18 / 07 / 2024

Boztepe sahası ne durumda

Boztepe sahası ne durumda

Spor sahalarının yıkılacak olmasıyla ilgili Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, basın açıklaması yap tı. ASKF Yönetim Kurulu adına Başkan Cahit Erdem konu ile ilgili açıklama yaptı...

Kocaeli'ye 750 adet futbol sahası büyüklüğünde millet bahçesi geliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Kocaeli’ne 9 Millet Bahçesi yapılacak. 5 milyon metrekare büyüklüğünde Kocaeli’ne yapılacak Millet Bahçelerinin toplam alanı 750 futbol sahası büyüklüğe sahip olacak.

Maraş’ın yeniden inşası Türk müteahhitlere iş sahası açar mı?

46 yıl önce yerleşime ve ziyarete kapatılan yasak bölge Maraş bugün kısmi olarak açıldı. Peki Maraş'ın açılması ne anlama geliyor? Maraş’ın yeniden inşası Türk müteahhitlere yeni iş sahası açar mı?

Koşuyolu Konakları ne zaman teslim?

Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat ortaklığında hayata geçirilen projede az katlı konutlar butik şıklıkla bir araya geliyor. Peki Koşuyolu Konakları ne zaman teslim?

Ordu Boztepe Kur’an Kursu binası tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 25 yıllığına Trabzon İl Müftülüğüne tahsis edilen Boztepe Kur’an Kursu'nu inceledi.

Samsun'a 18 delikli golf sahası!

Samsun Büyükşehir Belediyesinin deniz üzerine dolgu yöntemiyle yaptığı 150 futbol sahası büyüklüğündeki 18 delikli golf sahasına bugüne kadar 1 milyon taş yerleştirildi.

Muğla Karabörtlen'e 1.6 milyonluk futbol sahası!

Sporun ve sporcunun yanında olan, yatırımlarıyla spora verdiği önemi gösteren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Karabörtlen Mahallesi’ne 1 Milyon 167 Bin TL’lik futbol sahası inşa ediyor.

Dilovası Çerkeşli Köyü'ne futbol sahası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Dilovası Çerkeşli Köyü’nde inşa ettiği Yurt futbol sahası tanıtıldı.

Kepez Ünsal Mahallesi'ne spor sahası ve sosyal alan geliyor!

Kepez Belediyesi tarafından Ünsal Mahallesi'ne semt spor inşa edilmesi için çalışma başlatıldı.Başkanı Hakan Tütüncü, "Ünsal Mahallesi, bu yıl içerisinde güzel bir semt spor kompleksine kavuşacak" dedi.

TOKİ'den Kırşehir Boztepe'ye 120 konut!

Kırşehir'e 14 kilometre mesafede bulunan Boztepe İlçesi'ne Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 120 adet Tarımköy Konutu (müstakil ev) yapılacağı açıklandı.

Kırıkkale Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’ne spor sahası yapıldı!

Kırıkkale Üniversitesi, evrensel standartlara ulaşma çabasının yanı sıra öğrencilerin kampüs içerisinde güzel vakit geçirebilecekleri sosyal alanlar ve rekreasyon alanlarını artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda üniversitenin İslami İlimler Fakültesi’nde spor sahası yapıldı.

Kocaeli Dilovası'na çim halı sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Dilovası ilçesine bağlı Çerkeşli köyüne FIFA 1 star belgeli sentetik çim halı sahası inşa ediyor.

Pendik Belediyesi'ne ait olan arsaların dava süreci ne durumda?

Pendik Batı Mahallesi’nde bulunan ve Top Sahası olarak kamuoyunca bilinen 8647 ada 3 parselde bulunan ve mülkiyeti Pendik Belediyesi’ne ait olan 7118 metrekarelik arsanın dava sürecine ilişkin yeni bilgiler yayınlandı.

Ordu Boztepe'de çarpık yapılaşmanın önüne geçilmeli!

Ordu Mimarlar Odası Başkanı Talat Köksal, en önemli mesire ve turizm alanı, teleferik ile her yıl on binlerce insanın ziyaret ettiği 500 metre yüksekliğindeki Boztepe'nin çarpık yapılaşmaya karşı korunması gerektiğini belirtti.

Boztepe sahası ne durumda Haberi

Boztepe sahası ne durumda

Spor sahalarının yıkılacak olmasıyla ilgili Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, basm açıklaması yaptı. ASKF Yönetim Kurulu adına Başkan Cahit Erdem şu açıklamayı yaptı; "Trabzon Belediyesi'nden spora yapılan bu darbeyi esefle kınıyoruz. Boztepe Futbol sahası 121 spor kulübünün bağlı bulunduğu Trabzon ASKF tarafından 20 yıldır yapılan uğraşlar neticesinde kendi olanaklarımız ile düzenlenmiş ve spor yapabilecek hale getirilmiştir. Amacımız Çııkurçayırspor, Boztepespor ve Necmiatispor kulübümüzün civar mahallelerdeki gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarılması yönündeki faaliyetlerini destekleyerek, sağlıklı ortamlarda spor yapmalarını sağlamaktır. Bu doğrultuda 7 yıl kaya kmlbu tesiste yapmış hatta futbol sahasının bütün temizlik ve bakımını bu kulüpler üstlenmiştir. Yağmur yağarken sokakta soyunan sporcularımıza zor imkanlarınız ile başlarını sokacak, duş alabilecek bir soyunma odasına kavuşturmanın mutluluğunu ve mahallede oturan bayanların yürüyüş yapacaktan tek mekan oluşturmanın...