29 / 04 / 2024

Bozüyük TOKİ satılık daire

Bozüyük TOKİ satılık daire

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yapımı tamamlanan 2.’inci etap TOKİ konutlarının ardından 3.’üncü etap konut satış başvuruları 14 Mart Pazartesi günü başlıyor.

Bilecik Bozüyük'te 8.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ankara 21. İcra Dairesi, Bilecik ili, Bozüyük ilçesi, Yeni Mahalle, 355 ada 52 parselde yer alan gayrimenkulleri 8 milyon 345 bin 500 TL'ye satıyor...

Bozüyük'te 19.5 milyon TL'ye icradan satılık 4 bina!

Bozüyük İcra Dairesi, Bilecik il, Bozüyük ilçesinde bulunan 4 binayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 19 milyon 532 bin 247 TL olarak belirlendi...

Bilecik Bozüyük'te 46.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Bozüyük İlçesi, Yeni Mahalle, Yaftı Mevkii'nde yer alan fabrika ve müştemilatı 46 milyon 906 bin 823 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bozüyük'te 46.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Bozüyük İlçesi, Yeni Mahalle, Yaftı mevkiinde yer alan fabrika ve müştemilatı vasıflı gayrimenkul 46 milyon 906 bin 823 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu kura sonucu!

TOKİ'nin “Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında yer alan 14 adet konut kura ile satılıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları başlıyor!

TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 10 adet daire kura çekilişi ile satışa sunulacak. İşte TOKİ Bilecik Bozüyük 2017 başvuruları...

Bilecik Bozüyük TOKİ AGG başvuruları başlıyor!

Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen 2 oda 1 salon nitelikli 14 adet konut için başvurular başlıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekimi 2017!

TOKİ'nin Bilecik Bozüyük Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 10 adet konut kuralı olarak satılıyor. İşte, TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekimi 2017...

TOKİ Bilecik Bozüyük'te 14 konut için 3 gündür sırada bekliyorlar!

Bilecik'in Bozüyük İlçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından alt gelir grubuna satışa sunulacak 14 konutun 6 Şubat'taki başvuruları için vatandaşlar 3 gündür banka önünde sırada bekliyor.

Bilecik Bozüyük Alt Gelir TOKİ başvuru tarihleri!

724 konuttan meydana gelen Bilecik Bozüyük Alt Gelir TOKİ projesinin stoklarında yer alan 7 konut kurasız olarak satılıyor. İşte, Bilecik Bozüyük Alt Gelir TOKİ başvuru tarihleri...

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir başvurusu!

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir başvurusu 8 Ağustos'ta başlayacak. Projede toplamda 7 adet alt gelir grubuna özel satışa çıkarılıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri fiyat listesi!

TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi kapsamında 59 adet konutu satışa sunuyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Haziran ve 30 Eylül 2016 tarihleri arasında ilgili bankalara yapılabiliyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları yarın başlıyor!

724 konutluk TOKİ Bilecik Bozüyük projesi kapsamında yer alan 59 konut kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa sunuluyor. TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları yarın başlıyor.

Bozüyük TOKİ satılık daire Haberi

Bozüyük TOKİ satılık daire

Halk Bankası Bozüyük Şubesine yapılacak olan başvurular, Mart ayı sonuna kadar devam edecek. 3.’üncü etap konut satışları kapsamında emekli vatandaşlara yönelik 197 adet 2+1 konut ve 82 adet 3+1 konutun satışı gerçekleştirilecek. 2+1 konutlara sadece emekli vatandaşlar başvurabilirken 3+1 konutlara ise şart aranmaksızın herkes başvuruda bulunabilecek.

Emekli vatandaşlarda aranacak şartların, T.C. vatandaşı olması, kendisi, eşi ve velayeti altında bulunan çocuklarının üzerine tapuda kayıtlı bir konutun bulunmaması ve daha önce TOKİ konutlarından bir konuta sahip olmaması ve TOKİ’den kredi almamış olması, il nüfusuna kayıtlı olup en az bir yıldır ikamet ediyor olması, hane halkı gelirinin en fazla 3 bin 200 TL olması gerektiği belirtildi. Ayrıca eşlerden her ikisinin de emekli olması durumunda yalnızca birinin başvuruda bulunabileceği kaydedildi. Başvuru sayısı satışa çıkarılan...