29 / 04 / 2024

Brezilyalı Banco Espirito Santo

Brezilyalı Banco Espirito Santo

Brezilyalı Banco Espirito Santo (BES) Investment grubu Türkiye temsilcisi Murat Saray, 2014 Dünya Kupası ile 2016 Olimpiyatlarının Türk yatırımcılar için fırsat oluşturduğunu söyledi

Latin Amerika’nın dev şirketi Türkiye’de elektrikli motor montajı yapacak!

40 bin çalışanı ve 19 milyar dolarlık cirosu olan Brezilyalı WEG, Kocaeli’nde açılan tesiste elektrik motorlarının montajını sağlayacak. Firmanın Türkiye tesisi Ortadoğu bölgesindeki ilk üretim noktası olacak.

Neymar'ın 7 milyon sterlinlik rüya evi!

Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar, koronavirüs nedeniyle kendisini ve arkadaşlarını 7 milyon sterlin değerine sahip evde karantinaya aldı. İşte Neymar'ın kendini izole ettiği rüya ev....

Ronaldinho'ya izinsiz inşaat yaptırdığı gerekçesiyle haciz!

Dünyaca ünlü, Brezilyalı eski futbolcu Ronaldinho'nun kıymetli eşyalarına, Brezilya'da izinsiz inşaat yaptırdığı gerekçesiyle haciz konuldu..

Saçı sayesinde ev aldı!

"Brezilyalı Rapunzel" Natasha Moraes de Andrade, doğduğundan beri kestirmediği saçları sayesinde yeni bir ev aldı.

Futbolcu Pele New York'taki 40 yıllık evini sattı!

Brezilyalı efsane futbolcu Pele, New York'taki evini sattı. 40 yıllık evini satan Pele 1979 yılında 156 bin dolara satın aldığı evini 2.85 milyon dolara sattı.

Brezilyalı inşaat devi Odebrecht'e 2.6 milyar dolarlık ceza!

Brezilyalı inşaat şirketi Odebrecht'e mahkeme 2.6 milyar dolarlık ceza verdi. Verilen cezanın 2,39 milyar dolarlık bölümü Brezilya'ya, kalan para ise İsviçre ve ABD'ye ödenecek.

Mahkum Jarvis Chimenes Pavao'nun kaldığı hücre görenleri şaşırttı!

Brezilyalı uyuşturucu baronu Jarvis Chimenes Pavão'nun cezaevinde kaldığı hücre görenleri şaşkınlığa uğrattı. Üç odalı lüks suitin içerisinde plazma televizyondan toplantı salonuna kadar her şey var.

Neymar'ın gayrimenkullerine haciz geldi!

İspanya'da da transferindeki usulsüzlük nedeniyle davası bulunan Neymar'a Brezilya'daki vergi borcu yüzünden 43 milyon Euro'luk haciz geldi. 24 yaşındaki Brezilyalının el konulan mal varlıkları arasında 6 bölgedeki çeşitli gayrimenkuller bulunuyor.

Votorantim Cimentos Sivas'a yatırım yapacak!

DÜNYA çimento üretiminde 8'inci olan Brezilyalı Votorantim Cimentos yönetimi, 2015-2018 dönemindeki 1.6 milyar Euro'luk 7 ayrı yatırım için adres belirleme aşamasında Sivas''ı da listeye aldı.

Votorantim, Sivas fabrika temelini Haziran'da atıyor!

Brezilyalı Votorantim, Sivas fabrikasına 420 milyonluk yatırım başlatıyor. Haziranda temel atıyor. Şirketin Türkiye CEO’su Şefik Tüzün, “Büyümeye devam edeceğiz. Bir yeni yatırım veya bir hazır tesis alabiliriz” dedi.

Votorantim Sivas'ta ikinci çimento fabrikasını kurmaya hazırlanıyor!

Çimento devi Brezilyalı Votorantim, Sivas'ı bölge merkezi yapma kararı aldı. Kentte 2'nci fabrikayı kuracak olan şirket, pazar payını % 42'ye çıkarmayı hedefliyor.

Brezilyalı çimento devi Sivas'ı bölge üssü yapacak!

Dünyanın en büyük 8'inci çimento üreticisi Brezilyalı Votorantim, Sivas'ı bölge merkezi yapma kararı aldı. Kentte 2'nci fabrikayı kuracak olan şirket, pazar payını %42'ye çıkarmayı hedefliyor

Votorantim 3 yılda 8 çimento fabrikası kuracak!

Dünyanın en büyük 8'inci çimento üreticisi Brezilyalı Votorantim, 1.6 milyar dolarlık yatırım kararı aldı. 3 yılda kurulacak 8 çimento fabrikasının ikisi Türkiye'de olacak.

Brezilyalı Banco Espirito Santo Haberi

Brezilyalı Banco Espirito Santo
Türk yatırımcılar, Brezilya, Angola, Mozambik Cape Verde gibi Portekiz dillerinin konuşulduğu kolonilerde yatırım yapmaya davet ediliyor. Brezilyalı Banco Espirito Santo (BES) Investment grubu Türkiye temsilcisi Murat Saray, 2014 Dünya Kupası ile 2016 Olimpiyatlarının Türk yatırımcılar için fırsat oluşturduğunu söyledi.Brezilya 4 yılda hem Dünya Kupası'na hem de Olimpiyatlara ev sahipliği yapacak. 2014 Dünya Kupası ve 2016 Olimpiyatları Rio de Janeiro'da...