13 / 05 / 2024

Brand Finance marka değeri

Brand Finance marka değeri

Brand Finance tarafından hazırlanan "Nation Brand Index - En Değerli Ülke Markaları" araştırması sonuçlarına göre, Türkiye 1 yılda marka değerini en fazla artıran 4 ülkeden biri oldu...

Türkiye'nin en değerli markaları tek tek listelendi! Zirve, 2 milyar dolar marka değeri ile THY'de!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın araştırmasına göre, Türkiye'nin en değerli markaları belli oldu. Bu kapsamda Zirve 2 milyar dolar marka değeri ile THY'de oldu. İşte detaylar...

Dünyanın ‘en değerli’ markaları ABD ve Çin’den… Bakın hangi markalar var?

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance, "Dünyanın En Değerli 500 Markası" araştırmasının sonuçlarını açıkladı. En değerli markalarda ABD, Çin ve Japonya başı çekerken, teknoloji şirketleri liderliği kaptırmadı.

Türkiye'nin en değerli markası belli oldu! 5. kez üst üste aynı başarıyı tekrarladı

Türk Hava Yolları, (THY) uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından yapılan araştırmada üst üste 5'inci kez Türkiye'nin "En değerli markası" oldu.

Türkiye’nin en değerli markaları belli oldu!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance, 2020 yılına ilişkin "Türkiye'nin En Değerli Markaları-Turkey 100" çalışmasını tamamladı.

Türkiye'nin en değerli gayrimenkul markası Nef oldu!

Nef, 121 milyon dolarlık marka değeriyle Brand Finance araştırmasında "Türkiye'nin en değerli gayrimenkul markası" oldu.

NEF İnşaat Türkiye’nin en değerli 35'inci markası!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance “Türkiye’nin En Değerli Markaları-Turkey 100” çalışmasının 12’ncisini tamamlandı.  Listede NEF İnşaat 35'inci sırada yer aldı.

Brand İstanbul: EMS Yapı Beylikdüzü projesinin ismi belli oldu!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerinde EMS Yapı tarafından yapılacak proje Brand İstanbul ismi ile yükselecek. Projede teslimler 2021 Mayıs'ta yapılacak...

Türkiye'nin en değerli 100 markasının 6'sı inşaat şirketi!

Brand Finance tarafından "Türkiye'nin En Değerli Markaları-Turkey 100" çalışmasının 9'uncusu tamamlandı. Listede 6 inşaat şirketi bulunuyor.

Enka, Türkiye'nin en değerli 20 markası arasında!

Brand Finance tarafından "Türkiye'nin En Değerli Markaları-Turkey 100" çalışmasının 9'uncusu tamamlandı. "Türkiye'nin en değerli markaları 2016" listesinde ilk sırayı, 2 milyar 452 milyon değeriyle THY alırken, 18'nci sırada ise Enka bulunuyor.

Marka Residence projesi!

Marka Residence projesi satışlar başladı. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor.

Marka Rezidans 1.3 milyar TL’lik yatırımla yükseliyor!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Bursa Nilüfer’de ‘Marka’ adlı yeni bir projeye başladıklarını açıkladı. Elmas, karma projede rezidans, home ofis ve AVM bölümlerinin yer alacağını söyledi

Bursa Sur Yapı Marka Rezidans Evleri!

Marka Rezidans projesi Bursa'nın Nilüfer bölgesinde hayata geçiriliyor. Toplamda 220 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projede Bursa Sur Yapı Marka Rezidans Evleri 'nin satış süreci başladı.

Sur Yapı Bursa'da Marka projesini inşa ediyor!

Sur Yapı Bursa'da 220 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Marka projesini hayata geçiriyor. Sur Yapı Yönetim Kumlu Başkanı Altan Elmas, proje için Ekart Tekstil'in arsasını kat karşılığı bir anlaşmayla aldıklarını belirtti.

Brand Finance marka değeri Haberi

Brand Finance marka değeri

Brand Finance tarafından hazırlanan "Nation Brand Index - En Değerli Ülke Markaları" araştırması sonuçlarına göre, Türkiye 1 yılda marka değerini en fazla artıran 4 ülkeden biri oldu. Araştırma sonuçlarına göre: "Dünyanın en değerli ülke markası, 17 trilyon 990 milyar dolar marka değeri ile ABD oldu. ABD'yi 6 trilyon 109 milyar dolar marka değeri ile Çin takip etti. Türkiye 688 milyar dolar marka değeri ile 19'uncu sırada yer aldı."


Marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından hazırlanan "Nation Brand Index - En Değerli Ülke Markaları" araştırmasının sonuçları açıklandı.


Araştırmaya göre dünyanın en değerli ülke markası, 17 trilyon 990 milyar dolar marka değeri ile ABD oldu. ABD'yi 6 trilyon 109 milyar dolar marka değeri ile Çin takip etti. Türkiye 688 milyar dolar marka değeri...