26 / 05 / 2024

bozüyük tapu dağıtımı

bozüyük tapu dağıtımı

Eren Dumlupınar Yediler Mahallesi'nde 18. Madde uygulaması ile imar sorunları çözümlenen 80 kişi tapularını Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI'nın elinden aldı.

Elektrik faturalarına büyük zam! Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği güncelleme istedi! 

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (Elder) Başkanı Barış Eldeniz, elektrik fiyatlarının piyasadaki maliyetleri yansıtacak şekilde yükselmesi gerektiğine dikkat çekti. Bu durum gerçekleşirse elektrik faturalarına büyük zam gelecek. İşte detaylar...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Tüm ülkelerin vatandaşlarını sevindirecek haber! Doğal gaz fiyatlarında büyük düşüş!

Avrupa genelinde kış aylarına rağmen hava şartlarının beklenenden daha ılıman geçmesi ve doğalgaz depolarındaki doluluk oranları, gaz fiyatlarında rahatlama sağladı. Geçtiğimiz yıl Avrupa’da tüm ekonomik dengeleri değiştiren doğal gaz fiyatlarının son 5 ayda yüzde 83 gerilediği bildirildi.

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı! 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı vatandaşları bekliyor. Peki Kelebek mağazasında hangi ürünler ne kadar oldu?

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Bilecik Bozüyük için acele kamulaştırma kararı!

Bilecik ili, Bozüyük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Halk GYO 2020 yılı kar payı dağıtım tablosu!

Halk GYO, 2020 yılı kar payı dağıtımı hakkında yönetim kurulu kararı kapsamında kar payı dağıtım tablosunu yayınladı. 

Yeni Gimat GYO 2020 yılı kar dağıtım teklifi!

Yeni Gimat GYO 2020 yılı kar dağıtım teklifi hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. 

Türkiye tarihinin en büyük kentsel dönüşüm projesi Elazığ'da gerçekleşiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tekirdağ'da yaptığı ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Elazığ'da gerçekleştiğini dile getirdi. 

Akmerkez GYO kar payı dağıtımının ikinci taksitini 6 Ocak'ta ödeyecek!

Akmerkez GYO'nun kar dağıtım kısıtlamasına ilişkin sürenin üç ay daha uzatılması nedeniyle 2020 yılı sonuna kadar dağıtılamamış olup; kar payı dağıtımının, 17 milyon 514 bin TL tutarındaki ikinci taksitinin 6 Ocak 2021 tarihinde ödenmesine karar verildi. 

Riskli binaların tespiti ve yıkılması ilgili tüm kurallar!

Vatandaşa riskli binalarda oturmayın demeyin, alternatif sunun konulu yazının ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Riskli binaların tespiti ve yıkılması ilgili tüm kuralları anlattı.

Akfen GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Akfen GYO'nun 2019 yılı hesap dönemine ait finansal tablolarında yasal mevzuata göre dağıtılabilir kar oluşmadığından kâr dağıtımı yapmayacağını açıkladı.

Alarko GYO 2019 yılı kar payı dağıtım tarihini erteledi!

Alarko GYO, ertelenen 2019 yılı olağan genel kurul toplantısının daha önce planlanan 2019 yılı kar dağıtım teklifindeki kar dağıtım tarihinin uygulanma olanağının kalmadığını açıkladı.

bozüyük tapu dağıtımı Haberi

bozüyük tapu dağıtımı

Bozüyük'te ilçe genelinde yaşanan imar sorunları nedeniyle yıllardır ev ve arsa tapularını alamayan vatandaşlar yaşanan sorunların çözümlenmesi ile birlikte etap etap tapularını almaya devam ediyor. Belediye Başkanlığı makamında yapılan tapu teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI İmar konusunda yaşanan sorunları tespit ettikten sonra bu sorunların çözümü için gayret sarf ettiklerini ve birer birer çözümlediklerini anlattı. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan BAKICI ayrıca Yediler Mahallesi'nde yapılacak yatırımlar hakkında bilgi vererek yeni yapılacak Mahalle Konağı ile seyir terası, alt yapı çalışmaları ve kilit parke taşı çalışmaları konusunda bilgilendirme yaptı. Sohbetin ardından Başkan BAKICI tapuları hak sahiplerine tek tek teslim ederek tapuların hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. 

Tapularını Başkan BAKICI'nın elinden alan vatandaşlar da tapularına kavuşmuş olmanın mutluluğu ile Başkan BAKICI'ya...