18 / 07 / 2024

Boztepe sahası son durum

Boztepe sahası son durum

Spor sahalarının yıkılacak olmasıyla ilgili Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, basın açıklaması yap tı. ASKF Yönetim Kurulu adına Başkan Cahit Erdem konu ile ilgili açıklama yaptı...

Taşucu Limanı'nda son teklif verme tarihi uzatıldı!

Taşucu Limanı ve liman geri sahası özelleştirmesinde son teklif tarihi uzatıldı

Ümraniye Şehir Stadı'nın sahası yenileniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ümraniye Belediyesi kullanabilirliğini yitirmiş olan Ümraniye Şehir Stadyumu'nun sahasını yeniliyor.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular bugün son!

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular için bugün son gün. 23 Aralık'ta başlayan talepler alımı bugün bitiyor.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda kayıtlar 31 Ocak'ta son!

Kırşehir Belediye Başkanı Ramazan Aydın, TOKİ evleri için kayıtların devam ettiğini belirtti. Boztepe Belediyesi tarafından kayıtla ilgili açıklama yapıldı.

Türkiye günde 8 futbol sahası kadar tarım toprağı kaybediyor!

ANTALYA Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, son 10 yılda Türkiye'de her gün ortalama 8 futbol sahası büyüklüğünde tarım toprağı kaybedildiğini söyledi.

Samsun Golf Sahası'nda son durum!

İftar programı için memleketleri Samsun'a gelen Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi ile Başkan Yardımcısı İbrahim Tanrıverdi, Samsun Golf Sahası'nı ziyaret etti.

Samsun golf sahası inşaatında son durum!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, Karadeniz Bölgesi inceleme gezisi kapsamında Samsun’a geldi. Kartal, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Karadeniz’in ilk golf sahasını gezdi.

Samsun golf sahası projesinde son durum ne?

Golf seçmeleri için Samsun'a gelen Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçmeler sonrası Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte golf sahasında incelemelerde bulundu.

Samsat'ta 3 okula spor sahası yaptırıldı!

Adıyaman'ın Samsat ilçesi Yarımbağ, Uzuntepe ve Doğanca köy okullarına birer adet basketbol ve voleybol sahası yaptırıldı. Kaymakam Atak, "Son olarak yaptığımız üç saha ile birlikte bu sayı 9'a çıktı" dedi.

Yatağan Termik Santrali ihalesinde son teklif tarihi 3 Nisan!

Yatağan Elektrik'e ait maden sahası özelleştirmesinde son teklif tarihi ertelendi. Yeniköy Yatağan Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'ye ait maden sahası ve ruhsatının özelleştirilmesi ihalesinde teklif ertelendi.

Akyaşam Residence Boztepe projesinde daireler 240 bin TL'den başlıyor!

Ak İnşaat tarafından hayata geçirilen Akyaşam Residence Boztepe projesinde 18 blok bulunuyor. Yaşamın başladığı projede son bloklardaki daireler 4+1 olarak tasarlandı. Akyaşam Residence Boztepe projesinde daireler 240 bin TL'den başlıyor.

Türkiye son 10 yılda 27 milyon 825 bin 64 dekar tarım arazisini kaybetti!

Antalya Ticaret Borsası ve Türkiye İstatistik Kurumu'nun verileri Türkiye'nin son 10 yılda, 2 milyon 573 bin futbol sahasına denk gelen, 27 milyon 825 bin 64 dekar tarım arazisini kaybettiğini ortaya koydu.

Ukrayna'dan kaçan uçaklar Türk hava sahasına girdi!

Ukrayna-Rusya arasındaki gerginlik başta olmak üzere, bölge ülkelerinde yaşanan istikrarsızlık ve güvenlik riskleri, Türkiye hava sahasına olan talebi artırdı. Türk hava sahasını kullanan uçakların sayısı son bir haftada yüzde 30 artış gösterdi.

Boztepe sahası son durum Haberi

Boztepe sahası son durum

Spor sahalarının yıkılacak olmasıyla ilgili Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, basm açıklaması yaptı. ASKF Yönetim Kurulu adına Başkan Cahit Erdem şu açıklamayı yaptı; "Trabzon Belediyesi'nden spora yapılan bu darbeyi esefle kınıyoruz. Boztepe Futbol sahası 121 spor kulübünün bağlı bulunduğu Trabzon ASKF tarafından 20 yıldır yapılan uğraşlar neticesinde kendi olanaklarımız ile düzenlenmiş ve spor yapabilecek hale getirilmiştir. Amacımız Çııkurçayırspor, Boztepespor ve Necmiatispor kulübümüzün civar mahallelerdeki gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarılması yönündeki faaliyetlerini destekleyerek, sağlıklı ortamlarda spor yapmalarını sağlamaktır. Bu doğrultuda 7 yıl kaya kmlbu tesiste yapmış hatta futbol sahasının bütün temizlik ve bakımını bu kulüpler üstlenmiştir. Yağmur yağarken sokakta soyunan sporcularımıza zor imkanlarınız ile başlarını sokacak, duş alabilecek bir soyunma odasına kavuşturmanın mutluluğunu ve mahallede oturan bayanların yürüyüş yapacaktan tek mekan oluşturmanın...