18 / 07 / 2024

Boztepe sahası projesi

Boztepe sahası projesi

Spor sahalarının yıkılacak olmasıyla ilgili Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, basın açıklaması yap tı. ASKF Yönetim Kurulu adına Başkan Cahit Erdem konu ile ilgili açıklama yaptı...

Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi onay aşamasına geldi!

Ortahisar Belediyesinin, Trabzon'un en çok gezilen yerlerinden Boztepe için hayata geçirdiği "Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi"nin onay aşamasında olduğu belirtildi. 

Trabzon Boztepe'deki tünel ve yol inşaatına tepki! 

Trabzon'da Kanuni Bulvarı projesi kapsamında doğal sit alanı olan Boztepe'de yol ve tünel inşaatı tepkilere yol açtı. Doğa ve Tarifi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr Coşkun Eruz çalışmaların kent siluetine zarar verdiğini belirtti. 

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nin inşaatı tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu’nun şehir terası Boztepe’de hayata geçirilen “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nde inşaat çalışmaları tamamlandı.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nin inşaatı yükseliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin 530 rakımlı Boztepe’de inşaatına başladığı “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nin inşaatı hızla yükseliyor. 

Bursa Erdoğanköy'e hafriyat sahası projesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Burkent A.Ş. tarafından Kestel'e bağlı Erdoğanköy'de hafriyat sahası oluşturdu.

Rize Havalimanı Projesi'nin ÇED raporu yayımlandı!

Rize Havalimanı Projesi'nin ÇED raporu yayımlandı. Rapora göre, 766 hektarlık proje sahasının yaklaşık 260 hektarlık bölümüne dolgu yapılacak.

Ankara-Sivas Hızlı Tren projesi için acele kamulaştırma!

Ankara-Sivas Hızlı Tren Projesi Kapsamındaki Sivas Gar Sahası kesiminin yapımı amacıyla bazı taşınmazların Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Manavgat Sinanhoca HES projesi yaşamı etkileyecek mi?

Derelerin Kardeşliği Akdeniz Platformu’na göre, Üzümdere Yaban Hayatı Geliştirme Sahası içine yapılmak istenen Sinanhoca HES projesi hem yaban yaşamı hem arkeolojik buluntuları hem de yerel hayatı yok oluşa sürükleyecek.

Samsun Golf Sahası'nın inşaatı 19 Mayıs'ta tamam!

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin kentte hayata geçirdiği golf sahası projesi Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır'dan tam not aldı, sahanın inşaatı 19 Mayıs 2016 tarihine kadar bitirilecek...

Akkuyu Nükleer Santral projesi iptal edilir mi?

Suriye sınırında, Türk hava sahasını ihlal eden Rus savaş uçağının düşürülmesiyle iki konu hararetle kamuoyunda tartışıldı. Ruslar doğalgazımızı keser mi? Akkuyu Nükleer Santral Projesi iptal edilir mi?

Tarlabaşı Kentsel Yenileme projesi devam ediyor!

Tarlabaşı Kentsel Yenileme Projesi'nin durduğu iddiaları üzerine Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan dün şantiye sahasında "Proje hız kesmeden devam ediyor" açıklaması yaptı.

Düzce Lisesi park projesi için çalışmalar başladı!

Düzce Belediyesine bir süre önce tahsis edilen Düzce Lisesi eski alanında ’modern park projesi’ için çalışmalar başlatıldı. Bunun için öncelikli olarak proje sahası hazırlık çalışmaları ve güvenlik için kontrol altına alındı.

Samsun golf sahası projesi 2017'de tamamlanacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcısı Mustafa Yurt, golf sahasının Samsun'a kazandırılmasının şehri ekonomik ve ticari, kültürel ve sosyal olarak kalkındırılacağını ve geliştireceğini söyledi.

Boztepe sahası projesi Haberi

Boztepe sahası projesi

Spor sahalarının yıkılacak olmasıyla ilgili Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, basm açıklaması yaptı. ASKF Yönetim Kurulu adına Başkan Cahit Erdem şu açıklamayı yaptı; "Trabzon Belediyesi'nden spora yapılan bu darbeyi esefle kınıyoruz. Boztepe Futbol sahası 121 spor kulübünün bağlı bulunduğu Trabzon ASKF tarafından 20 yıldır yapılan uğraşlar neticesinde kendi olanaklarımız ile düzenlenmiş ve spor yapabilecek hale getirilmiştir. Amacımız Çııkurçayırspor, Boztepespor ve Necmiatispor kulübümüzün civar mahallelerdeki gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarılması yönündeki faaliyetlerini destekleyerek, sağlıklı ortamlarda spor yapmalarını sağlamaktır. Bu doğrultuda 7 yıl kaya kmlbu tesiste yapmış hatta futbol sahasının bütün temizlik ve bakımını bu kulüpler üstlenmiştir. Yağmur yağarken sokakta soyunan sporcularımıza zor imkanlarınız ile başlarını sokacak, duş alabilecek bir soyunma odasına kavuşturmanın mutluluğunu ve mahallede oturan bayanların yürüyüş yapacaktan tek mekan oluşturmanın...