29 / 04 / 2024

Brooks Brothers

Brooks Brothers

Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, önceki gece giyim markası Brooks Brothers’ın Ankara’daki şubesinin açılışına katıldı. Panora Alışveriş Merkezi’ndeki açılışa gelişinde Koç’u eski Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün karşıladı.

Brooks Brothers Türkiye'deki ilk mağazasını Zorlu Center'a açıyor!

Abraham Lincoln, John F. Kennedy, Barack Obama gibi başkanların tercihi olan Brooks Brothers, Türkiye'deki ilk mağazasını Zorlu'da açıyor. Markayı Rahmi Koç'un şirketi RMK Classic Giyim getiriyor

Dünyaca ünlü ekonomist Robin Brooks'tan Türk Lirası açıklaması! Adil değeri 21 TL! 

Dünyaca ünlü ekonomist Robin Brooks, Türk Lirası'nın adil değerinin 21 TL olduğunu açıklayarak bu durumun şaşırtıcı gelebileceğini ancak ihracat ve ithalattaki değişimlere odaklanmanın önemli olduğunu vurguladı.

Dünyaca ünlü ekonomistten bomba tahmin: Dolar 7 lira birden düşecek!

Ünlü ekonomist Robin Brooks, dolar hakkında dikkat çeken bir tahminde bulundu. Brooks'a göre, 28 TL'yi aşan doların değeri, 7 TL birden gerileyerek 21 TL seviyesine inecek. Peki bu nasıl olacak? İşin sırrı Mehmet Şimşek'in o açıklamasında mı? İşte cevabı...

Ünlü ekonomistten kritik Türkiye yorumu! 'Türkiye kalıcı olarak siliniyor'

Uluslararası Finans Enstitüsü Başekonomisti Robin Brooks, Türkiye'de yapılan seçimlerin arkasından kıymetini süratli bir halde kaybeden Türk Lirası hakkında değerlendirmeler yaptı. Brooks, Türkiye'nin Arjantin'nin yolunda olduğunu ve bu durumun "üzücü" olduğunu söyledi.

Dev banka zor günler geçiriyor! Herkes parasını çekmeye başladı

Zor durumda olan ve son dönemde sık sık Lehman Brothers benzetmesi yapılan İsviçreli banka Credit Suisse'de büyük özel bankacılık müşterilerinin bir kısmının bankadan paralarını çektikleri öğrenildi. Öte yandan bankanın kredi notu yine indirildi.

Dünyaca ünlü ekonomistten şaşırtan yorum: 'Türk ekonomisi patlama yapacak'

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan ünlü Ekonomist Robin Brooks, Türkiye ekonomisinin patlama yapabileceğini ifade etti.

Dev bankada tam 9 şiddetinde deprem! Herkes çatır çatır parasını çekmeye koşuyor! Hemen bakın!

Zor durumda olan ve son dönemde sık sık Lehman Brothers benzetmesi yapılan İsviçreli banka Credit Suisse'de büyük özel bankacılık müşterilerinin bir bölümünün bankadan paralarını çektikleri ortaya çıktı.

Başekonomist doların kaç lira olması gerektiğini açıkladı

Uluslararası Finans Enstitüsü Başekonomisti Robin Brooks, doların adil değerinin 21 Türk Lirası olması gerektiğini dile getirdi. Brooks daha önceki 16.50 liralık tahminini 21 liraya çıkarırken gerekçe olarak ise cari açıktaki büyümeyi işaret etti.

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta Nasar Ahmad tarafından kuruldu.

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Kamil Topçu ve Remzi Topçu ortaklığında kuruldu.

Chaudry Brothers Turizm Otelcilik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Chaudry Brothers Turizm Otelcilik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile C.Mohammad Munır Syed  ve Shaan  Agha tarafından kuruldu.

Binance'nin yeni başkanı Brian Shroder oldu!

Geçtiğimiz aylarda kripto para borsaların en büyük kurumlarından biri olan  Binance'da Brian Brooks'un istifa etmesi ile boşalan başkanlık koltuğuna Brian Shroder getirildi. 

Binance'nin ABD CEO'su istifa etti!

Yaklaşık 3 aydır görevde olan Binance'in ABD CEO'su Brian Brooks geçtiğimiz Cuma görevinden ayrıldı.

Brothers İnternational Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brothers İnternational Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Bassam I.H.A. tarafından kuruldu.

Brooks Brothers Haberi

Brooks Brothers

Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, önceki gece giyim markası Brooks Brothers’ın Ankara’daki şubesinin açılışına katıldı. Panora Alışveriş Merkezi’ndeki açılışa gelişinde Koç’u eski Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün karşıladı.


Mağazayı gezerek çalışanlarla bir süre sohbet eden Koç, Rusya ile Türkiye arasındaki krizin ekonomik ilişkilere muhtemel yansımalarına dair soruları yanıtsız bıraktı. Koç, yeni hükümetten beklentilerine ilişkin soru üzerine de “Hükümetin kurulmasından çok memnun olduk” dedi. 


TÜSİAD programı beğendi

Bu arada dün Çanakkale Sanayici ve İşadamları Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu 19. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi’nde TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes de konuştu.


Symes, “Bu hafta hükümet ve ardından da hükümet programı açıklandı. Önümüzdeki 4 yılın sonunda nasıl bir Türkiye hayal ediyoruz için düşünmenin zamanı. Demokratik standartlar...