bu yana ilk kez 30 doları aşarak en yüksek seviyeye ulaştı. Gümüş fiyatlarındaki yükseliş sosyal medyayı sallarken, milyonlarca kişi gümüşün gram fiyatının ne kadar olduğunu araştırıyor.

Aile Bakanlığı 2024 yılı sosyal yardım programını açıkladı! İşte kalem kalem o destek ödemeleri!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merakla beklenen 2024 yılı yardım programını da açıkladı. İşte kalem kalem o destek ödemeleri...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: ‘Sosyal konut, her zaman gündemimizde’

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024'te uygulanacak asgari ücret için müzakere sürecinin üçlü şekilde yürütüldüğünü söyledi. Yılmaz, aynı zamanda, sosyal konutun hiçbir zaman ihmal edilecek bir konu olmadığını söyledi.

Konut krizi büyüyor! Sosyal medyada paylaşılan ilan büyük tepki çekti!

Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz ve konut krizi giderek büyürken benzer bir durum uluslararası kamuoyunda gündem oldu.

Yatırımcıyı yönlendiren hesaplara tedbir geliyor

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı İbrahim Ömer Gönül, hisse senedi yatırımcılarına yönelik sosyal medya üzerinden yapılan yönlendirmeleri takip ettiklerini belirterek alım tavsiyesi veren ve eğitim adı altında hisse öneren hesaplara son aşamada uygulanabilecek tedbirin kapatma olduğunu söyledi.

Bu destek ödemesinden faydalananlar dikkat! Tutar daha da yükseldi! Bu habere hemen bakın

Devlet kurumları, çocuklu ve geçim darlığı yaşayan ailelere maddi destek sunuluyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın çocuklu hanelere yönelik Sosyal Ekonomik Destek (SED) çocuk yardımı ödemesi artırıldı. İşte, SED çocuk yardımı başvuru sayfası...

Aile Bakanlığı'ndan çocuklu dar gelirli ailelere maddi yardım: 1 yıl boyunca 4.200 TL destek verilecek!

Aile Bakanlığı, dar gelirli vatandaşlara ve çocuklu ailelere yönelik maddi yardım kampanyalarıyla gündemde. Çocuk sahibi olan ailelere 1 yıl boyunca 4.200 TL nakit yardım sağlanacak. Peki, 2023 yılı sosyal destek yardımından faydalanma şartları neler? Detaylar haberimizde.

2023 TOKİ sosyal konutlarda KDV indirimi! TOKİ Başkanı resmen peş peşe duyurdu!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, ülke tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinde 45 bin 414 ihalenin tamamlandığını ve sosyal konutta KDV indirimi yaparak oranı yüzde 1'in altına çekmeyi planladıklarını duyurdu.

Sosyal konutta KDV indirimi müjdesi! TOKİ Başkanı Ömer Bulut resmen açıkladı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı son dakika açıklamasında Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinde 45 bin 414 ihaleyi tamamladıklarını kaydederek KDV'yi yüzde 1'in altına çekmeyi planladıklarını dile getirdi.

TOKİ sosyal konut 7'nci etap kura tarihleri il il açıklandı! 4-8 Şubat arasında hangi illerde kura çekilecek?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında kura heyecanı tam gaz devam ediyor. TOKİ sosyal konut 7'nci etap kura tarihleri il il açıklandı! 4-8 Şubat arasında hangi illerde kura çekilecek? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan müjdeli haber! Her ay 3.336 TL ödeniyor!

Son zamanlarda yükselen ekonomik sıkıntılarla beraber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan güzel haber geldi! Bakanlık, , dar gelirli ve muhtaçlara yönelik sosyal yardımları duyurdu. Hepsi aylık şekilde ödeniyor. Aylık ödemesi 3.336 TL'ye çıkıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ kura çekimi! TOKİ Sosyal konut üçüncü etap kuralarının ne zaman çekileceği belli oldu

TOKİ sosyal konut projesinde kura çekimi heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin kuraları il il açıklandı ve  TOKİ sosyal konut kura çekiminde ikinci etap bugün tamamlandı. TOKİ üçüncü etap kuraları için de tarih belli oldu.

bozköy deresi sosyal alan mı olacak Haberi

bozköy deresi sosyal alan mı olacak



Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Bozköy Deresi’nde ıslah çalışmalarının ardından sürdürdüğü peyzaj düzenlemesi hızla devam ediyor. Çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanı Serpil Çakır, “Bozköy Deresi yaklaşık 26 bin metrekarelik peyzaj alanı, sentetik buz pistinden, yürüyüş alanlarına, koşu alanlarından, bisiklet parkurlarına ve kafeteryalara kadar yakın zamanda, geniş yelpazede bir sosyal alana dönüşecek” dedi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi, yıllardır mahalle sakinlerinin yaydığı kötü koku ve görüntü nedeniyle şikâyetçi olduğu Yunusemre İlçesi’ndeki Bozköy Deresi’nde dere ıslah çalışmalarının ardından sürdürdüğü peyzaj düzenlemesi hızla devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanı Serpil Çakır da çalışmaları inceleyerek, yüklenici firma yetkililerinde bilgi aldı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından, Bozköy Deresi’nin bölge halkının kullanımı için bir yeni sosyal alana dönüşeceğini belirten Çakır,” Yıllardır moloz ve inşaat atıkları...