08 / 05 / 2024

Bozüyük Yeşilkent Parkı

Bozüyük Yeşilkent Parkı

Bozüyük’ün Yeşilkent mahallesinde yapımına başlanan park alanındaki inşaat hızla devam ediyor. Park içindeki şelalenin yapım çalışmaları sürerken, masal kahramanlarının montajı için hazırlıklar son aşamaya geldi.

Bilecik Bozüyük'te 8.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ankara 21. İcra Dairesi, Bilecik ili, Bozüyük ilçesi, Yeni Mahalle, 355 ada 52 parselde yer alan gayrimenkulleri 8 milyon 345 bin 500 TL'ye satıyor...

Bozüyük'te 19.5 milyon TL'ye icradan satılık 4 bina!

Bozüyük İcra Dairesi, Bilecik il, Bozüyük ilçesinde bulunan 4 binayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 19 milyon 532 bin 247 TL olarak belirlendi...

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi tamamlandı!

Bilecik'in Bozüyük İlçesi Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi gerçekleşti. İhalesi tamamlanan hastanenin inşaatına en kısa sürede başlanacak.

Bilecik Bozüyük'te 46.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Bozüyük İlçesi, Yeni Mahalle, Yaftı Mevkii'nde yer alan fabrika ve müştemilatı 46 milyon 906 bin 823 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bozüyük'te 46.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Bozüyük İlçesi, Yeni Mahalle, Yaftı mevkiinde yer alan fabrika ve müştemilatı vasıflı gayrimenkul 46 milyon 906 bin 823 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Bozüyük'te 15 Temmuz Şehitleri Anıtı Ve Parkı açıldı!

15 Temmuz şehitlerini unutmamak, unutturmamak amacıyla yapılan 15 Temmuz Şehitleri Anıtı ve Parkı, Bozüyük Belediyesi tarafından törenle açıldı.

Bozüyük'e engelli yaşam merkezi yapılmalı!

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik, dernek olarak üye sayılarının artmasıyla birlikte etkinliklerinin de arttığını belirterek, engelli yaşam merkezinin artık bir ihtiyaç haline geldiğini söyledi.

Bozüyük Yenidoğan'da dev park inşaatı başladı!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yenidoğan Mahallesi'nde yapımına başlanan, Manişar Parkı'ndaki çalışmalara katıldı. Manişar Parkı'nda çalışmalar devam ediyor.

Akiş GYO Bozüyük'teki arsasını 190 milyon TL'ye satıyor!

Akiş GYO, Bilecik Bozüyük'ün Yeni Mahalle bölgesinde yer alan arsasını 190 milyon TL + KDV bedelle satacak.

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli başvuru dönemi için bugün son gün!

Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru ücreti 500 liradır. TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli başvuru dönemi için bugün son gün olarak belirlendi.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları için son gün yarın!

Konutların 2+1 olarak tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Projede kura çekilişi 15 Nisan 2016 tarihinde yapılacak. TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları için son gün yarın...

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Evleri başvuru!

Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarılan projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Evleri başvuru dönemi başladı.

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları başvuruları!

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları başvuruları bugün başladı. Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarılan TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde ödemelere göre 240 aya kadar vadelendirme sağlanıyor.

Bozüyük Yeşilkent Parkı Haberi

Bozüyük Yeşilkent Parkı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın ilçe genelindeki yeşil alanların ve modern parkların sayısının arttırılması amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında yapımına büyük önem verdiği Yeşilkent Parkı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 


Tamamlandığında Bozüyük’ün en görkemli parklarından biri olacak park alanında şelalenin yapım çalışmaları sürerken masal kahramanlarının montajının yapılacağı alanlar hazırlandı. Drenaj çalışması ile birlikte sulama sisteminin de tamamlandığı park alanında yeşil alan düzenlemesine başlanarak ağaç dikimleri...