23 / 07 / 2024

BR Yapı adres

BR Yapı adres

BR Yapı Anonim Şirketi, Mehmet Feyzi Özvarol tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da Küçükçekmece, Gültepe Mahallesi, Bağlar Caddesi, No:74 / A'da kuruldu.

Kıbrıs inşaat sektöründe 'yap-sat' bitirildi! Yatırımcılar kaçıyor!

Bağımsızlık Yolu Mali Sekreteri Münür Rahvancıoğlu, Kıbrıs'taki inşaat sektörünün zor günler geçirdiğini belirterek 'yap-sat' işleyişinin bittiğini ve yatırımcıların kaçmaya başladığını belirtti.

Kıbrıs'ta Yahudiler ne yapıyor? Binlerce dönüm arazi topladılar!

Kıbrıs'ta Yahudilerin şimdiden 25 bin dönüm arazinin sahibi olduğu belirtildi. Peki Kıbrıs'ta Yahudiler ne yapıyor? Yahudiler Kıbrıs'tan neden arazi alıyor? 

EYT'liler için maaş hesaplaması nasıl yapılır? Brüt maaş nasıl hesaplanır?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) artık düzenlemein bir önce yapılmasını ve aldığı şekillenme üzerine hayatımıza devam edelim görüşünde. Fakat  akıllara takılan en büyük soru, EYT'liler için maaş hesaplaması nasıl yapılır? Brüt maaş nasıl hesaplanır?  

Kıbrıs pandemi hastanesinin ihalesini 85 milyon TL'ye Taş Yapı aldı!

Sağlık Bakanlığı’nın sadece 10 Covid-19 hastası olan Kuzey Kıbrıs’a yaptıracağı “100 yataklı prefabrik pandemi hastanesini ihalesi" 85 milyon TL'ye Taş Yapı'ya verildi.

Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Toplam 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Hittown Yenimahalle "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Kordon İstanbul Ege Yapı adres!

Kordon İstanbul Evleri Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Projede daire satış fiyatları 568 bin TL'den başlıyor...

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Çevre temizlik vergisi mükellefinin herhangi bir adres değişikliği ya da emlak ve satımlarında bağlı bulunulan belediyenin, bu durumdan haberdar edilmesi gerekiyor. Peki, çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Yeni Yapı Alibeyköy adres bilgileri!

Ön talep toplanan Yeni Yapı Alibeyköy projesi 362 konut ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Yeni Yapı Alibeyköy adres bilgileri...

Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri!

Topuzlar Yapı imzası taşıyan Mavera Ahsen projesi aile konseptinde dizayn edildi. 6 katlı 2 blok şeklinde yükselen Mavera Ahsen projesinde 169 konut ve 3 ticari alan bulunuyor. İşte Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri...

Kıbrıs Hz. Ömer Türbesi'nin yanına kumarhane yapılmasına izin!

Kıbrıs’ta Hz. Ömer Türbesinin yanı başına kumarhane yapılmasına karar verilmesi tartışma yarattı. Vakıflar Genel Müdürlüğü karara tepki gösterdi.

Kıbrıs Elit Life Karakız depreme dayanıklı yapısıyla öne çıkıyor!

Serbil İnşaat tarafından Kıbrıs'ta hayata geçirilen Elite Life Karakız, tamamlandığında Girne'nin denize sıfır en yüksek rezidans projesi olacak. Proje depreme dayanıklı yapısıyla öne çıkıyor.

Ege Yapı Batışehir Evleri adres!

Ege Yapı Batışehir Evleri adres bilgilerine göre proje İstanbul Bağcılar Göztepe Mahallesi'nde bulunuyor. Tem Otoyolu'nun yanında inşa edilen projede fiyatlar 365 bin TL'den başlıyor.

Soyak Yapı Soyak Konforia adres!

40 bloktan meydana gelecek olan proje toplam 5 bin adet daireden oluşacak. Soyak Konforia Soyak Yapı adres bilgilerine göre Deliklikaya Organize Sanayi Bölgesi'nde yükseliyor.

BR Yapı adres Haberi

BR Yapı adres

BR Yapı Anonim Şirketi, Mehmet Feyzi Özvarol tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da kuruldu. 

BR Yapı Anonim Şirketi iş konusu; A-) Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak B-)Belediyeler sınırları içinde ve dışında yürürlükteki kanun ve yönetmelikler ile imar planlarına uygun olarak her türlü inşaat yapmak Lüzumlu menkul ve gayrimenkulleri satın alabilir kiralayabilir kiraya verebilir ve satabilir kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir ayrıca gayrimenkullerle ilgili olarak tapu ve kadastro müdürlüklerinde cins tashihi ifraz tevhit ve yola terk işlemlerini yapabilir rehin ticari işletme rehin ve ipotek de dahil olmak, fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere menkul...