25 / 07 / 2024

brezilya yatırım daveti

brezilya yatırım daveti

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkan Vekili Emre Aykar’ın Ocak 2015’te Başkanlığını üstendiği CICA’nın 27-28 Nisan 2015 tarihlerinde Brezilya'nın Brasilia kentinde düzenlenen toplantısında "Altyapı ve PPP" başlığı ele alındı.

Firmalara ihtisas serbest bölgelerine yatırım daveti!

Ticaret Bakanı Pekcan, orta yüksek ve yüksek teknolojili imalat, yazılım ve bilişim ürünü üretimi alanlarında ihracat odaklı faaliyette bulunmayı amaçlayan yerli ve yabancı firmaları, "ihtisas serbest bölgeleri"ne yatırıma davet etti.

Kalyon'a 7 kıtadan yatırım daveti!

2020 yılı için gayrimenkul, enerji ve altyapı alanlarında yeni yatırım hamlelerini duyuran Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, "Türkiye'deki dev yatırımlarımızı sürdürürken, diğer yandan da Kalyon Holding'i dünya şirketi haline getirmek için çalışıyoruz. " dedi...

Özbekistan’dan Türk devlerine yatırım daveti!

Albayrak Holding’i ziyaret eden Özbekistan İpoteka Bank Başkanı Omon Musayev, ülkesindeki iş imkanlarını anlatarak, Türk devlerine yatırım çağrısı yaptı.

Türk müteahhitlerine Senegal’den yatırım daveti!

Senegal Büyükelçiliği Müsteşarı ve İktisadi Ofis Şefi Cheikh Diallo, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret etti. Ziyaret esnasında konuşan Diallo, Türk müteahhitlik firmalarını Senegal'e yatırıma davet etti.

Kırgızistan'dan TAV'a yatırım daveti!

Kırgızistan Başbakanı Sapar İsakov, TAV'ı, Kırgızistan'ın Bişkek ve Oş kentlerindeki iki uluslararası havaalanının modernizasyonuna yatırım yapmaya davet etti. 

Türk inşaat şirketlerine Mozambik'ten yatırım daveti!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ev sahipliğinde Mozambik-Türkiye İş Forumu düzenlendi. İki ülkede birçok işbirliği anlaşmasına imza atılırken, Türk iş adamlarına davette bulunulan yatırım alanlarında inşaat, enerji ve tarım sektörleri öne çıktı.

Türk sanayicilerine Kenya'ya yatırım daveti!

Türkiye'nin Nairobi Büyükelçisi Eke, "Kenya'da yatırım yapacak Türk sanayici orada ürettiği malları rahatlıkla lojistik ve gümrük avantajlarından faydalanarak bölge ülkelerinde pazarlayabilir." dedi.

Aziz Kocaoğlu'ndan İzmir'e yatırım çağrısı!

Yatırımcıya İzmir daveti 20. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi İzmir'de toplandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, açılış konuşmasında “Hangi sektörde olursanız olun, sizi, en iyi ev sahipliği yapacak kente, İzmir'e yatırım yapmaya çağırıyorum." dedi

İranlı bakandan 300 alanda yatırım daveti!

İran Sanayi ve Maden Bakanı Nematzade “300 alanda yatırım listesi hazırladık. Bir hafta için çeşitli dillerde yayınlayacağız. Türk işadamlarını yatırıma bekliyoruz” dedi.

Suudi Arabistanlı işadamları Erzurum'a yatırım yapıyor!

Suudi Arabistanlı işadamları yatırım yönlerini Erzurum'a çeviriyor. Kent, yakın tarihte Suudi işadamlarının yatırımlarına ev sahipliği yapacak. Suudi Arabistanlı işadamı Sulaiman Al Muhaidib, Mehmet Sekmen'in daveti üzerine Erzurum'a geldi.

15. MÜSİAD Fuarı'nda Cezayir ve Belarus Türk işadamlarına yatırım daveti yaptı!

15. MÜSİAD Uluslararası Fuar kapsamında gerçekleştirilen ülke sunumları kapsamında Cezayir ve Belarus’ta Yatırım konulu iki oturum yapıldı. ’Belarus’ta Yatırım’’ sunumunu Belarus Ankara Büyükelçisi Andrei Savınykh yaptı.

Türkiye enerjide en fazla yabancı yatırımı çeken 3. ülke oldu!

Enerji sektöründe birçok dünya devinin ilgi gösterdiği Türkiye, Brezilya ve Kore’nin ardından en fazla enerji yatırımı çeken ülke oldu. Özgül Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ö. Faruk Özgül “Yabancılar enerjide üzerimize atlıyor” dedi...

Kocaelili işadamları, Filipinler’de yatırım fırsatlarını yerinde inceledi!

TUSKON'un ülke partneri olan Filipinler Türk Ticaret Odası’nın (TCCP) daveti üzerine Kocaeli Aktif Sanayi İşadamları (KASIAD), Filipinler`deki yatırım fırsatları ve iş imkânlarını yakından görmek için bu ülkeyi ziyaret etti...

brezilya yatırım daveti Haberi

brezilya yatırım daveti

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkan Vekili Emre Aykar’ın Ocak 2015’te Başkanlığını üstendiği CICA’nın 27-28 Nisan 2015 tarihlerinde Brezilya'nın Brasilia kentinde düzenlenen toplantısında "Altyapı ve PPP" başlığı ele alındı. 

280'den fazla katılımcı 

Dünyada PPP uygulamalarının geldiği nokta ve yaygınlaştırma stratejilerinin, uygulamada yaşanan sorunlar ile çözüm önerilerinin değerlendirildiği ve uzun süreli finansman modelleri ele alındığı toplantıya Güney Amerika, K. Amerika ve Avrupa'dan kamu ve özel sektör temsilcisi 280'den fazla katılımcı yer aldı.

15 trilyon dolar beklentisi

Toplantının açılış konuşmaları bölümünde konuşan CICA Başkanı Emre Aykar, önümüzdeki dönemde artan nüfus ve hızlanan kentleşme gibi gelişmeler nedeniyle küresel inşaat pazarının 2025 yılında 15 trilyon ABD Doları düzeyine çıkacağını ve bu yatırımların hayata geçirilebilmesi için kısıtlı kaynağa sahip hükümetler için PPP modelinin en önemli araç olacağını vurguladı. 

Toplantı açılışında konuşan...