17 / 07 / 2024

ASKF'den Trabzon Belediyesi'ne kınama: Boztepe sahası yıkılmasın!

ASKF'den Trabzon Belediyesi'ne kınama: Boztepe sahası yıkılmasın!

Spor sahalarının yıkılacak olmasıyla ilgili Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, basın açıklaması yap tı. ASKF Yönetim Kurulu adına Başkan Cahit Erdem konu ile ilgili açıklama yaptı...




Spor sahalarının yıkılacak olmasıyla ilgili Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, basm açıklaması yaptı. ASKF Yönetim Kurulu adına Başkan Cahit Erdem şu açıklamayı yaptı; "Trabzon Belediyesi'nden spora yapılan bu darbeyi esefle kınıyoruz. Boztepe Futbol sahası 121 spor kulübünün bağlı bulunduğu Trabzon ASKF tarafından 20 yıldır yapılan uğraşlar neticesinde kendi olanaklarımız ile düzenlenmiş ve spor yapabilecek hale getirilmiştir. Amacımız Çııkurçayırspor, Boztepespor ve Necmiatispor kulübümüzün civar mahallelerdeki gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarılması yönündeki faaliyetlerini destekleyerek, sağlıklı ortamlarda spor yapmalarını sağlamaktır. Bu doğrultuda 7 yıl kaya kmlbu tesiste yapmış hatta futbol sahasının bütün temizlik ve bakımını bu kulüpler üstlenmiştir. Yağmur yağarken sokakta soyunan sporcularımıza zor imkanlarınız ile başlarını sokacak, duş alabilecek bir soyunma odasına kavuşturmanın mutluluğunu ve mahallede oturan bayanların yürüyüş yapacaktan tek mekan oluşturmanın gururunu yaşarken futbol sahamızın özel şahıslara satılması bizleri son derece üzmüştür. Trabzon Belediyesi spor kenti olan Trabzonumuza Boztepe futbol sahamızı yok ederek değil ilave tesisler yaparak hizmet etmelidir. Bu kış gününde Çukurçayır, Necmiati ve Boztepespor'un sporcularının sokağa atılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Hukuk nezdinde bu karan alanlarla hesaplaşacağımızın bilinmesini tüm spor kamuoyuna duyuruyoruz." 


ÇOCUKLARI SOKAĞA ATMAYIN 


"İmar planındaki spor alam amacına uygun olarak kullanılmış ve hiçbir ticari faaliyet düşünülmemiştir. 3 kulübümüz idmanlarını mak suretiyle Boztepe sahası genişletilmiş drenajı yapılmış, tel örgüleri ve aydınlatma direkleri konulmuş, soyunma odalan yapılmak suretiyle hizmete açılmıştır." 


Taka


Geri Dön