18 / 07 / 2024

Boztepe sahası

Boztepe sahası

Spor sahalarının yıkılacak olmasıyla ilgili Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, basın açıklaması yap tı. ASKF Yönetim Kurulu adına Başkan Cahit Erdem konu ile ilgili açıklama yaptı...

Kırşehir Boztepe'deki altyapı çalışmaları hızlandı!

Kırşehir'in Boztepe ilçesinde altyapı çalışmaları hız kazandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Boztepe Belediye Başkanı Ramazan Aydın , ilçe merkezinin en işlek caddeleri ve bağlı sokaklara kilitli parke taşı döşediklerini belirtti.

Kepez'de semt spor sahası yapım çalışmaları başladı!

Kepez Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde de semt spor sahasının yapımı başladı. 3 bin 500 dönümlük alana inşa edilen semt spor sahasındaki Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Gönen'de ilkokul basketbol sahası yenileniyor!

Balıkesir 'in Gönen ilçesindeki Mehmet Ahmet Genç İlkokulu bahçesinde bulunan basketbol sahası ve potaları yenilendi.

İTÜ'yü biçtiler! Futbol sahası büyüklüğündeki alan ne olacak?

Üniversitelerin tatile girmesiyle İstanbul Teknik Üniversitesi’nin Maslak Kampusu’nda şantiye araçları çalışmaya başladı. Kampus içerisinde bir futbol sahası büyüklüğündeki ormanlık alanda, onlarca ağaç kesildiği iddia edildi.

Cumhurbaşkanı 3. Havalimanı inşaat sahasını inceledi!

3. havalimanı inşaat sahasında çalışan işçilerle iftarda bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan “2018 yılında Türkiye’nin kazanacağı bu havalimanı dünyanın her yerinde iftihar meselesi olacak” dedi.

Karaman'da 5 mahalleye semt spor sahası yapılıyor!

Karaman Belediyesi tarafından beş mahalleye yaptırılan semt spor sahalarında çalışmalar başladı. Bu çalışmalarla 3 mini sentetik futbol sahası, 3 basketbol ve 1 voleybol sahası vatandaşların hizmetine sunulacak.

Adana'da 8.1 milyon TL'ye icradan satılık maden sahası!

Adana İli Aladağ İlçesi'nde bulunan maden sahası Aladağ İcra Dairesi tarafından 20 Ağustos günü saat 10:30- 10:40 arası açık artırma usulüyle satılıyor.

Zonguldak'ta 250 bin TL'ye satılık taşkömürü sahası!

Zonguldak'ta bulunan maden sahası, TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı tarafından 20 Temmuz 2015 günü saat 14:00'e kadar açık arttırma usulüyle ihale ediliyor.

Kahramanmaraş'da 1.9 milyon TL'ye satılık maden sahası!

Kahramanmaraş İli Türkoğlu İlçesinde bulunan maden sahası, Kahramanmaraş Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından 22 Temmuz 2015 günü saat 14:00'da açık arttırma usulüyle ihale ediliyor.

Zonguldak Gelik futbol sahası ihalesi 13 Temmuz'da yapılacak!

Gençlik Spor Zonguldak İl Müdürlüğü tarafından Gelik beldesine sentetik futbol sahası yapılacak. 13 Temmuz 2015 tarihindeki ihalenin ardından başlayacak çalışmanın 2.5 ayda tamamlanması bekleniyor.

Sivas'ta icradan 3.2 milyon TL'ye Manganez maden sahası!

Sivas İli Merkez İlçesi'nde bulunan Manganez maden sahası Sivas 2.İcra Dairesi tarafından 7 Ağustos 2015 günü saat 11:00-11:05 arası açık arttırma usulüyle ihale ediliyor.

Ortahisar Boztepe Teleferik imar planı askıya çıktı!

Trabzon Ortahisar Boztepe Mahallesi Teleferik Tesisi (Üst İstasyon) ve güzergahının bir kısmı ile Kanuni Bulvarı I. Etabına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı.

Niğde'de doğal mineralli su sahası ihale edilecek!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Bor ilçesinde bulunan doğal mineralli su arama ruhsat sahasını ihaleye çıkartıyor. Söz Konusu sahanın ihalesi 24 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Boztepe sahası Haberi

Boztepe sahası

Spor sahalarının yıkılacak olmasıyla ilgili Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, basm açıklaması yaptı. ASKF Yönetim Kurulu adına Başkan Cahit Erdem şu açıklamayı yaptı; "Trabzon Belediyesi'nden spora yapılan bu darbeyi esefle kınıyoruz. Boztepe Futbol sahası 121 spor kulübünün bağlı bulunduğu Trabzon ASKF tarafından 20 yıldır yapılan uğraşlar neticesinde kendi olanaklarımız ile düzenlenmiş ve spor yapabilecek hale getirilmiştir. Amacımız Çııkurçayırspor, Boztepespor ve Necmiatispor kulübümüzün civar mahallelerdeki gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarılması yönündeki faaliyetlerini destekleyerek, sağlıklı ortamlarda spor yapmalarını sağlamaktır. Bu doğrultuda 7 yıl kaya kmlbu tesiste yapmış hatta futbol sahasının bütün temizlik ve bakımını bu kulüpler üstlenmiştir. Yağmur yağarken sokakta soyunan sporcularımıza zor imkanlarınız ile başlarını sokacak, duş alabilecek bir soyunma odasına kavuşturmanın mutluluğunu ve mahallede oturan bayanların yürüyüş yapacaktan tek mekan oluşturmanın...